Succeshistorier

Ærlige udtalelser fra kærlige kunder

En samling af udtalelser fra vores kære kunder
(af dem som ikke lige passer til en bestemt produktanmeldelse)

NB: Alle efternavne er med vilje fjernet

testimonial kvinde silhouette #4

16. Oktober 2017

Kære Liezel  og Morten.

Jeg har nu i noget tid brugt produkterne fra Chleopatra.

Det har været lidt en øjenåbner for mig. Jeg stod overfor, at give op over mit hår. Jeg har haft kræft og har i den forbindelse fået kemo og selvfølgelig mistet alt mit hår. Det er nu 5 år siden, og jeg har kæmpet en kamp – det lignede hø, var tørt og kruset – ganske enkelt ikke pænt mere. Jeg har brugt adskillige 1000 kroner på produkter der lovede lækkert hår uden resultatet.

Jeg var få dage fra at få klippet mit hår kort, da jeg helt tilfældigt faldt over Chleopatra’s mange råd til hårkure med nærmest hvad man har i køkkenet. Straks puttede jeg en avocado og æggeblomme i håret, uden jeg havde den store tiltro til at det ville rykke noget som helst – men stor blev min overraskelse da jeg så resultatet bagefter!! Det var som før kemo og jeg kunne igen være stolt af mit hår.

Jeg bruger nu både kokosolie, argan olie og avocado olie på skift og sammen – og resultatet er pragtfuldt. Så tak for at åbne mine øjne!!

Jeg fortæller vidt og bredt om Chleopatra – og håber andre kan få samme oplevelse.

Mange hilsner

Lone

testimonial kvinde silhouette #1

6. september 2017

Glemte og skrive i anmeldelsen, at jeg/vi er meget imponeret over jeres ekstreme hurtige håndtering/levering af købte produkter 👍 Det er med i næste anmeldelse  😉

Charlotte

testimonial kvinde silhouette #2

31. August 2017

Mange tak for dit råd, som jeg nu giver videre til min søn. Jeg bruger selv jeres mandelolie og er meget glad for det.

Berit

testimonial kvinde silhouette #3

30. August 2017

Jeg renser med ricinusolie og hampefrøolie en til to gange om dagen. Jeg laver en blanding, hvor der er mellem en til to dele ricinusolie og en del hampefrøolie. Jeg er noget overrasket over, hvor ren jeg føler mig med olierensningen. Jeg døjer – desværre – med både hudorme (især på næsen), hvide “talg-knopper”, bumser og “bylder” og generelt fedtet hud. Så jeg var noget spændt de første gange jeg smurte olie i hovedet for at rense! Nu her en måned efter føler jeg, min hud har det bedre. Jeg har tydeligt færre hudorme på næsen. Jeg synes også, min hud virker mindre fedtet.

Jeg bruger tamanu olie som spot-behandling – hvilket desværre tit betyder hele hage og kæbepartiet. Olien udtørre ikke huden/området som normalt ved spot-behandlingsmidler, men den virker helt klart. Det er ikke alle udbrud olien kan “slå ned”, men rigtig mange af dem og den mindsker stort set alle.

Hindbærkerneolie købte jeg som dagcrem/solcrem. Det er en fin og behagelig olie, der trækker godt ind. Den føles dejlig på huden og er også god under mackup.

Alt i alt er jeg meget positiv overrasket over olierne. De føles alle dejlige og naturlige og min hud føles bedre og gladere (hvis hud kan være glad). Alle urenheder og fedtet-hed er ikke væk, men jeg føler klart, at det er blevet bedre på kun en måned.

Michelle

testimonial kvinde silhouette #5

23. August 2017

Er simpelthen kommet min nervebetændelse i fødderne til livs med olien tamanu. Har i øjeblikket hælsporer som olien virker godt på. Kan virkelig anbefales 👍

Else

testimonial kvinde silhouette #4

10. August 2017

Fantastisk kundeservice og ekstrem hurtig levering- jeg kan ikke andet end at anbefale Jer videre

Camilla

testimonial kvinde silhouette #3

8. August 2017

Virkelig gode produkter der bare virker. Efter 2 dage er min hud markant forbedret. Er SÅ imponeret og så er der hurtig levering :-)

Camilla

testimonial kvinde silhouette #9

28. Juli 2017

Siden jeg har været lille har min mor gået op i naturlig medicin, når det kan lade sig gøre. Det er jeg glad for at hun har, da jeg nu går meget op i at bruge naturlige og rene produkter. Jeg har aldrig brudt mig om at bruge cremer, så det er dejligt at kunne bruge jeres olier! Tak fordi i er på markedet, da jeg ellers ikke har kunne finde nogen ligesom jer :)

Aia

testimonial kvinde silhouette #5

24. Juli 2017

Mange takke for Jeres super service👍😊. Jeg er virkelig glad for at være kunde hos Jer .

