Succeshistorier – Anmeldelser modtager fra vores kære kunder

Ærlige udtalelser fra kærlige kunder

Der er mange olier at finde online.
Og mens Chleopatra leverer den bedste kvalitet med dertilhørende resultater, kundeservice og værdi … vi er lidt forudindtaget.
Derfor beder vi vores kunder om gennemsigtig feedback. Hver anmeldelse, der indsamles nedenfor, er indsendt af rigtige Chleopatra-kunder.

NB: efternavne er holdt skjuldt med vilje

9

Skønne produkter

Har fået de skønne produkter som jeg ønskede mig i julegave og er meget forundret over, hvor godt det er for min hud. Men ingen tvivl om, at det er ikke sidste gang, jeg vil købe dem hos jer. Alene duft og blødhed gør det så dejligt at bruge på huden

Kate Hansen / Græsted
2

Fremragende service

Jeg siger som alle andre fremragende service og hurtig levering.
Det er skønt at bruge naturlige skønne olier som købes hos Chleopatra Oils. Og skønt med alle de mange super gode indlæg om alle olierne og deres gode egenskaber. Tro snart jeg har downloadede alle de gode indlæg som findes på deres gode hjemmeside .

Charlotte Holmdal Olesen / Jægerspris
1

Kunden i centrum

Rigtig god service og skønne produkter! Ramte ind i en lang leveringstid på et enkelt produkt på ordren, som blev håndteret rigtig flot og med god information hele vejen. Det er virkelig lækre produkter og jeg vil klart anbefale andre at handle her. De har kunden i centrum!

Lene Elisabeth Jensen / Viborg
2

Dejlige olier til fair priser

Har modtaget oiler for en uges tids siden og experimentere lidt med dem. Jeg købte også lyserødt fransk ler som jeg har lavet en ansigts maske af. Man skal ikke blande ret meget væske med leret. Jeg købte også en rose vands spray som jeg bruger til både krop og ansigt efter jeg har været i bad. Olierne er nemme at dosere fordi der er en pipette. Dejlige produkter til fair priser. Jeg kan også godt lide at i har skrevet hvordan olierne skal opbevares og at man helst ikke skal købe flere olier end man kan nå at bruge da ikke alle olier holder lige lang tid.

Henriette Lypart Stephensen / Frederiksberg
1

Enestående resultater

Det som jeg elsker ved naturlige olier, er det enestående resultat man får ud af at bruge dem. Jeg køber mange naturlige olier og blander dem til min egen hudpleje, som ansigt olie, body scrub, håndolie, læbe olie, krops olie, massage olie, hår olie, negle olie og olie til solfaktor. Går meget op i at min hud skal have det bedste og synes det er sjovt at blande de forskellige olier, så jeg får det bedste af det hele.

Lene / Frederiksberg
8

Fantastiske produkter

Jeg kan sige det meget kort – “Ganske enkelt fantastiske produkter alle sammen”.
Rosenvandet er blidt og behageligt, og ved opbevaring i køleskabet er det en vidunderlig skintonic.
Baobab olien har forynget min hud med 10 år efter kun få ugers brug morgen og aften. Alle rynker er nærmest forsvundet, og huden har fået en frisk rosa glød. Huden føles utrolig velplejet og velfugtet. Et sandt vidundermiddel. Jeg kan på det varmeste anbefale jeres produkter til andre og har også gjort det. Jeg har givet en foræring til 2 gode veninder med anbefalinger om at købe jeres produkter.

Anja / Frederiksberg

Nedenstående kommentarer er alle modtaget direkte fra vores kunder. De er alle anonymiseret (med slettet efternavn), da disse beretninger kan indeholder personkritiske oplysninger (GDPR). Vi takker vore kærlige kunder mange gange for de fine ord.

9

05. Juli 2019

Jeg har brugt Chleopatras produkter op til flere gange og altid været tilfreds.

Min seneste oplevelse har endda været helt ud over alle grænser af vidunderlig.

Jeg har døjet med vand-eksem/udslæt på begge mine hænder i flere år. Jeg har prøvet alt: brugt handsker, diverse cremer og ikke mindst været hos lægen flere gange.

Det har virkelig været noget, som har påvirket mig meget, fordi det i perioder har været så slemt. Selv hormoncreme kunne ikke holde det væk.

Så jeg prøvede for sjov at smøre en opblanding af vand, “Fransk Pink Ler” og “Tea Tree Oil” på.

