Påskegave til hende…

Påskegave til hende – Mit navn det står med prikker…

Lad os starte denne påskegave til hende med et lille gækkebrev.

Hendes navn det står med prikker…

Det hun ønsker sig, er fra noget der stikker…

En kaktusplante til kosmetik

Gid hun kunne sige, det var det hun fik…

Chleopatras grønne æg, elsket af kvinder

Den fineste kosmetiske olie som du finder

Figenkaktus Frø Olie er det bedste bud

For at du min kære mand, skal undgå en rød tud…

Påskegave, gækkebreve og påskeæg

Påsken er en gammel jødisk og kristen fest, der dog oprindeligt stammer fra nomadetiden. Ved udvandring fra Egypten slagtede hver familie et lam. Det blev en traditions-spise hver den 14. april. I den kristne version var det en tradition af faste i de 40 forudgående dage op til påske.

I dag kender vi påsken mest for påskeæg, påskergaver og gækkebreve, samt god mad og lidt godt at drikke.

Traditionen for gækkebreve stammer oprindeligt fra en tysk tradition med at skrive bindebreve. Den danske adel tog dette til sig i 1600-tallet og i 1800-tallet blev det også almindeligt med gådefyldte breve iblandt bønder.

I dag er gækkebrevet mest en tradition for børn, hvor afsenderens navn står med prikker, således at modtageren skal gætte hvem brevet kommer fra med tre gæt. Hvis afsenderen gætter rigtigt, belønnes der med et påskeæg, og på samme måde skyldes der et påskeæg, hvis modtageren gætter forkert.

Prøv: CHLEOPATRA Gavekort

Påskegave fra Chleopatra

Hos Chleopatra har vi valgt at indføre en ny påskeskik iblandt voksne og det gør vi ved, at give vores mest eksklusive olie – Figenkaktus Frø Olie – den ære, at blive påskeolien hos Chleopatra.

Figenkaktus Frø Olie er en absolut fantastisk olie med mange kosmetiske egenskaber. Figenkaktus er enormt rig på E-vitamin, som er med til at give huden en opstrammende effekt, hvorved man kan stramme op på rynker og fine linjer.

Olien dufter himmelsk og passer derfor godt ind i påsken. I stedet for at faste i de forudgående 40 dage, som man gjorde i gamle dage op til påsken, så kan man spare lidt ekstra sammen i måneden før og så give sig selv, eller lade sin partner forkæle en med denne dejlige olie.

Vi synes at alle, der har interesse i rene, naturlige og økologiske kosmetik produkter, skal have muligheden for at prøve Figenkaktus Frø Olie (Prickly Pear Seed Oil) som kommer fra figenkaktus planten.

Hvad er det der gør Figenkaktus så speciel?

Først og fremmest så skal der faktisk bruges et helt ton af frø, for blot at udvinde en liter olie. Det i sig selv gør denne olie unik og samtidig forklarer det også prisen på olien.

Dernæst så er Figenkaktus Frø Olie en markant konkurrent til Argan Olie. Prisen er højere ja, men netop den effekt, som de fleste søger ved argan olie, er også at finde i Figenkaktus Frø Olie og endda i en meget højere mængde.

Hvor de fleste vil mene, at argan lugter, så dufter Figenkaktus olien utrolig dejlig og frisk blomsteragtig. Olien føles utrolig lækker på huden og absorberes nærmest, som var den skabt til ansigtet.

Effekten er heller ikke til at tage fejl af. Efter blot at have anvendt olien et par dage, vil du se en virkning og du vil helt sikkert føle oliens silkeagtige plejende virkning allerede første gang.

Påskegave til hende
  • Læsernes vurdering
  • Ingen Vurdering Endnu!
  • Din Vurdering


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.