Presse

For al pressemateriale omkring lanceringen af chleopatra.dk, kontakt venligst:

Chleopatra.dk | Sigbrits Allé 3, 4. tv | 2300 København S | Telefon +45 501 502 01

Pressemeddelelser

Her finder du alle de seneste pressemeddelelser fra Chleopatra

CHLEOPATRA Fact Sheet (English)

CHLEOPATRA Fact Sheet

Download Chleopatra Fact Sheet

Pressefotos

CHLEOPATRA LOGO (1180×630 px)

Pressefoto – Chleopatra Website

Omtale af Chleopatra

Alle de dejlige mennesker, der har været søde at sprede budskabet om vores lækre produkter

NeoHippie

NeoHippie

NeoHippie er en livsstilsblog. Her fortæller Calina om, hvordan du kan spise sundere, lave din egen makeup og cremer til huden og undgå rengøringsmidler samt beskytte miljøet – blandt andet ved at minimere mængden af skrald. Hun giver gode guides og idéer til, hvordan du selv kan leve i mere harmoni med naturen og spare miljøet for unødvendige spild-materialer. I denne artikel giver hun sit besyv på gode tips til en naturlig og kemifri hudpleje.

Læs NeoHippies tips til naturlig hudpleje her

Liv&Stil

Liv&Stil

Liv&Stil er et elektronisk magasin for madelskere og mode-interesseret, men indeholder også spændende artikler om boligindretning, rejser til udlandet og ind i sindet og om den gode historie, der avler nye gode historier med sig på sin vej. Magasinet er gratis og i dette nummer har CHLEOPATRA fået sneget sig med på et enkelt hjørne under skønne olier og lækker blød hud på side 33.

Læs Liv&Stil #4

fashiionistah

Emily Rasmussen fra Fashiionistah

Emily fortæller her lidt om vejen til et sundere hår ved brug af olierne argan olie og kokosolie. Læs med her og få lidt inspiration til, at få et nyt glansfyldt og lækker hår.  har fundet sig en ny sommerven – vores super lækre og velduftende kokosolie, som du kan læse lidt mere om på hendes blog.

Emily's gode råd til et lækkert hår

Josephine Helbrandt

Josephine Helbrandt

Josephine har fundet sig en ny sommerven – vores super lækre og velduftende kokosolie, som du kan læse lidt mere om på hendes blog.

Læs hvad Josephine anvender kokosolie til

sandy-esko

Sandy Esko

Sandy har haft CHLEOPATRA helt tæt på kroppen og har derved testet både den fantatiske Baobab-olie, macadamia olie og Kokosolie. Her er hvad hun er kommet frem til… læs blandt andet også hvilken olie hun også mener du bør prøve. Foto: TMJFOTO

Læs Sandy's olie-anmeldelser

rikke-chilli

Rikke Chilli

Rikke har anvendt Chleopatra’s Figenkaktus olie i mere end et år og prøvet en kokosolie den sidste uge – her er hvad hun har at fortælle om hendes oplevelser med dem på hylden. Foto: Søren Kjelgaard

Læs Rikkes anmeldelse

Naturli - Carsten Vagn-Hansen

Carsten Vagn-Hansen – Naturli

Carsten har igennem Naturli skrevet en artikel om neuropati – nervebetændelse og om, hvordan du ved selvhjælp kan lindre eventuelle smert ved brug af tamanu olie.

Læs Carsten artikel her

idas-blog

Idas Blog

Ida har haft en Figenkaktus olie på prøve og her kan du læse, hvad hun synes om den.

Læs Idas Blog her

WhatWhenWhere

WhatWhenWhere – Anne Schmidt

Anne har haft testet vores unikke figenkaktus olie, som formentlig er verden fineste og dyreste olie. Her kan du læse hendes endelig dom.

Læs Anne's vurdering af olien her

bonheur

BONHEUR – Sisse Lykke

Sisse har haft fingerne nede i en kokosolie-krukke og det er der blevet en hårkur, en guide og en anmeldelse ud af.

Læs Sisse's guide her

June Sørensen

June Sørensen

June er en ung og entusiastisk videoblogger og anmelder. Her har hun anmeldt CHLEOPATRA Argan olie.

Se June's video anmeldelse her

Kiss Kiss Bang Bang

KISS KISS BANG BANG

Stine har haft Kokosolie, havtorn olie og mandelolie på prøve – og her er hendes version af dem.

Læs Stine's anmeldelsen her

5smiles

5smiles

5smiles har skrevet om CHLEOPATRAs økologiske olier. Læs her deres anmeldelse af avocado olie, hybenkerneolie og hjulkroneolie.

Læs anmeldelsen her

Rebecca Persson

Rebecca Persson

Rebecca tilsendte vi følgende olier, som hun har skrevet om: Figenkaktus frø olie, hyben olie, havtorn olie, tamanu olie og kæmpenatlysolie. Besøg hendes økologiske univers og læs mere om hvad hun mener om vore olier.

Læs Rebeccas anmeldelse her

Liebhaverboligen

Liebhaverboligen

CHLEOPATRA blev fremvist i Liebhaverboligen #161 for maj 2014.

Besøg Liebhaverboligen

Jakodan

Jakodan

Hos Jakodan har CHLEOPATRA fået sin egen lille plads og med god grund – vi samarbejder nemlig om, at få leveret vore olier sikkert frem til vore kære kunder.