Det virkede allerede fra første dag. Mit udslæt blev mindre og efter bare fem dage med samme behandling (eller med deres tea tree blandet med en neutral håndcreme) er det gået væk.

Mine hænder har aldrig været finere og jeg har aldrig brugt noget så effektivt som det her.

Det er nemt at arbejde med og det er meget bedre for min hud. Jeg er intet mindre end lykkelig og super taknemmelig.

Så til alle med eksem, så kan jeg klart anbefale at bruge mineralsk ler og tea tree. Det virker og det er meget mere skånsomt end så meget andet.

Mange hilsner,

Louise

9

01. Juli 2019

Hej Morten

Ja hele forløbet er gået godt, som hver gang jeg har bestilt varer hos jer! Jeg er glad for den høje kvalitet på olierne som jeg anvender til mine egne cremer, læbepleje og serums.

Så det bliver helt klart 5 ærlige stjerner herfra.

De gladeste hilsner

Tone

9

30. April 2019

Jeg kan kun anbefale Marula olie.

Jeg havde den største vorte på min arm.
Jeg prøvede div. Frau Apoteket uden den store gevinst.

Min kone foreslog at jeg skulle prøve Marula olien og jeg var skeptisk, men det er gjort til skamme.
Inden for 1 uge blev den mindre og efter 4 uger med Marula olien var den borte.
Jeg er nu ved at se om jeg kan fjerne et stort ar jeg har bag mit øre og indtil videre er det blevet meget mindre.

KAN KUN ANBEFALE MARULA OLIE FRA CHLEOPATRA

Peter

2

01. Oktober 2018

Hi,

I would like to thank you for these natural and organic products. I am so impressed that I can buy these most sought after products from all over the world in Denmark. I am very satisfied with impressed with these products and the bottle lid designed in a way to prevent wastage of oils.

I am looking forward to purchase more products from you in the near future.

Best regards,

Chithra

2

01. Oktober 2018

Hej Chleopatra

Figenkaktus er bare min ynglingsolie og jeg tror ikke jeg slipper den igen. Den har sammen med Marula og Moringa olie, som jeg har købt tidligere, gjort en stor forskel for min ansigtshud. Jeg har altid lidt af tørre læber og har brugt Moringa olie hver morgen og aften på læberne med en smule vand og jeg har ikke haft tørre læber siden. Acai og Cacai olie har ikke rigtig hittet hos mig. Er blevet en stor fan af olierne og har fået en del andre til at hoppe med på vognen, som også er blevet mega glade for olierne.

Mvh

Pia

2

16. Oktober 2017

Kære Liezel  og Morten.

Jeg har nu i noget tid brugt produkterne fra Chleopatra.

Det har været lidt en øjenåbner for mig. Jeg stod overfor, at give op over mit hår. Jeg har haft kræft og har i den forbindelse fået kemo og selvfølgelig mistet alt mit hår. Det er nu 5 år siden, og jeg har kæmpet en kamp – det lignede hø, var tørt og kruset – ganske enkelt ikke pænt mere. Jeg har brugt adskillige 1000 kroner på produkter der lovede lækkert hår uden resultatet.

Jeg var få dage fra at få klippet mit hår kort, da jeg helt tilfældigt faldt over Chleopatra’s mange råd til hårkure med nærmest hvad man har i køkkenet. Straks puttede jeg en avocado og æggeblomme i håret, uden jeg havde den store tiltro til at det ville rykke noget som helst – men stor blev min overraskelse da jeg så resultatet bagefter!! Det var som før kemo og jeg kunne igen være stolt af mit hår.

Jeg bruger nu både kokosolie, argan olie og avocado olie på skift og sammen – og resultatet er pragtfuldt. Så tak for at åbne mine øjne!!

Jeg fortæller vidt og bredt om Chleopatra – og håber andre kan få samme oplevelse.

Mange hilsner

Lone

2

14. september 2017

Jeg vil gerne give Chleopatra 5 stjerner.

Jeg har fået en fantastisk telefonisk betjening med god vejledning og stor hjælpsomhed, og hurtig levering af de varer jeg har bestilt.

Chleopatra har en virkelig spændende og interessant hjemmeside, som jeg gerne vil anbefale andre at kigge på. Jeg er fuldt ud tilfreds.

Sonja

9

6. september 2017

Glemte og skrive i anmeldelsen, at jeg/vi er meget imponeret over jeres ekstreme hurtige håndtering/levering af købte produkter 👍 Det er med i næste anmeldelse  😉

Charlotte

1

31. August 2017

Mange tak for dit råd, som jeg nu giver videre til min søn. Jeg bruger selv jeres mandelolie og er meget glad for det.

