Pressemedelelse #2 – Nye vegetabilske olier på vej

Pressemedelelse #2 – Nye produkter bringer endnu flere fordele til din hud

Avocado olie, Hjulkrone olie, Ricinusolie og Abrikoskerneolie.

 

Chleopatra Oils gør nu klar på hylderne til nye vegetabilske olier.

Chleopatra gør ikke plads til hvad som helst på hylderne, så når vi gør plads til nye labels, kan du være sikker på, at det er noget godt der er på vej.

Og som altid sørger vi for kun at sikre pladserne til økologiske olier – i denne omgang er der 4 nye på vej…

 

Avocado olie

Chleopatra sætter DIG, din hud, dit hår og din krop i fokus. Du er forbrugeren og det er derfor dig der afgør, hvad der er godt for dig og din hud. Vi hjælper dig blot, ved at tilbyde dig de bedste naturlige produkter på markedet.

Hvorfor fylde kroppen med parabener, pestisider og andre kemikalier, når naturen tilbyder dig en langt sundere og mere effektiv måde, hvorved du kan opnå endnu bedre resultater? Chleopatra tilbyder dig naturens reneste olier til brug for hud- og hårpleje. Alle olier fra Chleopatra er helt rene, oftest koldpresset olier, og naturligvis økologiske, som kan anvendes til både hud, hår, ansigt, negle og fødder og hænder af både kvinder og mænd.

Chleopatra lytter til dig, giver dig tips til brugen af olierne, opskrifter til anvendelse, historier og sande fakta om olier til brug i kosmetik. Du bestemmer selv om du vil anvende rene olier, om du vil forsøge dig med den særlige Chleo kosmetikserie, eller om du vil eksperimentere selv, ved at blande dine egne produkter. Chleopatra bringer dig al den information du har brug for – også selvom du er helt ny inden for emnet.

Hos Chleopatra vil du altid finde den nødvendige information.

DKK 99,00 (Inkl. moms)

 

Hjulkroneolie

Alt afhængig af din nuværende hudtype og eventuelle hudlidelser, vil der være en olie, der passer godt til dig. Men det er ikke altid en garanti, at hvad der virker for andre – også virker for dig. Det handler derfor om, at finde ud af, hvilke olier netop din hud synes godt om.

Chleopatra gør det nemt fra starten – Med en naturlig hudplejeserie, guides du til de rette produkter alt efter hvilken hud- eller hårtype du har, samt eventuelle hudlidelser, som du må ønske at komme til livs. Alle kosmetik olier fra Chleopatra besidder heldigvis mange forskellige naturlige egenskaber, og tilfører din hud og dit hår med både vitaminer og essentielle fedtsyrer. Det giver dig en glat, blød og spændstig hud og et glansfuldt og strålende hår – præcis som den oldgræske skøninde.

DKK 159,00 (Inkl. moms)

 

Riciniusolie

Når produktet er rene vegetabilske olier til kosmetik, er det heldigvis ikke nødvendigt, da resultaterne af disse, taler helt for sig selv. Alle, der anvender rene olier som hudplejeprodukt, vender sjældent tilbage til andet. Forbrugerne opdager nemlig hurtigt, at olierne ikke blot er billigere end andre tilsvarende kemiske og syntetiske produkter, og at de naturligvis er sundere for både hud, hår og hele kroppen. Mest fantastisk er det, at naturens ressourcer endnu engang vinder. De naturlige olier virker nemlig, og det er der rig mulighed for at finde ud af, når du først begynder at researche emnet på nettet. Helt overbevist bliver du dog først, når du selv begynder at anvende dem. Der er en grund til, at de oldgamle faraoer, dronninger og herskerinder i årtusinder har anvendt denne gamle hemmelighed, som deres foretrukne skønhedseliksirer.

Tilbud
DKK 79,00 DKK 67,15 (Inkl. moms)

 

Abrikoskerneolie

De fleste olier passer til alle hudtyper og der er sjældent nogen risici forbundet med brugen af naturlige olier til kosmetik. I så fald vil dette oftest være skåret helt ned til allergier. Men bare rolig, disse informationer er alle til at finde under de enkelte produkter. Chleopatra ønsker nemlig, at det skal være nemt for dig, både at finde de gode egenskaber, men naturligvis også at gøre dig opmærksom på eventuelle bivirkninger sammen med alle fordelene og de gode egenskaber.

 

Chleopatra åbner op for de nye produkter 7. juni 2014.

chleopatra emblem hvid farve

Tilmeld dig Vores Nyhedsbrev
Det er fyldt med alle vores seneste tips og tricks

Få indsigt i, hvordan du får en skøn hud og et glansfuldt og levende hår med helt naturlige skønhedsprodukter og vær samtidig den første, der får nys om nye spændende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.