Chleopatra handler om dig

Det er ingen hemmelighed, at vi selv er meget glade for olier, mineralsk ler, blomstervand og andre naturlige råvarer. Vi er super gade for dem alle. Samtidigt glæder det os altid, at høre om de mange forskellige ting som vores produkter bliver anvendt til. Lige fra almindelig hudpleje til behandling af forskellige hudproblemer. Vi er også elle vilde, når vi søsætter nye produkter på vores hylder.

Men vi er altid afhængige af dig. For uden dig, har vi ingen grund til at forhandle disse skønne produkter. Uden dig vil chleopatra slet ikke eksistere. Så alt i alt, så handler chleopatra om dig.

Vi har altid gjort et stort nummer ud af, at lytte til vores kunder. Det mener vi, at vi kommer længst med. Det er jo dig og alle de andre skønne kunder, som køber vores produkter. Det er dig, der vælger os frem for andre i samme branche. Det er vi super taknemmelige for og derfor skal denne artikel også handle om, hvad vi ellers kan gøre for dig.

Hvad har vi gjort?

Vi har sat skønne olier på hylden. Til ære for en bæredygtig og naturlig kosmetik. Vi har fjernet plastik, hvor det ikke passede ind. Vi har fundet flere gode produkter hvert år. Vi har sagt nej tak til visitkort og naturlige produkter, der ikke er vegan-venlige. Vi har altid gjort meget ud af information og vi stopper ikke her…

Hvad har du brug for?

Vi har for nyligt søsat fire nye æteriske olier; frankincense olie, citrongræsolie, rosamrinolie og cedertræolie – alle for din skyld. Det er nemlig vores kære kunder, måske dig, der har valgt dem.

Vi lytter meget gerne til dine idéer og ønsker for fremtidige nye produkter, som du mener vi bør have som en del af Chleopatra sortimentet.

Dog bør vi også varsle om hvilke produkter vi indtil nu med vilje ikke har taget hjem – også selvom der har været forespørgsel. Eksempler på dette er bivoks og små låg med en pencel agtig pind (dem du kender fra neglelak) til flaskerne. Disse er ikke kommet på hylderne af den simple grund, at de ikke overholder vores krav til at alt skal være vegan-venligt. Bivoks kommer som bekendt fra bier og de små børster har altid været fra dyr (af dem vi har kunne fremstøve).

Tilgengæld har vi fået stregkoder

Jeps, finally. Vi er i skrivende stund i gang med at få sat stregkoder på alle vores produkter. Det er måske ikke super interessant for dig og din nabo, men for de som ønsker at forhandle vores olier og andre skønne produkter, er det en stor hjælp.

Stregkoder gør det langt nemmere, at få vores produkter med i sortimentet. Du kan meget nemmere få din lokale helsekost,frisørsalon eller massageklinik til at hente vores olier hjem, så du ikke skal så langt. Bed dem blot om, at blive forhandler af vores produkter.

Hvad ønsker du at læse om?

Vi udgiver jævnligt nye artikler på vores blog. Her byder vi på mange spændende artikler om ren kosmetik, naturlige produkter og forskellige DIY opskrifer på hjemmelavet kosmetik. Faktum er, at utrolig mange kommrcielle produkter, som er at finde i kosmetik industrien, består af olier som grundbase. Der er derfor et stort udvalg af forskellige opskrifter og idéer, som vi over tid kan formidle videre til dig.

Men spørgsmålet er så, hvad du mest af alt har lyst til at lære mere om?

Fordi vi hos chleopatra altid lytter til vores kære kunder, så har du god grund til at være medbestemmende på netop dette punkt.

Så grib knoglen og ring til os, eller send os en email med dine spørgsmål eller ønsker til nyt artikelindhold. Det koster ikke noget og med lidt held, så bliver det dit emne vi tager op i en af vores fremtidige artikler på bloggen.

Noget vi mangler?

Det kan også være, at du slet og ret savner et eller andet på vores hjemmeside. Det kunne være særlige informationer om produkterne eller generelle oplysninger, som du ikke kan finde.

Igen opfordrer vi dig til at tage kontakt. Vi kan nemlig ikke vide hvad det er du ønsker dig, uden at høre fra dig først.

Hjælp os ved at svare på 2 simple spørgsmål

Somme tider skal der ikke så meget til, for at folk kan forbedre sig. Det kan være et lille såkalt ”aha-øjeblik”, der hjælper en på rette vej. Det samme gælder for virksomheder. Svaret kan ligge lige foran en, men nogle gange, bliver man simpelthen nødt til at spørge om vej.

Hjælp os på rette vej, ved blot at svare på to spørgsmål – det tager mindre end 30 sekunder.

Ugens tilbud og Mængderabat test

I øjeblikket har vi dels skiftet månedens tilbud ud med ugens tilbud og oprettet en mængderabat på disse fire produkter:

Rabatten består af følgende:

Køb 3 stk af samme flaske og få 15% i rabat, køb 4 og få 20% eller køb 5 eller flere og spar hele 25%.

 

Slut på denne update – Ha’ en skøn uge!

Nyheder
pas på miljøet - hånd med plante (nyt spire)

Download ALLE Resourcer Vi Har Lavet (Helt Gratis)

Når du tilmelder dig, tilslutter du dig også vores nyhedsbrev, hvor du får nyttige tips, downloads og nyheder.

Her er et preview af hvad du får...

Fri fragt på første ordre

 *Gælder ved minimum køb for kr. 200,-

Tilmeld dig og få også 5% OFF på din første bestilling