Læs anmeldelsen her

Pressemedelelse #1

Ny hudplejeserie bringer nye skønheds eliksirer til København

Pressemeddelelse oprindeligt fra 19. 8. 2013

Få sat en stopper for den urene hud, få gjort kål med de beskidte porer og få bugt med eventuelle hudlidelser som akne, rosacea, psoriasis og strækmærker med mere.

 

Chleopatra Oils åbner ny webbutik med salg af naturlige og rene kosmetik olier til kvinder og mænd af alle hudtyper.

Når faraoer, dronninger og herskerinder skal vælge, vælger de den naturlige vej – det der virker.

Du fortjener det bedste og Chleopatra har opskrifterne.

Du er unik!

Chleopatra sætter DIG, din hud, dit hår og din krop i fokus. Du er forbrugeren og det er derfor dig der afgør, hvad der er godt for dig og din hud. Vi hjælper dig blot, ved at tilbyde dig de bedste naturlige produkter på markedet.

Hvorfor fylde kroppen med parabener, pestisider og andre kemikalier, når naturen tilbyder dig en langt sundere og mere effektiv måde, hvorved du kan opnå endnu bedre resultater? Chleopatra tilbyder dig naturens reneste olier til brug for hud- og hårpleje. Alle olier fra Chleopatra er helt rene, oftest koldpresset olier, og naturligvis økologiske, som kan anvendes til både hud, hår, ansigt, negle og fødder og hænder af både kvinder og mænd.

Chleopatra lytter til dig, giver dig tips til brugen af olierne, opskrifter til anvendelse, historier og sande fakta om olier til brug i kosmetik. Du bestemmer selv om du vil anvende rene olier, om du vil forsøge dig med den særlige Chleo kosmetikserie, eller om du vil eksperimentere selv, ved at blande dine egne produkter. Chleopatra bringer dig al den information du har brug for – også selvom du er helt ny inden for emnet.

Hos Chleopatra vil du altid finde den nødvendige information.

Hvad tænder gløden i din hud?

Alt afhængig af din nuværende hudtype og eventuelle hudlidelser, vil der være en olie, der passer godt til dig. Men det er ikke altid en garanti, at hvad der virker for andre – også virker for dig. Det handler derfor om, at finde ud af, hvilke olier netop din hud synes godt om.

Chleopatra gør det nemt fra starten – Med en naturlig hudplejeserie, guides du til de rette produkter alt efter hvilken hud- eller hårtype du har, samt eventuelle hudlidelser, som du må ønske at komme til livs. Alle kosmetik olier fra Chleopatra besidder heldigvis mange forskellige naturlige egenskaber, og tilfører din hud og dit hår med både vitaminer og essentielle fedtsyrer. Det giver dig en glat, blød og spændstig hud og et glansfuldt og strålende hår – præcis som den oldgræske skøninde.

Sandheden bag et nyt produkt er oftest gemt bag en smart markedsføring

Når produktet er rene vegetabilske olier til kosmetik, er det heldigvis ikke nødvendigt, da resultaterne af disse, taler helt for sig selv. Alle, der anvender rene olier som hudplejeprodukt, vender sjældent tilbage til andet. Forbrugerne opdager nemlig hurtigt, at olierne ikke blot er billigere end andre tilsvarende kemiske og syntetiske produkter, og at de naturligvis er sundere for både hud, hår og hele kroppen. Mest fantastisk er det, at naturens ressourcer endnu engang vinder. De naturlige olier virker nemlig, og det er der rig mulighed for at finde ud af, når du først begynder at researche emnet på nettet. Helt overbevist bliver du dog først, når du selv begynder at anvende dem. Der er en grund til, at de oldgamle faraoer, dronninger og herskerinder i årtusinder har anvendt denne gamle hemmelighed, som deres foretrukne skønhedseliksirer.

Kosmetik for alle – Både mænd og kvinder

De fleste olier passer til alle hudtyper og der er sjældent nogen risici forbundet med brugen af naturlige olier til kosmetik. I så fald vil dette oftest være skåret helt ned til allergier. Men bare rolig, disse informationer er alle til at finde under de enkelte produkter. Chleopatra ønsker nemlig, at det skal være nemt for dig, både at finde de gode egenskaber, men naturligvis også at gøre dig opmærksom på eventuelle bivirkninger sammen med alle fordelene og de gode egenskaber.

Chleopatras historie

Det at en virksomhed sælger naturlige kosmetik produkter, kan nemt henlede en til at tro, at det ganske simpelt må være for at slippe for alle de syntetiske og kemiske produkter, som mange andre produkter indeholder. Historien forholder sig dog lettere anderledes. Efter i årtier, at have anvendt adskillige kommercielle hudpleje produkter, som ovenstående, med et resultat, der enten efterlod en endnu være tilstand end tidligere eller slet ingen forbedring, er sandheden i virkeligheden, at efter skiftet til de naturlige olier – gav det endeligt resultater. Så baggrunden for Chleopatra ligger ikke så meget i, at olierne både er sundere og fri for alskens kemikalier – dette er simpelt bonus. Nej, grunden til, at Chleopatra nu åbner for at sælge naturlige kosmetik produkter, er ganske simpelt, at de virker.

Samlingssted for Olie Elskere

Chleopatra vil være stedet du går til for, at få fingrene i de bedste vegetabilske kosmetik olier og byder dig velkommen til et fantastisk nyhedsbrev, en club med masser af fordele og rabatter, informative artikler, et online magasin og meget mere i kommende fremtid. Velkommen til Chleopatra.

 

 

Chleopatra åbner i første omgang webportene 7. oktober 2013.