Opskrifter på hjemmelavet kosmetik

Det er både sjovt og spændende at lave sin egen kosmetik. Men den største fordel ved at lave sine egne kreationer, er formentlig, at du selv er hersker over ingredienserne.

I en verden som vores, hvor mere og mere efterhånden styres af kedelig kemi, bliver flere og flere også langt mere bevidste om kvalitet og naturlige råvarer, når de handler kosmetik og personlig hygiejne.

Her finder du hjemmelavet opskrifter på ansigtspleje og kropspleje. Ansigtsmasker, læbepomade, lotions, kropsolier og ansigtsolier. Alt dette og meget mere er en fast del af chleopatra’s opskrifts-univers.

Med disse opskrifter er det dig der bestemmer hvilke ingredienser du og din familie lægger på huden og i håret.

Hver opskrift består af redskaber du skal bruge, råvarer der skal i, emballage og tilbehør der skal bruges. Du får et praj om, hvor lang tilberedelsestid du skal bruge på hver opskrift samt hvilken hudtyp den enkelte opskrift er velegnet til. Slutteligt får du naturligvis en gennemgang af formålet og anvendelsen af produktet samt mulighed for at bestille alle de råvarer som kræves.

ikon - eco soil association

Vi stræber altid efter at skabe opskrifter der indeholder 100% naturlige ingredienser, oftest økologiske og altid veganer-venlige. Ingen af vores produkter er gen-modificeret eller efterbehandlet. Altid så rent som muligt. På den måde sikre du dig flest mulige af produktets gode egenskaber.