Jojobaolja 100 ml

DKK 129,00 (Inklusive moms)

Tillgänglighet: I lager

chleopatra produktbild - joj - jojobaolja 2018
Jojobaolja 100 ml

DKK 129,00 (Inklusive moms)

volymrabatter
1-2 DKK 129,00
3 DKK 109,65
4 DKK 103,20
5+ DKK 96,75

Jojobaolie 100ml – Efterligning af hudens naturlige olie
Organisk, kallpressad och oraffinerad - 100% ren naturlig olja

Økologisk jojobaolie er et blødgørende middel; det blødgør og konditionerer huden, hovedbunden og håret. Jojoba absorberes i huden og efterlader huden meget blød og glat. Huden føles næsten silkeagtig at røre ved og bestemt ikke fedtet. Ren økologisk jojoba er en flydende voksester, ligesom de estere, mennesker producerer i deres hud. Den fineste Jojobaolie efterligner den naturlige sebum, som naturligt produceres i huden, hvilket gør den særligt velegnet til at reducere hudens egen overproduktion af sebum. Jojobaolie er en rig, gylden og koldpresset voks, der næsten ikke kan blive harsk.

Hvad er jojobaolie (jojoba voks)?

Jojobaolja är den olja som bäst efterliknar hudens egen talg, den naturliga beläggningen som kroppen producerar, för att skydda huden.

Det är därför särskilt lämpligt för personer med fet hud. Oljan återfuktar, mjukar och närar huden. Det minskar rynkor, ljusnar och hjälper till att läka ärr och löser igensatta porer.

Jojoba tar hand om alla hårtyper och lindrar även mjällproblem. Oljan tar bort sminket försiktigt utan att använda hårda kemikalier. Lämplig för alla hudtyper och lätt absorberas i huden.

Oljan har antioxidant och antiinflammatoriska egenskaper. Det fungerar bra som en extra fuktighetskräm för andra produkter. Lägg bara till några droppar. Används direkt på huden eller förutom andra produkter.

Jojobaolja är den olja som mest liknar hudens egen olja. Det är därför lämpligt att korrigera hudens fuktnivå. Organisk, kallpressad och 100% ren.

Fakta om jojobaolja

URSPRUNGSLAND: Argentina
Mer information: Wikipedia
Extraktionsmetod: kallpressad
Utdraget från: Frön
Botaniskt namn: Simmondsia chinensis
Engelska namn: Jojobaolja
absorptionsförmågaSnabb / Medium
vitaminerB5 och E
Omega fettsyror: 3, 6, 7 och 9
Komedogen hastighet: 2
Även känd som: Getmutter, hjortmutter, pignut, vilda hassel, kininötter, kaffebär och grå låda
organiska: Ja

Jojobaolja är lämplig

  • Som fuktighetskräm och kroppsolja för hela kroppen
  • För torra och spruckna läppar
  • För ansiktsrengöring
  • För att ta bort smink med
  • Som hårbalsam som ger håret styrka och nytt liv (kan stanna i håret)
  • Mot våg i hårbotten
  • Mot akne, mindre sår och infektioner
  • Mot rynkor
  • Mot eksem
  • Mot psoriasis

Hur man applicerar jojobaolja

Eftersom Jojoba-olja är så underbart flexibel är det också riktigt bra att använda för att blanda in andra oljor tillsammans eller till och med förutom de hudvårdsprodukter du normalt använder genom att bara lägga till några droppar till dem.

Du kan välja att applicera oljan i dess rena form direkt på huden och håret.

Det ger näring, återfuktar och mjukar både hud och hår (bra för hårbotten och spetsarna).

Applicera oljan på något fuktig hud efter ett bad, som ett slags kroppslotion. Fungerar också bra både som balsam för håret eller som en hårolja efter badet, för att ge håret extra mjukhet och glans.

Fördelar med vegetabiliska oljor

Historien bakom jojobaoljan

Jojobaolja är definitivt unik på många sätt. Dess stora ätbara frön innehåller ungefär 50% olja, som används direkt som en matolja och som en kosmetisk olja för hud och hår.

Oljan har utmärkta egenskaper för användning inom många industriella och medicinska områden.

Kemiskt är det ett verkligt flytande vax och omvandlas lätt till ett hårt vitt vax genom hydrering.

Jojoba-växten upptäcktes först av indianer som använde den för dess medicinska egenskaper, till exempel för att läka och behandla sår.

Jesuitmissionärer i Baia mötte denna växt i början av 1700-talet och lärde sig att mjukna frönna med värme och sedan skapa en salva med de extraherade oljorna. De använde denna salva för att lugna huden, nära håret och hjälpa till vid behandling av olika hudsjukdomar.

Växten har en rik historia och många av dess egenskaper är ganska unika. Medicinsk användning går tillbaka flera århundraden och många av dessa användningsområden är fortfarande populära idag.

jojoba - simmondsia chinensis

Vad är jojobaolja bra för?

