Tilbud hos chleopatra

Gode tilbud, Månedens tilbud, pakketilbud, rabatter med mere…

Her finder du altid et godt tilbud. Køber du alligevel flere olier samtidigt, så se efter et pakketilbud. Vi byder også på nye tilbud hver måned, så der er god grund til, at kigge forbi denne side i ny og næ.

-30%
ØKO
kr. 119,00 (Inkl. moms)

Bliv informeret om gode tilbud fra CHLEOPATRA

 

Tilbud på naturlig kosmetik

 

Det danske folk er ellevilde med at gøre et godt køb. Danskere er faktisk kendte for, at lede efter de bedste tilbud online. Danskere har i lang tid været foran mange andre lande, når det kommer til husstande med internet adgang og det er nok en af årsagerne til, at det er nærmest er blevet en livsstil, at søge efter gode tilbud på kosmetik og mange andre varer fra dagligstuen.

Tilbudspriser og rabatkoder

 

Hos CHLEOPATRA kører vi med forskellige rabatordninger. Blandt andet har vi faste tilbud her på siden. Det er typisk i form af produktsamlinger eller bestseller-pakker, at du har mulighed for at købe en samlet pakke til en bedre og billigere pris end normalt.

Almindelige tilbud kan typisk ikke anvendes sammen med rabatkoder, da vores kuponkoder typisk gives i forbindelse med særlige begivenheder som for eksempel fødselsdage og højtider.

Det betyder altså, at du somme tider kan opnå forskellige tilbud eller rabatter.

Almindelige tilbud gælder som regel hele året rundt, men kan også være enkelte produkter, der i en bestemt periode sættes ned i pris. Det kan derfor være en god idé, at holde øje med disse sider.

Rabatkoder er typisk noget vi tilbyder helt nye besøgende samt vores trofaste læsere af vores nyhedsbreve og købelystne kunder.

Hold dig up-to-date med gode tilbud på CHLEOPATRA

 

Vil dug sikre dig, at du ikke går glip af gode tilbud på naturlig kosmetik, så er der tre ting du bør gøre.

    1. Hold øje med denne side.
    2. Like os på Facebook og hold øje med vores opdateringer derigemmen.
    3. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med alle gode tilbud.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her:

Tilbud på hudpleje

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du sikker på, at du altid vil blive informeret, når vi kører særlige udsalgs-kampagner.

Somme tider tilbyder vi store besparelser på udvalgte produkter. Helt op til 50% faktisk. Det kan også være køb 3 for prisen af to eller køb to af ét produkt og få et tredje helt gratis.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev er du sikret alle tilbuddene direkte i din indbakke. Vi sørger for god, naturlig hudpleje til dig. Som medlem af vores gratis nyhedsbrev, behøver du ikke bekymre dig for, at du går glip af alle de gode tilbud.