Har du computer ansigt? – Så har du brug for verdens bedste ansigts serum

Sidder du meget foran en computer, har du sikkert oplevet, at din hud har en tendens til at tørre helt ud – særligt i ansigtet. Læs her hvorfor samt hvad du kan gøre ved det.

Gratis download bonus

Lær mere om planter og rene olier og hvorfor de er gode for din hud og dit hår

Vi elsker alle de planter der giver os rene råvarer som kan bruges til huden og håret. Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv klogere på det hele.

Tilbud i webshoppen netop nu

Tilbud
SÆT
DKK 469,00 (Inkl. moms)
-16%
ØKO
DKK 109,00 (Inkl. moms)
-22%
DKK 179,00 (Inkl. moms)
Tilbud
SÆT
Ikke på lager
DKK 398,00 (Inkl. moms)
Se alle tilbud her

Tørt indeklima, hård vind og computer-øjne kræver en særlig serum til ansigtet

 

I den moderne verden, sidder vi snart alle sammen foran en computer helt op til 8 timer om dagen – og for nogle vedkommendes endda flere timer. Det er utrolig hårdt og udtørrende for vores hud.

Vi er omgivet af tør luft inde i kontorlokaler og i huse med tør luft fra radiatorer og aircondition samt den hårde vind udenfor – i hvert fald her i Danmark, hvor vinden jo har frit spil henover den Danske hede. 

Slud, blæst, samt en hård vinter og regn er også hårdt for huden – og alle dele har vi som regel rigeligt af i det ganske lille land. I den seneste tid, har vi haft et næsten utænkeligt godt vejr i Danmark og al den sol er også rigtig hård ved dit ansigt.

Så uanset om solen skinner, om blæsten tager fat i kraven, eller om det siler ned i allerede anlagte vandpytter, så er det danske vejr og indeklima hård ved huden – og i særdeleshed ansigtet.  

Verdens bedste ansigtsserum

 

Figenkaktus frø olie (Prickly Pear Seed Oil) giver en helt fantastisk beskyttelse til huden og med den helt rigtige blanding, kan du skabe din egen unikke ansigtsserum, der virkelig giver din hud og dit ansigt et brag af vitaminer, mineraler, fugtighed og ægte kærlighed.

Fjern rosin-fornemmelsen i huden, de slemme fine linjer og glat rynker ud med en eksplosiv skønheds eliksir – Bland din egen ansigtsserum og skab den bedste af slagsen. Med det gode indhold af GLA (gamma linolenic acid) fra Hjulkroneolie, det høje indhold af E-vitamin fra Figenkaktus frø olie samt dens dejlige duft, masser af A-vitamin, C-vitamin og yderligere E-vitamin fra Hybenkernolie og Omage 6 fra Kæmpenatlysolie får du en super ansigtsserum.  

Opskrift: Anti-rynke Anisgts olie/serum for tør og sensitiv hud (100ml)

    • 50ml Figenkaktus frø olie (Prickly Pear Seed Oil)
    • 25ml Hybenkerneolie (Rosehip Oil)
    • 15ml Hjulkroneolie (Borage Oil)
    • 10ml Kæmpenatlysolie (Evening Primrose)
    • Eventuelt 10-12 dråber æterisk olie

Påfør olien til ansigtet 1-2 gange dagligt. Afmål ingredienserne og overfør det til en ny, ren flaske med en lotion-pumpe. Hvis du synes det er lige lovligt meget at bruge på en enkel ansigtsserum, så kan du med fordel halvere indholdet eller endda dividere med ti og dermed fylde en 10ml flaske (for mængden flytter du blot kommaet et felt, så det bliver 5ml figenkaktu frø olie, 2,5ml hybenkerneolie, 1,5ml hjulkroneolie og 1ml kæmpenatlysolie).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.