Jojoba-växten är mest populär för jojobaoljan som utvinns från frön.

Denna olja är idealisk för huden eftersom den efterliknar sebum som människor producerar. Detta gör att huden kan lägga till en lugnande fuktighetskräm utan att täppa till porerna. Oljan har nästan ingen lukt och är idealisk för de flesta hud- och hårtyper.

Vad kan jojo-olja användas för?

Jojobaolja efterliknar hudens egen talgproduktion (talg) och är rik på vitamin E. Detta främjar en glödande och hälsosam hudton.

Oljan är känd för sina naturliga fuktgivande, återställande och antiinflammatoriska egenskaper. Fördelarna med att använda jojobaolja är många, allt från att lindra ömhet och smärta till att uppnå en felfri ton eller frisyr. Oljan kan hjälpa till att bryta ned hudinflammation och kan döda vissa hudbakterier.

Av denna anledning kan den med fördel användas för att bekämpa akne. Dess antiinflammatoriska egenskaper kan användas för att behandla olika hudsjukdomar såsom eksem och psoriasis där huden blir inflammerad.

Jojoba har en fantastisk helande effekt på huden och kan användas för att behandla sår och mindre infektioner som solbränna, förkylningssår, sår och vårtor.

Du kan också använda den som läppbalsam på torra, spända läppar.

Jojobaolja tränger in djupt i hårbotten och håret. Jojobaolja löser upp klibbig ansamling i hårbotten, som kan bildas genom daglig användning av andra hårprodukter som hårspray och hårgel. Många hårbottenproblem uppstår genom en sådan uppbyggnad som kan hålla hårsäckarna från att fungera - och i slutändan döda hårsäckarna helt, vilket resulterar i skadat hår.

Anvendelse af jojobaolie

Eftersom jojobaolja är den olja som mest av alla oljor liknar hudens egen talg, har denna olja en otrolig mängd appliceringspotential.

 

För håret

Du kanske vill göra håret smidigare genom att lägga till en sked i håret innan du tar ett bad. Se till att du applicerar oljan extra bra, speciellt på hårbotten och hårspetsarna. Tvätta bort det när du tar ett bad och känner skillnaden efteråt.

 

Till ansiktet

Du kan delvis tvätta dig själv med jojobaolja genom att massera en handfull olja väl och noggrant i hela ansiktet. Rengör med en varm våt trasa och tvätt vid behov. efter med en naturlig spraytoner (blommvatten).

Du kan också använda jojobaolja för att ta bort smink. Här bör du bara massera oljan i de områden där du vill ta bort smink och rengöra den med en våt trasa.

Slutligen har du också möjlighet att ta hand om huden i ansiktet med naturlig jojobaolja. Applicera bara några droppar och massor på huden. Detta kan vara särskilt effektivt i fet hud, vilket tvingar din hud att tro att den producerar tillräckligt med talg och bromsar därför produktionen.

 

Till kroppen

Naturligtvis kan oljan också appliceras på resten av kroppen för naturlig vård. Återigen, bara lägga till några droppar och massera det ut på kroppen. Som utgångspunkt, spendera så lite som möjligt. Huden måste ta upp oljan så att den inte blir fet efter ett tag. Om det är helt torrt kan du behöva lite mer.

Relaterade artiklar

Naturligt innehåll

  • vitamin A
  • vitamin B1
  • vitamin B2
  • vitamin B6
  • E-vitamin (liten mängd)

fett Kontroller

Mättade fettsyreenheter Baserat på Baserat på  Innehåll - %
C16: 0 palmitinsyra palmitinsyra <3,5
C16: 1 palmitolsyra palmitoleinsyra <1,0
C18: 0 stearinsyra stearinsyra <5,0
C18: 1 oljesyra oljesyra 5,0 - 15,0
Vanligtvis mättad fettsyrahalt per enhet 10
Enomättade fettsyreenheter
C20: 1 gadolsyra gadoleinsyra 65,0 - 85,0
C22: 0 behensyra behensyra <1,0
C22: 1 erucinsyra erusinsyre 10,0 - 25,0
Typisk enomättad fettsyrahalt per enhet 90

viktigt: Vid användning av naturlig kosmetika och i samband med hudproblem.

All kosmetika från CHLEOPATRA är endast avsedd för extern användning, såvida inget annat anges. Produktinformationen ska endast användas för informationsändamål.

Informationen som finns här utvärderas inte av danska läkare och är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Kontakta din egen läkare för detta.

Ingen av våra produkter är livsmedel eller livsmedelsgodkända och bör därför aldrig tas oralt. Alla våra produkter är endast för extern användning för hud, hår och kropp.

Tänk också på att naturliga produkter kan variera i färg och struktur från batch till batch och att de naturliga färgerna kan förorena möbler, kläder och andra textilier.

