Pressemedelelse #1

Ny hudplejeserie bringer nye skønheds eliksirer til København

Få sat en stopper for den urene hud, få gjort kål med de beskidte porer og få bugt med eventuelle hudlidelser som akne, rosacea, psoriasis og strækmærker med mere.

Chleopatra Oils åbner ny webbutik med salg af naturlige og rene kosmetik olier til kvinder og mænd af alle hudtyper.

Når faraoer, dronninger og herskerinder skal vælge, vælger de den naturlige vej – det der virker.

Du fortjener det bedste og Chleopatra har opskrifterne.

chelopatra logo - gammelt 2013

Du er unik!

Chleopatra sætter DIG, din hud, dit hår og din krop i fokus. Du er forbrugeren og det er derfor dig der afgør, hvad der er godt for dig og din hud. Vi hjælper dig blot, ved at tilbyde dig de bedste naturlige produkter på markedet.

Hvorfor fylde kroppen med parabener, pestisider og andre kemikalier, når naturen tilbyder dig en langt sundere og mere effektiv måde, hvorved du kan opnå endnu bedre resultater? Chleopatra tilbyder dig naturens reneste olier til brug for hud- og hårpleje. Alle olier fra Chleopatra er helt rene, oftest koldpresset olier, og naturligvis økologiske, som kan anvendes til både hud, hår, ansigt, negle og fødder og hænder af både kvinder og mænd.

Chleopatra lytter til dig, giver dig tips til brugen af olierne, opskrifter til anvendelse, historier og sande fakta om olier til brug i kosmetik. Du bestemmer selv om du vil anvende rene olier, om du vil forsøge dig med den særlige Chleo kosmetikserie, eller om du vil eksperimentere selv, ved at blande dine egne produkter. Chleopatra bringer dig al den information du har brug for – også selvom du er helt ny inden for emnet.

Hos Chleopatra vil du altid finde den nødvendige information.

 

Hvad tænder gløden i din hud?

Alt afhængig af din nuværende hudtype og eventuelle hudlidelser, vil der være en olie, der passer godt til dig. Men det er ikke altid en garanti, at hvad der virker for andre – også virker for dig. Det handler derfor om, at finde ud af, hvilke olier netop din hud synes godt om.

Chleopatra gør det nemt fra starten – Med en naturlig hudplejeserie, guides du til de rette produkter alt efter hvilken hud- eller hårtype du har, samt eventuelle hudlidelser, som du må ønske at komme til livs. Alle kosmetik olier fra Chleopatra besidder heldigvis mange forskellige naturlige egenskaber, og tilfører din hud og dit hår med både vitaminer og essentielle fedtsyrer. Det giver dig en glat, blød og spændstig hud og et glansfuldt og strålende hår – præcis som den oldgræske skøninde.

 

Sandheden bag et nyt produkt er oftest gemt bag en smart markedsføring

Når produktet er rene vegetabilske olier til kosmetik, er det heldigvis ikke nødvendigt, da resultaterne af disse, taler helt for sig selv. Alle, der anvender rene olier som hudplejeprodukt, vender sjældent tilbage til andet. Forbrugerne opdager nemlig hurtigt, at olierne ikke blot er billigere end andre tilsvarende kemiske og syntetiske produkter, og at de naturligvis er sundere for både hud, hår og hele kroppen. Mest fantastisk er det, at naturens ressourcer endnu engang vinder. De naturlige olier virker nemlig, og det er der rig mulighed for at finde ud af, når du først begynder at researche emnet på nettet. Helt overbevist bliver du dog først, når du selv begynder at anvende dem. Der er en grund til, at de oldgamle faraoer, dronninger og herskerinder i årtusinder har anvendt denne gamle hemmelighed, som deres foretrukne skønhedseliksirer.

 

Kosmetik for alle – Både mænd og kvinder

De fleste olier passer til alle hudtyper og der er sjældent nogen risici forbundet med brugen af naturlige olier til kosmetik. I så fald vil dette oftest være skåret helt ned til allergier. Men bare rolig, disse informationer er alle til at finde under de enkelte produkter. Chleopatra ønsker nemlig, at det skal være nemt for dig, både at finde de gode egenskaber, men naturligvis også at gøre dig opmærksom på eventuelle bivirkninger sammen med alle fordelene og de gode egenskaber.

 

Chleopatras historie

Det at en virksomhed sælger naturlige kosmetik produkter, kan nemt henlede en til at tro, at det ganske simpelt må være for at slippe for alle de syntetiske og kemiske produkter, som mange andre produkter indeholder. Historien forholder sig dog lettere anderledes. Efter i årtier, at have anvendt adskillige kommercielle hudpleje produkter, som ovenstående, med et resultat, der enten efterlod en endnu være tilstand end tidligere eller slet ingen forbedring, er sandheden i virkeligheden, at efter skiftet til de naturlige olier – gav det endeligt resultater. Så baggrunden for Chleopatra ligger ikke så meget i, at olierne både er sundere og fri for alskens kemikalier – dette er simpelt bonus. Nej, grunden til, at Chleopatra nu åbner for at sælge naturlige kosmetik produkter, er ganske simpelt, at de virker.

 

Samlingssted for Olie Elskere

Chleopatra vil være stedet du går til for, at få fingrene i de bedste vegetabilske kosmetik olier og byder dig velkommen til et fantastisk nyhedsbrev, en club med masser af fordele og rabatter, informative artikler, et online magasin og meget mere i kommende fremtid. Velkommen til Chleopatra.

 

 

Chleopatra åbner i første omgang webportene 7. oktober 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest

Share This