Plastik bliver til glas – nye glas flasker

glas flasker

CHLEOPATRAs plastik flasker skiftes ud til fordel for glas, men naturligvis ikke uden grund

De vi startede CHLEOPATRA synes vi selv, at det var et godt valg vi havde foretaget med de særlige luftfrie flasker. Idéen var også god, men der er stadig nogle rigtige gode grunde til at vi nu vælger at gå væk fra dem igen.

Hvorfor vi skifter over til glas

Vi har fortsat nogle produkter i de specielle luftfrie flasker som netop har været gode til at holde luft og bakterier ude. Men når de sidste flasker er solgt, så er det slut med plastik. Den væsentligste årsag til at vi anvendte de luftfrie flasker var netop som antydet her ovenover, for at undgå luftning af indholdet, men for at være helt ærlig, så vil det aldrig blive et stort problem.

For det første så ligger CHLEOPATRA ikke inde med et kæmpe lager af færdige produkter. Faktisk holder vi lageret i skak med efterspørgslen så at sige. På den måde har vi ingen olier, som bare står på en hylde i evigheder og nødvendigheden for at holde luft væk, er derfor ikke så stor endda. Dernæst, vil de fleste der køber vore produkter i øvrigt anvende flaskens indhold inden for en relativ kort periode.

Det er derfor ikke et problem. Tværtimod, så får vi nogle helt nye egenskaber ved at skifte:

 

Nye fordele ved flasker i glas

10 ml Brun Glasflaske med dråbeindsatsDen absolut bedste fordel som vi ser det er, at flasker i glas er så langt bedre for miljøet end flasker i plastik er, at det slet ikke kan sammenlignes. Når glasset er tomt, kan hele glasset genanvendes, så længe du gør det rigtige og husker at afskaffe dine tomme flasker på en genanvendelses station. Vi gør i hvert fald vores, ved at gøre det muligt. Plastik flaskerne kunne kun bruges én gang og det er ikke godt for miljøet. Herudover kan nævnes følgende fordele ved de nye flasker i glas:

  • Du bestemmer næsten selv hvilken form for låg du vil have på flasken. Du kan vælge et standard låg, et børnesikret låg, en pipette, en spray eller en pumpe (noget af dette tilbehør kan købes separat).
  • Olierne tåler bedre glas end plastik, hvis de skal opbevares i længere tid.
  • Der var ikke meget lys der trak igennem plastikflaskerne, da de var dækket af vores mærkater, men de nye glas-flasker er mørke rav (amber) glas, hvor endnu mindre sollys slipper igennem.
  • Lågene på de nye glas-flasker kan børnesikres.
  • Du har også mulighed for selv af genanvende glasflaskerne.

 

Hjælp os med at hjælpe verden

Plastik er ikke godt for miljøet. Det er de færreste, der ikke er klar over dette, men når plastik bliver til skrald, så er det ofte giftigt for Moder jord. I 2009 brugte hver eneste dansker i gennemsnit 179 kg emballage. Hvor meget af dette, der var plast nævner historien dog ikke noget om, men prøv du at se alle dine produkter igennem, som du har stående i køkkenet, badeværelset og ved dit spejl og vurder så selv.

Af alt plastik, er det blot 22%, der bliver genanvendt, hvorimod det med glas er 88%, der genanvendes.

 

De første olier i glas hos CHLEOPATRA

Vi har siden begyndelsen sendt vore gratis prøver i glas, men nu kommer der tre nye produkter i glas:

Kokosolie

CHLEOPATRAs kokosolie kommer i en 250 ml klar glaskrukke.

Avocado olie

CHLEOPATRAs Avocado olie leveres i en 100 ml mørk, brun glas flaske.

Hjulkroneolie

CHLEOPATRAs sjældne Hjulkroneolie leveres i en 30 ml mørk, brun glas flaske med børnesikret låg

 

Over tid, vil alle de eksisterende olier stille og roligt blive ført over til glas.
OPDATERING: I dag ER alle vores flasker i glas, med undtagelse af krukkerne til ler, som er i genanvendeligt plast.

 

HUSK: Altid at ligge dine brugte flasker og genanvendelige plastikbøtter i de rigtige affaldsspande til genbrug!

 

Interesseret i CHLEOPATRAS nyhedsbrev?

chleopatra emblem hvid farve

Tilmeld dig Vores Nyhedsbrev
Det er fyldt med alle vores seneste tips og tricks

Få indsigt i, hvordan du får en skøn hud og et glansfuldt og levende hår med helt naturlige skønhedsprodukter og vær samtidig den første, der får nys om nye spændende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Share
Tweet