Test av hudplåster
För att säkerställa att du inte får några allergiska reaktioner på användningen av oljor på huden rekommenderar vi alltid att du först gör en så kallad hud-patch testinnan du applicerar några rena oljor på huden.

Vikt 0,215 kg
Botaniskt namn

Simmondsia Chinensis

Engelska namn

Jojoba Oil

ingredienser

100% Simmondsia Chinensis, organisk

URSPRUNGSLAND

argentina

Extraktionsmetod

kallpressad

Utdraget från

frön

färg

Guld- till brunaktigt gult flytande vax. Ljusgul.

Aromatisk beskrivning

Jojobaolja har en trevlig, mjuk doft.

förvaring

Cool, utanför direkt solljus.

hållbarhet

Jojoba har 2 års hållbarhet för alla ändamål. Det kan bli molnigt under svala förhållanden, men kommer att återgå till sitt naturliga tillstånd så snart det vaknar igen.

hud Typ

, , , ,

hudproblem

, , , , , ,

hår

, , , , , ,

absorption

Absorberas vanligtvis snabbt i huden. Passar speciellt för fet hud, men vissa hudtyper känner sig mycket fet när du använder Jojoba.

Lämplig som

, , , , , , ,

certifiering

varningar

Ingen visste det

packning

lock

brasa

CHLEOPATRA

10 recensioner av Jojobaolie 100ml

  1. Simone j. -

    Jag köpte denna olja för att se om jag kan bekämpa min fet hud, det tar uppenbarligen mer än tio dagar så kan inte riktigt säga hur bra det fungerar. Men jag gillar verkligen oljan, tycker att den är läcker. Jag använder det också i mina hårtips och masserar det in i hårbotten och mitt hår är underbart :)

  2. Anne -

    Jag använder bland annat denna olja för att ta bort ögonsmink och den är utmärkt för :-)

  3. AIA -

    Bra för fet hud :)
    + det hjälper till att massera det i hårbotten om du har en irriterad hårbotten.

  4. Naja -

    Jag har verkligen varit nöjd med denna olja. Jag använder den på morgonen som en dagolja, och den ger fin fukt när jag tar hand om mina föroreningar.

  5. Laila Lund -

    Super läcker olja! Jag brukar ha fet hud runt T-zonen, och jag rekommenderade därför denna olja i kombination med den marockanska rasullera, som också finns i webbshoppen här. Jag var nervös över att oljan skulle bli för fet, men så länge den används på fuktig / våt hud, fungerar den mycket bra! T-zonen smörjer inte (nästan) och på de platser i mitt ansikte som kräver mer fukt kan jag bara applicera lite mer olja. Definitivt rekommenderat!

  6. Diana Adamsen -

    Fantastisk olja som snabbt absorberas av huden! Har kastat ut mina andra kemikaliehaltiga krämer till förmån för den här! Trevligt att något så rent och enkelt fungerar så bra. Är fan!

  7. tanja -

    Detta är en superolja för min kombinerade hud. Det har minskat överproduktionen av olja i T-zonen, men fuktar också de lite torra ytorna i ansiktet super bra. Oljan har fått en fast plats i min hudvårdsrutin.

  8. Jane -

    Älskar denna olja för min dagliga hudvård tillsammans med mina eteriska oljor samt min dagliga hårvård

  9. Michelle -

    Jag har nu använt jojobaolja i över en månad som dag- och nattkräm. Jag är mycket nöjd med både produkt och resultat. Oljan penetrerar snabbt och fint och lämnar inga spår / tunn film som jag tror att andra oljor kan klara sig bra. Det fuktar riktigt bra utan fett. Jag är vanligtvis torr i pannan, på näsan och på toppen av kinderna. Medan min haka och käftdel är superfet, så brukar jag inte hitta någon kräm som är över hela mitt ansikte. Med jojobaoljan finns det inga problem. Det återfuktar och ger mycket kärlek till mina torra platser samtidigt som den ger precis rätt kärlek till mina problemområden. Det är precis som lugnt. Min kvinnliga överproducerar inte längre, så haka och käkar är inte längre "glänsande". Sammantaget; Riktigt stort fan av jojobaolja

  10. Balida -

    Denna olja har hjälpt till att ta bort min fet hud i mitt ansikte tillsammans med jätte nattljusolja efter att jag har kämpat i tio år med olika hudvårdsprodukter som inte har fungerat. Den är inte fet och penetrerar huden snabbt. Rekommendera starkt oljan.

Lägg till en recension

ta hand om miljön - hand med växt (ny grodd)

Ladda ner ALLA resurser som vi har gjort (helt gratis)

När du registrerar dig registrerar du dig också för vårt nyhetsbrev där du får användbara tips, nedladdningar och nyheter.

Här är en förhandsgranskning av vad du får ...

Gratis frakt vid första beställningen

 * Giltigt med minimiköp för DKK 200, -

Registrera dig och skaffa en också 5% AV på din första beställning