Introduktion af fire nye æteriske olier

Vi forsøger hele tiden at holde vores sortiment i skak med, hvad vores kunder ønsker sig. Et er de områder, hvor vi fortsat udvider, er æteriske olier. Vi går primært efter best sælgere, da vi ikke ønsker at brænde inde med noget som ingen ønsker. Til gengæld går vi kun efter de absolut bedste æteriske olier.

Med bedste mener vi naturlig økologiske, 100% rene og en rigtig god kvalitet. Det gør olierne noget dyrere end andre på markedet, men vi synes det er prisen værd. Tag eksempelvis lavendelolien som vi tilbyder. Den vi fører i dag er en ekstra fin lavendelolie fra England og den er virkelig fin. Det vil du også opleve, hvis du har prøvet lavendelolie fra andre producenter.

Den slags kvalitet koster og vi er klar over, at det ikke er alle, der er villige til at betale. Vi går dog ikke på kompromis, kun de bedste olier er gode nok.

Så med disse ord, kan vi byde velkommen til et udvidet sortimentent – denne gang med fire nye økologiske æteriske olier på hylden.

Olierne består af cedertræolie, rosmarinolie, citrongræolie og frankincense olie.

Cedertræolie

Cedrus atlantica – Cedartræolie bærer duften af selv samme træ. Ligesom den lokkende duft bidrager til dens popularitet inden for aromaterapi, søger mange mennesker også tid med naturen for at genoplade og slappe af. Netop  i denne tankegang kan den udendørs duft af denne olie bidrage til en følelse af velvære, selvpleje og afslapning. Den giver også andre fordele, der er mindre almindelige for typiske anvendelser af æteriske olier, herunder at afvise insekter og helbredelse af svampeinfektioner. Selvom den mest anvendes til  aromaterapi, kan den også bruges topisk på huden til at fremme en klar og sund hud og for at minimere akne og pletter. Er desuden populær hos mænd, som ingrediens i skægolie.

 • Forbedre søvnkvaliteten
 • Virker insektafvisende
 • Fremmer en klar og sund hud

Rosmarinolie

Rosmarinus officinalis – Rosmarin er en flerårig urt med træagtig appel, der har duftende, nålagtige og stedsegrønne blade. Det er også kendetegnet ved dets specifikke hvide, lilla, blå eller lyserøde blomster. Blomster og blade af planten behandles ved dampdestillation for at producere en af de mest populære æteriske olier på markedet. Den bruges til en lang række forskellige ting, så det er nærmest umuligt for dig at ikke have hørt om den. Den har en energisk urteagtig duft, der gør den til en af de mest anvendte olier i aromaterapi.

 • Olien menes at fremme sund fordøjelse
 • Den kan stimulere en sund funktion af dit åndedrætssystem
 • Den kan hjælpe dig med at reducere spændinger samt lejlighedsvis og uventet træthed

Citrongræolie

Cymbopogon flexuosus – Dette er en del af græsfamilien. Visse arter er kendt for at blive dyrket som både medicinske såvel som kulinariske urter hovedsagelig på grund af deres duft. Sidstnævnte ligner duften af en citron. Bruges almindeligtvis i hudplejeprodukter for dets tonende og foryngende egenskaber.

 • Kombiner med en basisolie for at forynge din hud
 • Påfør topisk efter en hård træningssession for en forfriskende fornemmelse
 • Udglatter huden og giver et godt humør

Frankincense olie

Boswellia serrata – Det er absolut ingen overraskelse, at Frankincense har været ivrigt efterspurgt lige siden oldtiden. Mattæus evangelium hævder endda, at dette var en af de tre gaver, der blev bragt til Jesus, da han var baby af de tre visdomsmænd. Dette er en mælkehvid harpiks, som ekstraheres ved hjælp af dampdestillation. Den giver en række fordele for din overordnede fysiske såvel som følelsesmæssige helbred. Aromaen er en af dens primære fortryllende egenskaber, da de fleste mennesker hurtigt bliver forelsket i den.

 • Reducerer følelsen af angst
 • Fremmer følelsen af afslapning gennem sin beroligende aroma
 • Hjælper med udseendet af hudfejl, når det anvendes topisk
Nyheder
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling