Vegetabilske Olier

Basisolie | Vegetable Oils

Olier til huden, håret og kroppen. 100% rene vegetabilske olier til pleje af huden og håret. Vegetabilske olier kan altid påføres direkte på huden.

DKK 229,00 (Inkl. moms)
DKK 159,00 (Inkl. moms)
DKK 129,00 (Inkl. moms)
DKK 99,00 (Inkl. moms)
DKK 249,00 (Inkl. moms)
DKK 159,00 (Inkl. moms)
DKK 169,00 (Inkl. moms)
DKK 159,00 (Inkl. moms)
DKK 159,00 (Inkl. moms)
Tilbud
DKK 169,00 DKK 148,72 (Inkl. moms)
DKK 129,00 (Inkl. moms)
DKK 149,00 (Inkl. moms)
DKK 179,00 (Inkl. moms)
DKK 129,00 (Inkl. moms)
DKK 79,00 (Inkl. moms)
DKK 169,00 (Inkl. moms)

Det siger vores kunder

En rigtig god olie til alle slags hudtyper. Jeg har skiftet min creme ud med denne olie, og jeg har set en forbedring af et piercing ar jeg har haft i mange år. Olien er meget drøj i brug og en flaske holder længe. Den er perfekt at bruge under makeup.

Hafsa / Tamanu

Det er ikke løgn; Argan olie er super god hudpleje. Jeg har brugt den på ansigt og hals, og ser en tydelig ændring særligt i huden på halsen – og den har særlige behov når man er 53 år

Tine / Argan

Jeg er helt forelsket i jeres Prickly pear olie. Den er lækker. Jeg har døjet med store porer i ansigtet i flere år og de er blevet meget mindre efter blot én flaske.
Jeg oplever at olien trænger hurtigere og bedre ind hvis min hud er våd efter rensning. Så er 2 dråber olie nok til ansigtet og halsen.

Rikkemt6 / Figenkaktus

Basisolier, vegetabilske olier, bærende olier

Kær olie med mange navne

Der findes forskellige typer olier, så det er vigtigt, at du lærer dem alle at kende. På den måde er du sikker på, at du får de olier du skal bruge.

100% rene vegetabilske olier. Blødgørrende, fugtgivende, nærende og fyldt med gode essentielle fedtsyrer og vigtige vitaminer og mineraler, der alle plejer og beskytter både huden og håret.

Vegetabilske olier er blødgørende midler, der lindrer og blødgør huden. Koldpresset olier indeholder mange fytokemikalier (plantekemikalier) og næringsstoffer, der hjælper med at fugte, beskytte og styrke din hud. Oplev forskellen. !00% rene olie helt uden kedelig kemi. Det er Hemmeligheden til ren skønhed.

Fakta om vegetabilsk olie

Vegetabilske olier – den oldegyptiske kosmetik

Når du hører ordet vegetabilske olier, vil dine tanker formentlig gå i retning af ekstra jomfru oliven olie til madlavning og den slags. Det er slet ikke det vi refererer til her hos CHLEOPATRA.

Når vi fortæller om vegetabilske olier, så tænker vi oldtidens brug af disse dyrebare eliksirer, som enhver kvinde og mand i datidens Egypten med respekt for sig selv, ville anvende til healing af kroppens sår, skader og hudsygdomme.

Vegetabilske olier besidder mange af de samme egenskaber, som de gjorde dengang – dog har de i dag ikke en magisk virkning, men snarere en videnskabelig eller ren og skær effektiv virkning.

Start her for mere information om vegetabilsk olie

Madolier

Vegetabilske olier til madlaving, som vi nævnte ovenover kaldes også madolier eller spiseolier. Spiseolier er dog udvundet og ekstraheret helt andereledes end vores kære kosmetik olier, som vi anvender på kroppen, på huden og i håret. Vi sælger ikke madlavnings-olier. Læs mere om forskellen på madolier og kosmetikolier.

Vegetabilske olier i kosmetikkens tegn

Olier, der anvendes til kosmetik er oftest koldpresset – og bør også være det – da det bevarer oliens mange gode egenskaber. En koldpresset – og endvidere uraffineret, ikke-fraktioneret og ikke-deodoriseret – olie ligger inde med alle de herlige og helt naturlige vitaminer, mineraler og antioxidanter samt essentielle fedtsyrer, som olien måtte være tiltænkt fra naturens side af.

