QR-koder – 5 super seje veje til din olie

QR-koder

Med CHLEOPATRAs QR-koder finder du hurtigt vej til flere detajler om din olie

Siden CHLEOPATRAs begyndelse har vi haft såkaldte QR-koder på vores etiketter af alle vore produkter. Med disse er du kun et enkelt scan væk fra al den information du har brug for om det enkelte produkt.

QR-koden gør det super nemt for dig, at finde både mere information, købe samme produkt igen når flasken er tom eller, at anbefale produktet til dine veninder.

Månedens Produkter

Tilbud
DKK 139,00 DKK 122,32 (Inkl. moms)
Tilbud
DKK 149,00 DKK 131,12 (Inkl. moms)
DKK 229,00 (Inkl. moms)
DKK 99,00 (Inkl. moms)
DKK 159,00 (Inkl. moms)

Hvad er en QR-kode?

En QR-kode er næsten som et stregkode, men til forskel fra en almindelige stregkode, der fortæller navnet på produktet samt en pris, så kan QR-koder gøre mange forskellige ting.

QR-koderne som du finder på CHLEOPATRAs produkter har til formål, at give dig et direkte link til selve produktet. En QR-kode kan scannes med alle moderne mobiltelefoner og tablets. Det kræver blot, at telefonen enten har en indbygget funktion til dette eller, at du downloader en applikation (en QR-scanner).

Det betyder, at når du scanner en QR-kode – og i dette tilfælde dem du finder på bagsiden af en CHLEOPATRA olie – så havner du direkte på produktets hjemmeside.

Super smart – ikk?

 

Hvad kan du så bruge det til?

Det spørger du sikkert dig selv om lige nu, hvis du er nået så langt som hertil i denne lille CHLEOPATRA-reklame – for ja, det er jo hvad det er.

Vi vil naturligvis gerne have, at du vender tilbage til os. Vi håber du synes om vore olier og derfor har lyst til at fortsætte med at købe hos os, hvorfor skulle vi ligge skjul på det?

Med QR-koden giver vi dig nem adgang til følgende muligheder:

 

1. Nem genbestilling

Er du super glad for den olie du har stående på hylden, så vil du sikkert gerne bestille en ny, når den første er tom. Med kun et enkelt scan med mobilen, er du direkte inde på siden og klar til at bestille.

 

2. Find flere produktinformationer

Vil du vide hvor olien kommer fra, hvad olien er god til, hvordan den skal opbevares eller hvilke naturlige vitaminer og fedtsyrer olien indeholder, så er du kun et scan fra alt dette.

 

3. Anbefale produktet til andre

Med et simpelt scan kan dine veninder få samme olie som du ved blot at scanne med deres mobil. Du kan endda selv scanne QR-koden og kopiere linket videre per SMS eller e-mail. Vi bliver altid så glade, når vore kunder anbefaler vore olier.

 

4. Hvordan skal produktet anvendes?

Det er ikke alt, der er plads til på de små flasker vi sælger olierne i, og vi kan af gode grunde derfor ikke skrive alt det vi ønsker på selve etiketten. Yderligere detaljer om, hvordan produktet kan anvendes eller om der er noget man bør være særligt opmærksom på finder du lynhurtigt inde på produkt-siden.

 

5. Opskrifter, tips, anmeldelser og meget mere

Hvis ikke det er der allerede nu, så er der en god chance for, at der i fremtiden vil være både opskrifter, tips til brugen af produktet, anmeldelser om meget mere om hvert enkelt produkt. Alt dette har du super nem adgang til via QR-koden.

 

Skal du prøve QR-koden på din CHLEOPATRA olie? Fortæl os hvad du synes om vore QR-koder og tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev, hvis du ønsker alt det nye fra CHLEOPATRA.

chleopatra emblem hvid farve

Tilmeld dig Vores Nyhedsbrev
Det er fyldt med alle vores seneste tips og tricks

Få indsigt i, hvordan du får en skøn hud og et glansfuldt og levende hår med helt naturlige skønhedsprodukter og vær samtidig den første, der får nys om nye spændende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Share
Tweet