DIY opskrifter

PÅ Hjemmelavet kosmetik

Populære DIY* opskrifter på hjemmelavet kosmetik med helt naturlige produkter

*DIY står for “Do It Yourself” (eller på dansk: Gør Det Selv / lav det selv)

DIY Opskrifter

Det er både sjovt og lærerigt, at lave sin egen kosmetik og hverdags-remedier.

Vi udgiver jævnligt opskrifter på hjemmelavet kosmetik og andre naturlige remedier du kan bruge i hverdagen. Naturligvis helt fri for kedelig kemi.

Alle opskrifter

DIY Opskrifter på hjemmelavet kosmetik

Det er både sjovt og spændende at lave sin egen kosmetik. Men den største fordel ved at lave sine egne kreationer, er formentlig, at du selv er hersker over ingredienserne.

I en verden som vores, hvor mere og mere efterhånden styres af kedelig kemi, bliver flere og flere også langt mere bevidste om kvalitet og naturlige råvarer, når de handler kosmetik og personlig hygiejne.

Her finder du hjemmelavet opskrifter på ansigtspleje og kropspleje. Ansigtsmasker, læbepomade, lotions, kropsolier og ansigtsolier. Alt dette og meget mere er en fast del af chleopatra’s opskrifts-univers.

Med disse opskrifter er det dig der bestemmer hvilke ingredienser du og din familie lægger på huden og i håret.

Hver opskrift består af redskaber du skal bruge, råvarer der skal i, emballage og tilbehør der skal bruges. Du får et praj om, hvor lang tilberedelsestid du skal bruge på hver opskrift samt hvilken hudtyp den enkelte opskrift er velegnet til. Slutteligt får du naturligvis en gennemgang af formålet og anvendelsen af produktet samt mulighed for at bestille alle de råvarer som kræves.

ikon - eco soil association

Du behøver ikke at uddele store formuer for at få en god hudpleje

Faktisk er mange stormagasiner og apotekermærker af hudplejeprodukter fyldt med barske kemikalier, giftige ingredienser, kunstige farver og mere. Det kan forbrugerappen kemi hjælpe dig med at finde frem til.

Selv såkaldte naturlige hudplejemærker kan indeholde tvivlsomme ingredienser, som du ikke ønsker på din hud og dit ansigt.

At følge opskrifter til hudpleje fra bunden og lave dem selv lyder måske hårdt, men i virkeligheden er de meget lette.

De mange vitaminer og mineraler samt stimulerende enzymer i friske DIY-hudplejeopskrifter og -behandlinger gør dem uovervindelige til at bringe liv og vitalitet til din hud for en brøkdel af prisen.
Endnu bedre er at nogle af disse hjemmelavede hudplejeprodukter er lavet af ingredienser, du har til rådighed i dit helt eget køkken. Så tag et par glasskåle ud, en træske og kom i gang!

Vi stræber altid efter at skabe opskrifter der indeholder 100% naturlige ingredienser, oftest økologiske og altid veganer-venlige. Ingen af vores produkter er gen-modificeret eller efterbehandlet. Altid så rent som muligt. På den måde sikre du dig flest mulige af produktets gode egenskaber.