Berit

8

30. August 2017

Jeg renser med ricinusolie og hampefrøolie en til to gange om dagen. Jeg laver en blanding, hvor der er mellem en til to dele ricinusolie og en del hampefrøolie. Jeg er noget overrasket over, hvor ren jeg føler mig med olierensningen. Jeg døjer – desværre – med både hudorme (især på næsen), hvide “talg-knopper”, bumser og “bylder” og generelt fedtet hud. Så jeg var noget spændt de første gange jeg smurte olie i hovedet for at rense! Nu her en måned efter føler jeg, min hud har det bedre. Jeg har tydeligt færre hudorme på næsen. Jeg synes også, min hud virker mindre fedtet.

Jeg bruger tamanu olie som spot-behandling – hvilket desværre tit betyder hele hage og kæbepartiet. Olien udtørre ikke huden/området som normalt ved spot-behandlingsmidler, men den virker helt klart. Det er ikke alle udbrud olien kan “slå ned”, men rigtig mange af dem og den mindsker stort set alle.

Hindbærkerneolie købte jeg som dagcrem/solcrem. Det er en fin og behagelig olie, der trækker godt ind. Den føles dejlig på huden og er også god under mackup.

Alt i alt er jeg meget positiv overrasket over olierne. De føles alle dejlige og naturlige og min hud føles bedre og gladere (hvis hud kan være glad). Alle urenheder og fedtet-hed er ikke væk, men jeg føler klart, at det er blevet bedre på kun en måned.

Michelle

2

23. August 2017

Er simpelthen kommet min nervebetændelse i fødderne til livs med olien tamanu. Har i øjeblikket hælsporer som olien virker godt på. Kan virkelig anbefales 👍

Else

9

10. August 2017

Fantastisk kundeservice og ekstrem hurtig levering- jeg kan ikke andet end at anbefale Jer videre

Camilla

1

8. August 2017

Virkelig gode produkter der bare virker. Efter 2 dage er min hud markant forbedret. Er SÅ imponeret og så er der hurtig levering :-)

Camilla

8

28. Juli 2017

Siden jeg har været lille har min mor gået op i naturlig medicin, når det kan lade sig gøre. Det er jeg glad for at hun har, da jeg nu går meget op i at bruge naturlige og rene produkter. Jeg har aldrig brudt mig om at bruge cremer, så det er dejligt at kunne bruge jeres olier! Tak fordi i er på markedet, da jeg ellers ikke har kunne finde nogen ligesom jer :)

Aia

2

24. Juli 2017

Mange takke for Jeres super service👍😊. Jeg er virkelig glad for at være kunde hos Jer .

Rim

9

2. Juli 2017

Jeg har været igennem et længerevarende kræftbehandlingsforløb, hvor huden gik amok med både ekstrem tørhed og urenheder. Købte forskellige chleopatra olier og disse hjalp på alt. Går aldrig tilbage til andre former for hudpleje cremer mm. Når huden fx bliver udsat for strålebehandlinger, bliver huden rød, fortykket, tør og kløende samt afskaller og misfarvet – Cleopatras olier er en “ven i nøden” min hud forblev blød, kun lidt misfarvet, ikke kløende og ikke rød👍

Grethe

1

1. Juli 2017

Det, der tiltaler mig mest, er helt sikkert, at jeg ikke får kemi i kroppen! Derudover har de rene naturprodukter hjulpet rigtig meget på min hud, som jeg ellers altid har haft problemer med 🌿
Det er så vigtigt, at vi passer på os selv og vores hud – og det hjælper de rene olier os med🙏🏽

Julie

8

30. Juni 2017

Jeg ønsker at skåne min krop og naturen for unødig kemi 🍀 Vi lever i en forgiftet verden, hvor der er mange ting jeg personligt ikke selv har indflydelse på.. men lige hvad angår min egen hud, der bestemmer jeg heldigvis selv hvad jeg vælger at komme på den😍 Og her vælger jeg så rent og så grønt som muligt, DERFOR Cleopatra 💚

Kamille

2

30. Juni 2017

Det som jeg elsker ved naturlige olier, er det enestående resultat man får ud af at bruge dem 😍 jeg køber mange naturlige olier og blander dem til min egen hudpleje, som ansigt olie, body scrub, håndolie, læbe olie, krops olie, massage olie, hår olie, negle olie og olie til solfaktor 😊 går meget op i at min hud skal have det bedste og synes det er sjovt at blande de forskellige olier, så jeg får det bedste af det hele 😇

