STAY HYDRATED

Vegetabilske Olier

Vegetabilske olier | æteriske olier | Basisolier

Kan altid påføres direkte på huden

ØKO
ØKO
DKK 45,00DKK 159,00 (Inkl. moms)
ØKO
ØKO
ØKO
ØKO
ØKO
-22%
DKK 179,00 (Inkl. moms)
DKK 159,00 (Inkl. moms)
DKK 149,00 (Inkl. moms)
ØKO
ØKO
DKK 159,00 (Inkl. moms)
ØKO
-23%
ØKO
DKK 99,00 (Inkl. moms)
LIMITED
DKK 169,00 (Inkl. moms)

Æteriske Olier

Skal altid fortyndes med eksempelvis vegetabilsk olie før de påføres huden

Olier til hud, hår, krop, sind og sjæl

Olier til hud og hår, krop og sjæl – 100% rene olier

Rene olier til hud og hårpleje har været anvendt i flere årtusinder. I oldtidens Egypten benyttede begge køn kosmetik i form af cremer, parfume og øjenmakeup. Egypterne brugte også salver med parfume og olier til at pleje kroppen og beskytte huden mod solen. Kosmetik har i tidernes morgen været anvendt til at male kroppen og ansigtet – ofte styret af religiøse og kulturelle normer.

I dag, flere tusinde år senere er vi nærmest gået tilbage til de oprindelige metoder. Naturlig kosmetik uden kedelig kemi er kommet for at blive.

Naturlige olier til hudpleje

Hvis det er olier til hudpleje du er på udkig efter, så er du helt sikkert komme til det helt rigtige sted. Vi specialiserer os i rene olier til huden. Alle vores vegetabilske olier er specielt gode til hudpleje.

Alle olierne er forskellige i opbygning og i indholdet af gode ingredienser. Fælles for dem alle er dog, at de både fugter, nærer og plejer huden med gode vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer.

Olierne er specielt gode til huden, når de er helt ubehandlet. De fedter ikke på huden og efterlader kun en glat og fin overflade efter de er absorberet. Vores olier er 100% rene. De er typisk koldpresset, uraffineret og helt frie for kedelige kemikalier og andre dårlige fyldstoffer.

Læs mere om, hvorfor de er så fantastiske til huden.

Ren olie i håret

De fleste vegetabilske olier er også super effektive for håret. Her får de nemlig også lov til at fugte og nære både håret og hovedbunden, hvilket giver en olie-mættet hovedbund og et langt sundere og smukkere hår.

Når du anvender olierne til håret, så handler det især om, at få masseret den rene olie ind i spidserne og ned ned til hovedbunden. Selve hårlængderne behøver ikke så meget olie, da det ellers nemt kommer til at se fedtet ud.

Ved at starte dagen, og muligvis også slutte den, med at tage lidt af din favorit olie i håret, giver du dit hår et helt nyt liv med en beskyttende virkning. Desuden kan du undgå eller slippe af med skæl. Dit hår vil elske det.

Læs mere om hårolier her.

Fin olie til ansigtet

Olierne er også super velegnet til ansigtet. Igen både fugter de og nærer huden med gode vitaminer og fedtsyrer.

Ansigtet kan være lidt mere sart og derfor kræver det i højere grad, at du finder en olie, der egner sig specielt godt til netop din hudtype. Olier såvel som mennesker, er alle vidt forskellige – og man kan i og for sig ikke sige, at den ene olie er bedre end andre. Det kommer helt an på dig og din hud.

Når du bruger olier til ansigtet, er det derfor en god idé, at starte med din hudtype og hvilken effekt det er du går efter.

Er du f.eks. ude efter en ansigtsserum eller en anti-aging olie, så taler vi noget i stil med en figenkaktusolie eller en marula olie. Er du mere på udkig efter en olie, der kan hjælpe dig med bestemte hudproblemer, som akne eller ar, kunne der meget vel være tale om en tamanu olie.

At finde den bedste olie til dig, kan derfor afhænge af dine daglige rutiner, men også helt bestemt, hvad du skal bruge den til.

Læs mere om olier til bestemte hudproblemer.

De bedste olier til kroppen

Kropsolier, som du kender dem fra butikkerne kan enten bestå af ren olie eller olie, blandet med kedelig kemi. Det ønsker vi os ikke noget af – her er det kun den ægte vare.

Olierne er super gode til at fugte huden med, da de nemt masseres ud på hele kroppen og selvom man måske ikke skulle tro det. Så bliver olierne forholdvist hurtigt absorberet af din hud, hvorefter de ikke længere fedter.

Det er bedst at påføre kropsolie direkte efter et bad. Når du netop har dub-tørret kroppen og alligevel befinder dig på toilettet, er det nemt og hurtigt, at smøre en god olie på kroppen. I løbet af få minutter er den absorberet og så er du klar til resten af dagen.

Læs mere om kropsolier her.

Olie – også til børn

De mindste i familien kan også drage fordel af vegetabilske olier, når det gælder almindelig hudpleje. Men særlig børn kan have bestemte problemer som tør hud, akne eller eksem og her virker olierne hurtigt.

Selv de aller mindste – spædbørn sammen med forældrene – kan have glæde af vegetabilsk olie. De kan nemlig være med til at forebygge bleudslæt og børneeksem.

Til afslappende massage

Åh ja, massage. Man bliver næsten altid lidt sagelig, når man hører ordet. Langt de fleste ville ønske de blev masseret mere end de gør. Skaf olierne til en god massage og lad det ikke længere være der problemet ligger.

Sammen med din partner, kæreste eller ægtefælle, kan I hver især give hinanden en rigtig god og kærlig massage.

Massage hjælper mod spændninger, stress og et hav af andre kropslidelser, som du måske ikke lige tænker over i hverdagen.

Mænd kan også bruge dem

Hvad er det nu for noget? Olie er olie og her er der ikke forskel på mænd og kvinder. Forskellen ligger i, hvilke udfordringer du oplever med din hud og dit hår.

Ja og så kan mange mænd også opleve, at få skæl i skægget, men ud over dette, er der ikke specielle olier til mænd. Alle mænd kan bruge præcis de samme som kvinderne bruger – til hele kroppen.

Køb kun de sunde olier

Der findes ingen vegetabilske olier her på siderne, som ikke er gode for din krop og dit hår. De er nemlig alle super sunde for huden.

Det er en af de mange fantastiske fordele ved rene olier til huden, håret og resten af kroppen. De er helt naturlige og består udelukkende af alle de gode ingredienser som Moder Natur har tiltænkt dem.

De sundeste er dem der er 100% rene og derfor ikke er blevet tilsat nogle former for parfumer, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Skal du have sunde olier til kroppen, skal du gå efter de reneste af slagsen. Dem finder du lige her.