Rim

testimonial kvinde silhouette #6

11. Juli 2017

Jeg kan sige det meget kort – “Ganske enkelt fantastiske produkter alle sammen”.

Rosenvandet er blidt og behageligt, og ved opbevaring i køleskabet er det en vidunderlig skintonic.

Baobab olien har forynget min hud med 10 år efter kun få ugers brug morgen og aften. Alle rynker er nærmest forsvundet, og huden har fået en frisk rosa glød. Huden føles utrolig velplejet og velfugtet. Et sandt vidundermiddel.

Jeg kan på det varmeste anbefale jeres produkter til andre og har også gjort det. Jeg har givet en foræring til 2 gode veninder med anbefalinger om at købe jeres produkter.

Anja

testimonial kvinde silhouette #6

2. Juli 2017

Jeg har været igennem et længerevarende kræftbehandlingsforløb, hvor huden gik amok med både ekstrem tørhed og urenheder. Købte forskellige chleopatra olier og disse hjalp på alt. Går aldrig tilbage til andre former for hudpleje cremer mm. Når huden fx bliver udsat for strålebehandlinger, bliver huden rød, fortykket, tør og kløende samt afskaller og misfarvet – Cleopatras olier er en “ven i nøden” min hud forblev blød, kun lidt misfarvet, ikke kløende og ikke rød👍

Grethe

testimonial kvinde silhouette #7

1. Juli 2017

Det, der tiltaler mig mest, er helt sikkert, at jeg ikke får kemi i kroppen! Derudover har de rene naturprodukter hjulpet rigtig meget på min hud, som jeg ellers altid har haft problemer med 🌿
Det er så vigtigt, at vi passer på os selv og vores hud – og det hjælper de rene olier os med🙏🏽

Julie

testimonial kvinde silhouette #1

30. Juni 2017

Jeg ønsker at skåne min krop og naturen for unødig kemi 🍀 Vi lever i en forgiftet verden, hvor der er mange ting jeg personligt ikke selv har indflydelse på.. men lige hvad angår min egen hud, der bestemmer jeg heldigvis selv hvad jeg vælger at komme på den😍 Og her vælger jeg så rent og så grønt som muligt, DERFOR Cleopatra 💚

Kamille

testimonial kvinde silhouette #8

30. Juni 2017

Det som jeg elsker ved naturlige olier, er det enestående resultat man får ud af at bruge dem 😍 jeg køber mange naturlige olier og blander dem til min egen hudpleje, som ansigt olie, body scrub, håndolie, læbe olie, krops olie, massage olie, hår olie, negle olie og olie til solfaktor 😊 går meget op i at min hud skal have det bedste og synes det er sjovt at blande de forskellige olier, så jeg får det bedste af det hele 😇

Lena

testimonial kvinde silhouette #4

27. Juni 2017

ELSKER jeres produkter – allermest fordi det er den reneste natur, og så også fordi jeres olier kommer i glasflasker, hvilket er super vigtigt når vi har med olier at gøre !! ☀️🌸🌈🍀✨

Dittelia

testimonial kvinde silhouette #5

27. Juni 2017

Det er pisse fedt at flere og flere producenter vælger den rene vare uden alt muligt knald og unødvendigt fyld! Det bliver bare SÅ meget lettere når man som forbruger igen får fjernet en “sten” fra ens samvittighed….. Efterhånden bliver der jo opdaget gift og skadelige kemikalier i ALT hvad man omgiver sig med 😳

Trine

testimonial kvinde silhouette #9

22. Maj 2017

Superhurtig forsendelse og god service med mange info om produktet. Jeg er fuldt ud tilfreds med oplevelsen og ikke mindst tamanuoliens virkning. Den har formået at gøre et ar på hånden mindre rødt og mørkt. Kan virkelig anbefales!

Marlene

testimonial kvinde silhouette #6

22. Maj 2017

Jeg smører tamanu olie på mine fødder ½ time før sengetid, og det virker super godt på mit nervebetændelse, det lindre så jeg kan sove godt i ca 5 timer, inden det begynder at prikke i mine fødder igen.

Bodil

testimonial kvinde silhouette #2

8. Maj 2017

Skøn service, hurtig levering, fantastisk hjemmeside som ikke er til at slippe igen og meget meget lækre produkter som min hud bare elsker. TAK for jer

Isabel

testimonial kvinde silhouette #10

26. April 2017

Jeg siger som alle andre fremragende service og hurtig levering. 👌 Det er skønt at bruge naturlige skønne olier som købes hos Chleopatra Oils 🌿🌹Og skønt med alle de mange super gode indlæg om alle olierne og deres gode egenskaber. 🍑Tro snart jeg har downloadede alle de gode indlæg som findes på deres gode hjemmeside .

Charlotte

testimonial kvinde silhouette #7

6. Marts 2017

I får selvfølgelig 5 stjerner. Nem forretningsgang og super hurtig levering😊

Birte