Oliesyre

« Tilbage til Fagordbogen

Oliesyre er en omega-9 fedtsyre og findes naturligt i animalske og vegetabilske olier. Det er en aktiv ingrediens i mange kosmetiske produkter, som kan bidrage til at give en glat og smidig hud. Håret kan blive tykkere og mere skinnende med hårplejeprodukter, der har Oliesyre som den vigtigste ingrediens.

Synonymer:
Oleic,oleic acid,Omega-9
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
[thrive_leads id='119978']

Pin It on Pinterest