Med disse gode ingredienser, er de forskellige olier dermed i stand til både at fugte, stimulere, blødgøre, give glans, kulør og opløfte huden og håret med ny vitalitet og energi. Olier med et højt indhold af E-vitaminer, som Argan olie og Figenkaktus olie, er særligt gode som anti-rynke serum og til at rette op på de fine linjer. Tamanu olie er med sine mange antiinflammatoriske egenskaber lidt af et vidundermiddel mod akne og akne-ar, hvor Kæmpenatlysolie afhjælper psoriasis og rosacea. Og vi kan blive ved. Dette er nemlig den form for naturlige egenskaber helt rene vegetabilske olier besidder, og som mange efterhånden er ved at genfinde.

Sådan anvender du vegetabilske olier som hudpleje

Uanset om du anvender olien til ansigtet eller til huden så er princippet det samme. Kun mængden af olie du skal anvende, varierer alt efter om det er til ansigtet, til kroppen eller håret.

Vegetabilsk olie til ansigtet

Tag nogle enkelte dråber olier og gnid olien ud på fingerspidserne. Masser derefter olien ud på ansigtet. Koncentrer dig især om T-zonen. Gnid olien ind i huden, så den kan absorberes. Lad olien trænge ind i huden og du er færdig. Din hud skal kunne absorbere olien uden, at den føles fedtet derefter. Det kan tage et par forsøg, at finde den rette mængde olie, men start med kun nogle få dråber.

Vegetabilsk olie til kroppen

Samme princip som til ansigtet, men mængden af olien forøges og kan gnides ud i hele håndfladen. Det kan tage et par minutter før olien absorberes. Til kroppen forstås, arme, albuer, torso, ben og fødder. Du bestemmer naturligvis selv, hvor du ønsker olien skal gøre effekt.

Vegetabilsk olie til håret

Også her gnider du nogle dråber ud i fingerspidserne – ofte noget mere end til ansigtet, men det afhænger naturligvis af længden på dit hår. Gnid derefter olien ud i håret – start fra spidserne og arbejd op ad til hovedbunden, som også bør masseres med olien. Dette giver den bedste effekt.

Vegetabilsk olie til negle

Flere olier er også rigtig gode til at styrke neglebånd og hele rødderne. Det gode og nærende indhold i olierne, hjælper også neglene med at gro hurtigere. Ved brug af olie, bliver neglene stærkere og samtidig mere smidige.

Vegetabilsk olie til fødderne

Fødderne er dem der bærer dig hele dagen lang og somme tider findes der intet bedre, end at tage sig godt af sine fødder. Det kan eksempelvis være ved et godt fodbad med nogle ekstra fine olier, der trænger ind og frigør hår hud, mindsker fodsvamp og fornyer følelsen. Dine fødder vil elske en fodmassage i olie.

Anvendelsesmuligheder med basisolier

Vegetabilske olier til pleje af hudproblemer

Det fantastiske ved rene vegetabilske olier er, at rigtig mange af dem ud over, at fungere som gode fugtighedscremer, anti-aging og blødgørrende midler også besidder gode egenskaber, der afhjælper forskellige hudproblemer. Du kan mindske, mildne, hele, lindre og endda helbrede visse hudlidelser som akne, eksem, psoriasis, rosacea, neuropati, børneudslet og mange andre.

Find løsningen på dit hudproblem

CHLEOPATRA – Dit naturlige valg

Vi holder af 100% naturlige ingredienser – hvorfor vore vegetabilske olier er helt rene. Alle olier er uraffineret og er ikke behandlet på nogen måde. Vi tilsætter ikke olierne med noget. De er som de er, så at sige – helt friske og hvad vi forstår ved helt rene. Hos os opbevares alle olier køligt og bælgmørkt. Der er ingen kemikalier, ingen pesticider, ingen konserveringsmidler, ingen syntetiske stoffer, ingen parabener og ingen fyldstoffer eller andre former for toksiner.

– STAY NATURAL

Lær mere om Chleopatra