Ah byen, der hvor de mange travle mennesker, der om morgenen drøner afsted i bil, med bussen og metroen, på cyklen og til bens, bor. På vej til arbejde i det susende og kolde vejr. Ansigter udsættes for kulde og kroppen sluger på alle ressourcer. Den har brug for en god naturlig fugtighed i form af ren olie. Kom forbi og køb olie på Amager hos CHLEOPATRA.

UPDATE: Vi er flyttet til Tåstrup – Læs mere i bunden af denne artikel.

Gratis download bonus

Få glæde af livets små finurligheder og bliv inspireret til en sundere livsstil

Vi har gjort det nemt at leve sundt og holde sindet i et skønt humør. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og oplev kærligheden.

København – Hovedstaden for verdens lykkeligste folkefærd

 

Netop nu (i skrivende stund) en tidlig eftermiddag, ligger tåen henover byen og faktisk helt ned i gadehøjde. På trods af en god udsigt her fra 4. sal, så rækker øjet ikke langt i dag. CHLEOPATRA ligger i hjertet af Amager, men der er ingen, der suser forbi vores butik. Vi har nemlig ingen fysisk butik, men overlever udelukkende af vores webshop. Og hvorfor har vi så valgt at gøre dette?

Læs her, hvordan du får fingrene i helt rene olier lokalt på Amager – på trods af ikkeeksisterende fysisk butik.

Tåge uder over bygningerne og i gadebilledet ved Englandsvej, på Amager

Rene olier i hjertet af Amager

Den fineste kvalitet og lækre olie på Amager

 

Vi gav i starten vores kunder mulighed for at vælge via vores online webbutik, at de kunne komme og afhente deres olier direkte på vores adresse. Vi gav endda mulighed for billigere lokal transport, hvor jeg en sen eftermiddag legede postmand og skulle ud og lede efter adresser.

På trods af, at CHLEOPATRA rent praktisk ligger i, hvad vi selv kalder for midten af Amager. Så er det ikke altid en god idé, at give fri mulighed for afhentning, når du driver en online webshop. Mit optimistiske forsøg på selv at lege postmand i de tidlige dage for webshoppen, gav jeg dog også op på hurtigt igen. Efter de første to gange at have brugt mere end en time på at lede efter et kollegieværelses postkasse, valgte jeg at fjerne muligheden fra vores webshop.

Praktisk brugte jeg langt mere tid på at søge adresser op, end jeg sparede både kunden og mig selv. Vi lader derfor al levering foregå igennem Post Nord i dag. Også til de lokale dejlige kunder på Amager.

Vi har dog fortsat kunder, der efter aftale kommer forbi og henter nogle produkter. Det er helt fint, så længe det går efter aftalt tid. For selvom vi ikke har en butik på en god fysisk placering i midten af Amagerbrogade, så er der rigeligt at lave i en online webshop.

Lokal afhentning af varer på vores adresse på Amager

Afhent din olie på Amager

Foretrækker du at hente dine olier hos os lokalt på Amager, så skal du fortsat være mere end velkommen til dette. Vi forlanger blot, at du foretager din bestilling på normal vis igennem vores online webshop forinden. Her noterer du under bemærkninger, at du gerne vil afhente dine varer.

Du kan via webshoppen ikke undgå, at betale for fragten, men uanset hvad du har betalt for fragten, så betaler vi dig naturligvis dette beløb tilbage ved afhentning. Vi kræver blot, at du ringer til os og laver en aftale forinden. Når du så kommer forbi, mødes vi blot i døren, du får dine produkter og hvis der er tid til det, får vi os en lille snak.

Naturlig Olie på Amager

Fantastisk udvalg

 

Vi elsker olier. Det skal slet ingen hemmelighed være. Sinden min kone for første gang begyndte, at anvende argan olie i hendes hår, har jeg også konverteret til olier.

Mit hår er der dog ikke meget af, så det bliver mest til resten af kroppen. Ikke desto mindre, så er jeg vild med olier. Derfor er det mig også en stor ære, at kunne tilbyde dig alle vores lækre olier til huden, håret kroppen og sindet. Værsgo!

Ingen fysisk butik i København

Men masser af unik olie i København

 

Uanset hvordan man vender og drejer det, så koster det rigtig mange penge at starte butik i dagens Danmark. En online webshop kan også hurtigt løbe op i mange udgifter. Det må jeg erkende og jeg har da også opnået at få en helt anderledes respekt for de mange butikker jeg går forbi på gaden.

At starte en fysisk butik kræver både nerver af stål, en god økonomi og et købmandsgen uden sidestykke.

Ved fysisk butik nytter det ikke noget med et så lille lager, som vi holder os. Vores lager er altid på størrelse med, hvad der svarer til efterspørgslen. Men det ville se meget lille ud i en fysisk butik. En butik kræver også en utrolig pæn facade, flotte skilte og god ud-pyntning.

Når jeg går forbi en butik, kan jeg i dag ikke lade være med at tænke over, hvor mange timer, der ligger i det arbejde. Hvor mange penge, der er brugt på varelager. Jeg gætter også altid på, hvad butikken koster at leje hver måned i forhold til størrelse og placering. Og når jeg så går forbi og ser, at der ingen kunder er derinde, så bliver jeg oprigtig talt lidt ked af det. Jeg ved jo selv, hvor meget det koster blot at drive forretning fra kælderen uden alt den ekstra funktionalitet en fysisk butik er tvunget til at investere i. Jeg gyser ærligt talt lidt ved tanken. For det er ikke altid let, at drive en online butik. Jeg kan slet ikke tænke mig til, hvordan de mange butikker har det.

