Stearinsyre

« Tilbage til Fagordbogen

Stearinsyre er en mættet fedtsyre. Stearinsyre er en af ​​de mest almindelige mættede fedtsyrer, efter palmitinsyre, som findes i naturen. Det findes i mange animalske og vegetabilske fedtstoffer og olier. Når det bruges i kosmetiske produkter, er det stearinsyre der primært opfylder rollen som fortykningsmiddel eller som hærder, hvorfor det er en hyppig ingrediens i sæber fremstillet af vegetabilsk olie.

CAS-nummer: 57-11-4

Synonymer:
Octadecansyre,Stearic Acid
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Pin It on Pinterest