Pressemedelelse #3 – Gratis Skønhedsmagasin
– CHLEOPATRA MAGASINET

CHLEOPATRA MAGASINET er et gratis magasin om skønhed, naturlige ingredienser, naturkosmetik, vegetabilske olier, hudpleje, hårpleje og velvære. Det hele er samlet i ét online, digitalt e-bog format.

CHLEOPATRA giver nu alle muligheden for at være sundere og vælge det rigtige

Nye spændende artikler om skønhed og velvære udgives flere gange månedligt via CHLEOPATRA bloggen, men det er langt fra alle, der får læst samtlige artikler – og det er ligeledes slet ikke alle, der nemt finder vej til disse artikler.

CHLEOPATRA er en webshop, der forhandler naturlige, rå plantematerialer som vegetabilsk olie til kosmetisk anvendelse. Vore artikler i bloggen er dog langtfra kun henvendt med salg for øje. Faktisk har mange af vore artikler informationer om produkter vi på ingen måde selv forhandler. Vi betragter derfor bloggen CHLEOPATRA Fortæller, som en god mulighed for at nå ud til flere interesserede.

Interessen og MAGASINET henvender sig til de personer, der har fået nok af kemikalier, og langt hellere vil gå naturens vej. Vi fortæller kun om naturlige veje til et sundere liv, et bedre velvære og en skøn ydre hudpleje. Her finder du ingen toksiner.

 

Rene Varer – bedst for naturen

Alle vore olier er økologiske og de leveres i genanvendeligt mørkt glas, der både er godt for olien, men også for naturen. Alle vore papir-skrivelser printes på genbrugspapir og CHLEOPATRA MAGASINET udgives digitalt.

 

Det nye CHLEOPATRA MAGASINET

Vores nye MAGASIN består af en opsamling af udvalgte artikler, der over den foregående tid har vakt den største interesse. Dem samler vi ganske simpelt i magasinet, der således udgives på ubestemt tid, men ca. 2 – 4 gange om året.

Vore læsere får muligheden for at læse eller gen-læse de bedste artikler og nye besøgende, kan hurtigt danne sig et indtryk af vores bedste indhold.

 

Gå til CHLEOPATRA MAGASINET

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest

Share This