Desværre er det nok også derfor man igennem et år alene på Amagerbrogade, kan se, at bybilledet ændres flere gange. På blot et år, kan et givent udlejningslokale risikere, at skifte butiksejer op til to til tre gange.

Der er mange butikker, der må erkende, at det er for svært at få kunder ind. For dyrt at drive butikken og for dårlig en placering de har valgt.

Derfor har vi fortsat ingen fysisk butik.

Fint natteliv ud over byen på Amager ved Chleopatra Oils

Ren hudpleje i København

Den bedste olie på Amager

 

Danskere er iblandt det folkefærd, som er blevet meget selvbevidste om, hvad de spiser. Der handles økologisk som aldrig før. Men det gælder også, hvilke produkter der anvendes til hud- og hårpleje.

Flere og flere går op i, at indholdet skal være rent, ikke indeholde parabener, konserveringsmidler og andre former for toksiske, kedelige kemikalier. Økologi, ikke-raffineret, koldpresset og helt rene olier er vores speciale. Vi går ind for en ren hudpleje, der er til at forstå. Vi værner også om miljøet og om dyrene, så hvis det er noget for dig, så kom endelig forbi og læs mere.

Tilbud i webshoppen netop nu

-16%
ØKO
DKK 129,00 DKK 109,00 (Inkl. moms)
Tilbud
SÆT
Tilbud
SÆT
-22%
DKK 229,00 DKK 179,00 (Inkl. moms)
Se alle tilbud her

Naturlig kosmetik i hovedstaden

Naturlig olie på Amager

 

Der er mange steder, hvor du finder kosmetik i København. Rigtig mange steder. Ja, faktisk så bugner hele bybilledet af butikker med makeup, hudpleje, hårpleje, kosmetik og skønhedssaloner. Der mangler ikke noget, når det kommer til skønhed i midten af byen.

Selv naturlige remedier, naturkosmetik og helse, findes der rigeligt af, når du bevæger dig igennem København og omegn. Så hvad er det så, byen mangler?

Intet, vi har det hele og det er kun et spørgsmål om, hvor du ønsker at handle. Hvis der mangler noget overhovedet, så skulle det da lige være de her meget eksklusive og særlige olier til hud og hårpleje. Det gælder eksempelvis tamanu olie, havtorn olie, acai, baobab m.fl. Dem finder du ikke over det hele.

Det er netop derfor vi forhandler dem online i vores oliebutik. Du skal også være meget velkommen til, at komme forbi og hente dem selv.

Støt din lokale forhandler – Vi tæller også

Din lokale olie på Amager

 

I nutidens Danmark handles der online som aldrig før. Det er naturligvis godt. Men man må også huske, at støtte op om de lokale. Min kone og jeg støtter flere af de lokale forhandlere. For hvis ingen handler hos dem, så forsvinder de. Dermed ikke sagt, at du ikke skal købe vores olier online – for det skal du naturligvis J

Men du skal også huske, at støtte de lokale. Så selvom vi ingen fysisk butik har, så er vi alligevel lokale på Amager, da vi gør det muligt for dig at komme forbi og hente de dejlige mange olier til huden og håret.

Jeg støtter selv den lokale computerbutik. Ja, den er ca. 25% dyrere end hvad jeg kan få det til online. Men jeg håber, at den dag, hvor jeg skal bruge noget nu og her – og det sker faktisk – så er han der forhåbentligt stadig.

Så husk at støtte de lokale – bare lidt i hvert fald. Uden dem bliver byen kedelig. Selvom vi ingen fysisk butik har, så håber vi alligevel, at I af Jer, der bor på Amager og i København, vil betragte os som en af de lokale. I er nemlig altid velkommen til at komme forbi. Det gælder både for at spare fragten. Det er jo dumt, at betale 30 kroner i fragt, når du skal hente pakken på samme posthus, som vi afleverer den på, ikke sandt? Men det gælder også for at få lidt råd med på vejen eller blot en lille snak om olier og ren kosmetik.

Andre gode ting ved lokal handel

  • Du kommer lidt ud
  • Du får en god snak
  • Du lader dig inspirere af andre
  • Du har måske endda mulighed for at prøve før du køber.
Kom forbi hos CHLEOPATRA og prøv olie på Amager - billede fra legjlighed

Gratis download bonus

Få glæde af livets små finurligheder og bliv inspireret til en sundere livsstil

Vi har gjort det nemt at leve sundt og holde sindet i et skønt humør. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og oplev kærligheden.

Køb olier på Amager

 

Vi foretrækker, at du foretager din indkøb online i vores webshop. Også selvom du gerne kommer forbi og henter dem. Men er du i tvivl om, hvilke olier du skal have, kan vi også sagtens tale om det i porten. Du kan endda prøve lidt forskellige olier før du bestemmer dig. Handler du mens du er hos os, er det dog fortsat vigtigt, at du ringer til os forinden og aftaler tid. På den måde sikre vi os, at ingen går forgæves.

Ved handlen direkte hos os, er det nemmest at betale med MobilePay eller kontant. Vi har dog også mulighed for at tage imod Dankort, VISA og MasterCard.

Ses vi mon?

Vi er flyttet til Tåstrup

 

Da vi blev en familie i 2018 blev den lille lejlighed med blot et soveværrelse og en stue lidt træng. Så vi søgte andre veje og fandt et skønt hus, vi kalder Kalipay i Tåastrup.

Kalipay betyder Glæde på Filippinsk og det er også hvad vi oplever her, nu efter at have boet her i et halvt års tid og med endnu et familiemedlem på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.