Lena

9

27. Juni 2017

ELSKER jeres produkter – allermest fordi det er den reneste natur, og så også fordi jeres olier kommer i glasflasker, hvilket er super vigtigt når vi har med olier at gøre !! ☀️🌸🌈🍀✨

Dittelia

1

27. Juni 2017

Det er pisse fedt at flere og flere producenter vælger den rene vare uden alt muligt knald og unødvendigt fyld! Det bliver bare SÅ meget lettere når man som forbruger igen får fjernet en “sten” fra ens samvittighed….. Efterhånden bliver der jo opdaget gift og skadelige kemikalier i ALT hvad man omgiver sig med 😳

Trine

8

22. Maj 2017

Superhurtig forsendelse og god service med mange info om produktet. Jeg er fuldt ud tilfreds med oplevelsen og ikke mindst tamanuoliens virkning. Den har formået at gøre et ar på hånden mindre rødt og mørkt. Kan virkelig anbefales!

Marlene

2

22. Maj 2017

Jeg smører tamanu olie på mine fødder ½ time før sengetid, og det virker super godt på mit nervebetændelse, det lindre så jeg kan sove godt i ca 5 timer, inden det begynder at prikke i mine fødder igen.

Bodil

9

8. Maj 2017

Skøn service, hurtig levering, fantastisk hjemmeside som ikke er til at slippe igen og meget meget lækre produkter som min hud bare elsker. TAK for jer

Isabel

2

26. April 2017

Jeg siger som alle andre fremragende service og hurtig levering. 👌 Det er skønt at bruge naturlige skønne olier som købes hos Chleopatra Oils 🌿🌹Og skønt med alle de mange super gode indlæg om alle olierne og deres gode egenskaber. 🍑Tro snart jeg har downloadede alle de gode indlæg som findes på deres gode hjemmeside .

Charlotte

9

6. Marts 2017

I får selvfølgelig 5 stjerner. Nem forretningsgang og super hurtig levering😊

Birte

2

Kære Liezel og Morten!

I ønskes et rigtigt godt Nytår fra en af Jeres trofaste og supertilfredse kunder, der aldrig har haft så pæn en hud før anvendelse af Jeres fantastiske produkter!

Mange tak for Julegratialet, der vil blive anvendt snarest :-)

Unni

9

tak Morten –

meget hurtigt må jeg sige !!

og så vil jeg godt sige også, at for mig er jeres olier FULDSTÆNDIGT I SÆRKLASSE. De er helt vilde og fantastiske. På 3 uger er der stor forandring i huden – sår er pist væk, gløden er flottere, vinterbleghed er væk, den er mere ensartet og hvide ar er allerede dæmpede

jeg er lykkelig

jeg har ikke nogen blog, men jeg siger det videre ! !

tusind tak for jeres olier :)

bedste hilsner nina

nina

1

Hej Chleopatra. Først tusind tak for skønne produkter! Jeg elsker jeres passions-frugt olie, tror jeg er på min fjerde flaske, og det siger en del for den er jo på 50ml.
Jeg vil høre om man kan ‘ønske’ en olie? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve cacay-olie! Har hørt fra flere at den er helt fantastisk. Som argan og ryben olie blandet sammen og ganget med 3. Jeg kan dog ikke finde en sælger som sender til DK og for at være ærlig vil jeg helst købe fra jer, da jeg stoler på kvaliteten af jeres olier!
Ved ikke om i har planer om at tilføje flere olier til jeres sortiment, men ville lige give lidt indput!
Igen tak!

Linnea Lanzky

8

Hej. Først og fremmest vil jeg lige rose jer for hjemmesiden og de produkter i sælger.
Jeg har i en del år efterhånden haft problemer med bumser, akne lignende udbrud på hagen og op af kinderne. Og i en alder af 25 år er det virkelig frusterende hele tiden at rende rundt og ligne en stort teenage bums. Jeg har købt mig fattig i produkter som kan det ene og det andet, og sjovt nok hver gang man skal købe en creme skal man også lige have en rens og en natcreme og en hel masse andet, så man kommer hjem med en hel serie af nye produkter. Det har været dyrt og tror egentlig også bare min hud er blevet mere på tværs af det set i bagspejlet. Så en aften sad jeg og søgte lidt på nettet efter noget som kunne hjælpe på den ekstrem fedtede hud jeg har i ansigtet, og her kommer i så ind i billedet. Kom tilfældigvis forbi jeres hjemmeside, læste og læste og købte så et par af olierne hjem, i de små udgaver så jeg kunne afprøve dem. Og jeg har aldrig været mere glad. Jeg har stadig lidt bumser i ny og næ på hagen, men min hud er slet ikke så fedtet mere, de udbrud jeg får er hurtigt væk igen. Har stadig nogle grimme ar på kinderne og hagen, men jeg ser stor forskel. Jeg går aldrig tilbage til creme eller andre produkter igen.

