STAY INVESTED

Tilbehør

Flasker | Krukker | Bøtter | Pipetter | Pumper | Spray | Låg

Uden det rettet udstyr, duer’ helten ikke… Sørg for at anvende det rette udstyr, når du skal lave dine egne hjemmelavet kosmetik produkter og DIY løsninger.

Tilbehør

Husk låg
Husk låg
DKK 14,00 (Inkl. moms)
UDGÅR - Husk låg
Husk låg
Husk låg

Vælg det rette udstyr

 

Gemmer der sig en lille alkymist i dig?

Det er i tidens ånd, at flere og flere vælger at gøre tingene selv.

DIY – det såkaldte Do It Yourself marked er eksploderet de seneste år, når det gælder produkter som kosmetik og hjemmelavet rengøringsmidler m.m.

Kigger man på de mange kedelige indgredienser i nutidens almindelige husholdsningsmidler og kosmetik, så er det helt forståeligt.

Vi ser nye former for allergi, hver eneste øjeblik og ingen af os, kender rigtig resultatet på længere sigt.

FAKTA OM Tilbehør

Mørke glas flasker (rav/amber)

 

Dine olier og naturlige produkter foretrækker glas lavet at såkaldt amber glas.

Det gør de fordi den mørke farve beskytter dem mod sollys. Derved kan du sikre dig, at dine produkter får den bedst mulige holdbarhed, samtidig med, at indholdet bevarer sine mange gode egenskaber.

Du bør vælge glas frem for plastik, da glas ikke afgiver nogle rest partikler til indholdet. Desuden er du jo også god til at ligge brugt glas til genbrug, hvis du ikke selv længere har brug for det, ikke?

Pumpe, spray eller pipette?

 

Om du skal vælge pumpe, spray eller pipette til dit produkt, afhænger helt af, hvad det er du skal bruge det til.

Fordelen ved en pipette er, at den samler en lille smule af indholdet op – eksempelvis olie – uden at der går en masse til spilde. Visse olier, som eksempelvis ricinusolie, der er meget tyktflydende i konsistensen, kan dog være utrolig svær at samle op i en pipette.

Du bestemmer også præcist, hvor det er du ønsker at påføre dit indhold med en pipette, da du kan tage den op og føre den hen til et bestem sted på kroppen. Typisk samles der kun en meget lille mængde op med en pipette.

Er indholdet tykker i konsistensen, vil en pumpe være på sin plads. Den gør også, at du får den samme mængde hver gang du trykker.

Spray er primært til vandholdige produkter, som eksempelvis blomstervand. Du kan oftest ikke spraye en olie, da konsistensen er for tyk. Får du endelig noget ud, vil det blot kommer ud som var det en pumpe.

Alle låg-typer passer de brune flasker, da de benytter gl18 standarden. Du kan altså bruge et hvilket som helst låg vi fører til dine flasker.