Stay Natural

Naturlige råvarer

Til hjemmelavet kosmetik

Vi tilbyder kun helt rene varer, helt fri for tilsætningsstoffer og andre kedelige ingredienser. Her får du den rene vare.

Top 4 råvarer

Uden råvarer duer helten ikke

100% naturlige råvarer til holistisk kosmetik

 

I princippet er alt, hvad vi forhandler her på CHLEOPATRA naturlige råvarer. Råvarer dækker nemlig over uforædlet varer som udvindes af naturens råstoffer.

Det betyder at vores rene olier også er en råvare. Men da vi primært forhandler rene olier og andre råvarer til en naturlig kosmetik, har vi valgt, at dele varerne op på denne måde. Råvarer hos os er derfor alle de andre elementer, af naturlige produkter som forhandles ved siden af vores kendte olier.

Alle råvarer kører efter samme princip som vores olier. De er alle helt naturlige og absolut frie for al den kedelige kemi.

Information om råvarer fra chleopatra

Lav hjemmelavet ansigtsmasker med mineralrige ler

 

Mineralrigt ler er blevet utrolig populær for sin exceptionelle effektive evne til at detoxificere huden.

Det er super nemt, at lave sine egne ansigtsmasker med leret, som hjælper med at trække urenheder, overskydende olie og andre giftstoffer ud af huden.

Ler virker udglattende for huden. Det strammer huden op og absorberer urenheder. Samtidig virker det rensende, nærende og beroligende for huden. På blot tyve minutter vil din hud føles ny og frisk.

Læs mere om ler og lertyper her.

Lav hjemmelavet saltskrub

 

Med blot to elementer, kan du lave din egen saltskrub. De fleste foretrækker dog tre; en god og mineralrig salt, en eller flere dejlige vegetabilske olier og en effektiv og velduftende æterisk olie.

Ved at blande disse naturlige elementer har du hurtigt en saltskrub efter din smag. Saltskrub hjælper dig med at eksfoliere døde hudceller og give plads til nye. Huden vil føles blød, frisk og fornyet.

Læs mere om eksfoliering af huden.

Forbliv ung og forlæng levetiden af dine produkter med E-vitamin

 

Med E-vitamin har du mulighed for at tilføje en ægte anti-aging booster i dine hjemmelavet kosmetik produkter.

Vores naturlige E-vitamin er en alfa-tokoferol, som ikke er genmodificeret. Den virker som en antioxidant og kan derfor også bruges til at forlænge holdbarheden på andre oliebaseret produkter.

E-vitamin beskytter desuden hudcellerne mod forskellige miljøskader.

Læs mere om E-vitamin her.