Tjen penge på CHLEOPATRA – Bliv Affiliate

Bliv Affiliate Partner

Bliv Affiliate i dag og tjen penge i morgen

Læs her om, hvor svært det er for små virksomheder som CHLEOPATRA, at få fodfæste i et sindsygt konkurrerende marked og samtidig om, hvordan du kan hjælpe med at sprede budskabet og endda tjene penge på det.

 

Sandheden for mindre virksomheder som CHLEOPATRA

Vi ville naturligvis gerne kunne sige, at vi sidste år fik omsat for 380 milliarder kroner, men så ville vi lyve.

Vi ville også gerne smide en masse penge efter reklame, men for små virksomheder som vores, så er det ofte penge, der ikke er at finde nogen steder.

Desværre bliver intet firma til noget uden at andre hører om dem. Det er lidt som det med helten… uden at deres brand bliver eksponeret for rigtig mange mennesker, duer det bare ikke.

Som eksempel, kan det siges, at selv ud af tusind personer, der viser sin interesse i et givent firma eller produkt, vil kun omkring 10-20 stykker rent faktisk køber noget. Det kræver derfor, at man bliver set og hørt af så mange som muligt.

Sådan er det for alle mindre virksomheder, så der er ikke andet at gøre, end at kæmpe for at blive større, at blive hørt og at blive set.

Og det er her du kommer ind i billedet.

 

Har du en hjemmeside?
Så kan du måske tjene penge på CHLEOPATRA

Ved at blive affiliate partner for CHLEOPATRA, giver vi dig lov til at skrive om og linke til vores butik. Når folk køber hos os igennem dit link, vil en særlig kode blive aktiveret, hvorefter du så modtager en procentdel af selve købet.

Det er gratis for os i den forstand, at vi ikke skal bruge penge på reklame som ikke fører til noget – og vi betaler således kun for de salg vi reelt får igennem dig. Omvendt koster det heller ikke dig noget, andet end lidt tid, kreativitet og en smule arbejde. Men når du først har fået skrevet en tekst og lavet et link, så kan du i princippet tjene penge på det link så længe vi bevarer partnerskabet uden at lave mere.

Lyder det som noget du kunne være interesseret i, så kan du tilmelde dig vores affiliate program herunder og bliv affiliate partner med os i dag.

Bliv affiliate partner med CHLEOPATRA nu
DårligKnapt så godMiddelRigtig godFantastisk (Vær den første til at vurdere denne artikel)
Loading...
chleopatra emblem hvid farve

Tilmeld dig Vores Nyhedsbrev
Det er fyldt med alle vores seneste tips og tricks

Få indsigt i, hvordan du får en skøn hud og et glansfuldt og levende hår med helt naturlige skønhedsprodukter og vær samtidig den første, der får nys om nye spændende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

DårligKnapt så godMiddelRigtig godFantastisk (Vær den første til at vurdere denne artikel)
Loading...