Lær hvordan du laver en naturlig renseler (der rengør næsten alt) uden alle de der kedelige ingredienser. Perfekt til rengøring af glaskeramiske kogeplader, ovne, granitplader og endda flisegulve.

Denne rengøringsopskrift med ler kræver kun 3-ingredienser og er utrolig nem at blande sammen. Lav den på blot 5 minutter. Ved samme lejlighed bliver du introduceret til en af de mange muligheder du har med Castilla sæbe og æteriske olier.

Bliv en del af chleoaptra

Gå aldrig mere glip af geniale DIY opskrifter på hjemmelavet naturlig kosmetik

Vi kommer ofte med nye opskrifter på hemmelavede kosmetik opskrifter, som giver dig og din hud det bedste naturen tilbyder. Helt fri for kedelige kemi og fuld af gode egenskaber. Din hud vil elske det. Tilmeld dig allerede i dag!

Bliv dus med Chleopatra

og få tips til dine egne DIY projekter direkte i din indbakke

Ingredienser du skal bruge for at lave denne renseler

Sådan laver du din nye salve til kogepladerens og fliserens

Læg den flydende sæbe i en skål og tilføj den æteriske olie og bland det godt sammen.

Tilføj derefter langsomt leret, lidt af gangen, ned i sæbebasen.

Pisk det sammen med et gaffel indtil alt leret er inkorporeret i sæben.

Brug om nødvendigt dine hænder til at blande den sidste ler i det naturlige rengøringsler.

Der skal ikke være noget af det tørre ler tilbage. Blandingen skal dog være meget fast.

Fyld nu en lavprofilskrukke med renseleret. Du kan evt. bruge den krukke leret kom i eller genbruge en hvilken som helst anden krukke med bred åbning. Pres det naturlige rengørings ler godt ind i krukken, indtil krukken er fyldt. Du kan derefter bruge bagsiden af en målekop som spatel til at presse leret fladt ovenpå.

Sådan bruger du renseleret

Massér en let fugtig børste eller en svamp på lersalven, som du har overført til en krukke. Tildæk derefter overfladen du ønsker at rense med renseleret, og tilsæt lidt mere til svampen om nødvendigt for at danne et tykt masse.

Før derefter svampen rundt i en “wax on – wax off”-bevægelse. Til sidst kan du fjerne renseleret med en fugtig mikrofiberklud.

Ved beskidte glasovne skal du dække hele komfuret med rengøringsleret. Lad blandingen tørre på overfladen, og tør den derefter af med en tør mikrofiberklud.

Følg efter med en fugtig klud for at fjerne eventuelle rester, hvis det er nødvendigt. Rengør derefter med en tør klud.

Denne opskrift på naturlig rengøringsler fungerer godt til rensning af en række andre overflader, herunder granitplader, dræn, kar og fliser.

Men som det er med alle naturlige rengøringsprodukter, anbefaler vi, at du først tester rengøringsleret på et IKKE synligt område på naturlige overflader, så du sikre dig, at det ikke skader materialet.

hjemmelavet opskrift på renseler til rengøring af kogeplader og fliser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.