Birte

2

Sikke en go ide ang. fragt. Og tak for jeres super gode og informative hjemmeside. ! Jeg skal ud og undervise i holistisk hudpleje på ungdomsskolen i Varde her i oktober /november og vil helt bestemt oplyse de unge mennesker om jeres hjemmeside 😊

Tanja W. Bæk

9

Wow har modtaget de 3 olier! Tak for meget fornem service! Glæder mig til at prøve jeres lækre olier 😊

Kan man skrive en anmeldelse af jeres firma et sted – i fortjener topkarakterer. Har prøvet at finde jer på Facebook uden held. Tak for god service.

Maria Ørbæk

1

Tak for super god service pr. telefon – det må jeg give jer!

Er der mulighed for at anmelde jer et sted som trustpilot eller facebook?

Christina Emilie Gomez

8

Hej Chleopatra,

Har netop modtaget min pakke og ville bare lige give jer et klap på skulderen:-)

Hurtig service, super lækre produkter og en flot og nem-at-gå-til webshop! Jeg er allerede afhængig af mine nye olier og er sikker på jeg bliver rigtig glad for dem. Jeg vil klart vende tilbage til jer når et nyt behov skulle opstå:-)

Jeg er selv selvstændig i et lille familiefirma og ved, hvor meget det betyder med glade kunder – nu har I endnu en!

Julia

2

I have been trying this Prickly Pear Seed Oil by Chleopatra Oils (Denmark) for about a week and really am satisfied by the reasult. My facial skin is softer, more tighten and smooth. What I like the most is that it is not greasy, it is very easy to absorb to the skin.

Wannaporn P

9

Det er bare så dejligt, at der endeligt er nogen, der begynder at koncentrerer sig om helt naturlige produkter til kosmetik. De fleste “naturlige” produkter jeg har prøvet, har haft alle mulige ekstra ingredienser. Jeg glæder mig til I får resten af jeres varesortiment på plads – tak for prøven.

Hanne Rasmussen

1

Tak for en dejlig olie. Jeg havde nær givet op, men nu har mit hår fået et helt nyt liv. Det er dejligt så lidt, der skal til og Jeres airless flaske er ikke mindre end genial.

Birgit Pauch

8

Der er ikke noget værre for selvtilliden, end når man har et ansigt, der lider af akne. Chleopatra Tamanu Oil har virkelig været været et vidundermiddel. I starten var jeg noget skeptisk, men efter at have læst lidt om det på nettet tog jeg beslutningen. Der var intet at tabe, da jeg i forvejen har prøvet alle andre tænkelige virkemidler. Tamanu lugter noget i starten, men efter en kort tid, så virker den faktisk ikke så slem. Uanset lugten, så er det hele umagen værd, for denne olie kan fjerne selv de grimmeste, store bummelummere i løbet af praktisk talt en nat. Det tog mindre end 14 dage, før mine akne-problemer stort set var helt forsvundet. Nu vil jeg prøve en af Jeres andre olier.

Mia Hougaard

2

Jeg kan godt forstå at i anbefaler kæmpenatlysolie til os med psoriasis. Jeg har tidligere anvendt argan olie fordi jeg følte det havde en meget god virkning på mine udbrud. Efter at være gået over til kæmpenatlysolie, føler jeg dog, at jeg har fået et bedre resultat og olien fedter heller ikke nær så meget. Samtidig spiser jeg tidselolie og begge dele har hjulpet mig meget. Til alle med psoriasis, vil jeg anbefale, at prøve kæmpenatlysolie.

Maiken Larsen

Indsend din anmeldelse

Chleopatra vil elske at modtage din anmeldelse

Har du købt eller brugt et produkt fra Chleopatra Oils, så sætter vi stor på, at du udfylder formularen her til højre og fortæller lidt om dine oplevelser med produktet.

I en konkurrencepræget kategori som naturlig kosmetik, håber vi på, at kunne lave bølger i vandet.

Del derfor gerne din oplevelse @ChleopatraOils

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Se flere anmeldelser via:

Facebook | Google