chleopatra 2021 logo black
Naturlige Olier

Naturlig Olie

Til Huden og Håret

RABAT

Naturlig Olie Tilbud

10% Rabat og GRATIS fragt på første ordre

Ja Tak Til gratis fragt på olie

Naturlig kropspleje med helt rene olier

Lad din hud blive forkælet med naturens helt egne elisirer. Naturlige olier fra planter, nødder, kerner, frugter, frø, træ, blade, græs og bark.

Køb Naturlige olier fra CHLEOPATRA
naturlig olie
Få en lækker hud med naturlig hudpleje

Naturlig olie til huden

Vi tilbyder dig naturlige olier til huden, der er 100% rene og produceret med henblik på at blive anvendt udvortes. Vores olier er koldpresset, hvorved langt flere af olien gode egenskaber bevares. Det giver din hud flere vitaminer og mineraler at absorbere, så du kan få en skøn hud.

Se alle de skønne olier
Få et skønt hår med naturlig hårpleje

Naturlig olie til håret

En stor mængde af vores olier er også super velegnet til håret. Her giver de håret næring og fugtighed, som er med til at give håret ekstra fylde og glans. Dit hår vil elske en rutine med disse olier.

Se alle hårolier
naturlig olie til hår
naturlig olie til kroppen
Få en skøn krop med ren kropspleje

Naturlig olie til Kroppen

Alle vores vegetabilske olier er velegent til kroppen og kan bruges som ren, naturlig kropspleje. Olierne fugter huden og nærer kroppen udefra, hvilket giver en blødere og sundere hud.

se alle kropsolier
Bliv  fri for rynker og fine linjer

Naturlig olie til ansigtet

Visse olier har et naturligt højt indhold af a- og e-vitamin og egner sig derfor godt som anti-aging olier. Gå i kamp mod rynker og fine linjer med disse anti-aging olier. Eller plej blot ansigtet for en silkeblød hud og et skønt udseende.

Se alle anti-aging olier til ansigtet
naturlig olie til ansigtet

Naturlig Olie
til alle behov

Olier til hud, hår, krop og sjæl.

Kun den ægte vare
Vores olier er 100% rene

Alle olier er så vidt muligt koldpresset, uraffineret og naturligvis økologiske.

Tamanu olie 30ml, Økologisk

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Tamanu olie 30ml – Olien der kaldes “Mirakelolie”

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Tamanu olien er en ikke-fedtet olie, der hurtigt optages i huden, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper. Den er somme tider også kendt under navnet “Foraha”. Den er ekstremt rig på antioxidanter og essentielle fedtsyrer, hvilket gør den til en fantastisk naturlig fugtighedscreme til hud og hår.  Tamanu olie er en ganske særlig olie, fordi den besidder anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber samt indeholder antibiotikum og kvaliteter som ingen anden olie har.


Tamanu - Calophyllum inophyllum

Læs mere

Figenkaktus frø olie 10ml, Økologisk

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Figenkaktus frø olie 10ml – En silkeblød fornemmelse

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Figenkaktus frø olie indeholder højere koncentrationer af E-vitamin end argan olie. På grund af det høje indhold af linoeinsyreindhold anbefales det til fedtet hud og overbelastet hud, for at holde huden afbalanceret. Figenkaktus frø olie er den mest luksuriøse olie i verden. En kraftig fugtighedscreme. En lys, stabil og alsidig olie, der absorberes let og hurtigt. Det er en ægte skønhedeliksir.


figenkaktus frø olie prickly opuntia ficus indica

Læs mere

Ekstra Jomfru Kokosolie 60ml/250ml, Økologisk

DKK 45,00 - DKK 159,00 (Inkl. moms)

Ekstra Jomfru Kokosolie 60/250ml – Alt i én Universal olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie Dette er en virkelig spektakulær olie med en dyb og mildt berusende duft af ren kokosnødemasse. Det er en af de mest ærbødige olier til ernæringsmæssige formål. Dette er en fantastisk olie til generel fugtning af huden og fungerer som et beskyttende lag, der hjælper med at bevare fugtigheden i din hud. Ekstra jomfru kokosolie er god som lotion til din krop, som massageolie, som creme til ansigtet, til håret og stort set resten af kroppen. Absolut en af de bedste hudplejeprodukter, som naturen kan tilbyde dig uden alle de grimme fyldstoffer og kunstige ingredienser. Kokosolie har fremragende fugtgivende egenskaber og er velegnet til alle hudtyper.

coconut cocos nucifera
Læs mere

Jojobaolie 100ml, Økologisk

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Jojobaolie 100ml – Efterligning af hudens naturlige olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Økologisk jojobaolie er et blødgørende middel; det blødgør og konditionerer huden, hovedbunden og håret. Jojoba absorberes i huden og efterlader huden meget blød og glat. Huden føles næsten silkeagtig at røre ved og bestemt ikke fedtet. Ren økologisk jojoba er en flydende voksester, ligesom de estere, mennesker producerer i deres hud. Den fineste Jojobaolie efterligner den naturlige sebum, som naturligt produceres i huden, hvilket gør den særligt velegnet til at reducere hudens egen overproduktion af sebum. Jojobaolie er en rig, gylden og koldpresset voks, der næsten ikke kan blive harsk.


jojoba - simmondsia chinensis

Læs mere

Hybenkerneolie 30ml, Økologisk

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Hybenkerneolie 30ml – En sand førstehjælps olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie Pakket med essentielle fedtsyrer og naturlige aktive stoffer, giver hybenkerneolie huden potente næringsstoffer. Disse hjælper med at stimulere hudens foryngelse, forbedre hydrering og fremme en mere jævn hudfarve. Hybenkerneolie er blevet klinisk testet, og har vist sig at hjælpe med at minimere forekomsten af rynker. Den giver en blød og glat hud og forbedre dramatisk hudens fugtighedsniveau og efterlader din hud mærkbart næret og hydreret. Hybenkerneolie er en af de bedste kilder til omega 3 og omega 6.

rosehip rosa canina
Læs mere

Argan olie 100ml, Økologisk

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Argan olie 100ml – Flydende guld fra Marokko

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Argan olie indeholder tocopheroler og fenoler, carotener, squalane og fedtsyrer, hvilket gør det til en virkelig luksuriøs olie. Det bruges ofte på hud, negle og hår og fungerer godt i lotions- og creme-opskrifter, eller når det bruges alene. I modsætning til mange kommercielt tilgængelige sorter af arganolie, er vores ikke deodoriseret og har en skarp aroma. Holder godt, når det opbevares på et køligt sted og væk fra sollys. Argan olie er et formidabelt skønheds-produkt. Et 100% naturligt kosmetik produkt med mange formål for alle medlemmer af familien. Det kan bruges til hud, hår, ansigts- og neglepleje, og passer alle hud og hårtyper.


arganolie argania spinosa

Læs mere

Ricinusolie 100ml, Økologisk

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Økologisk Ricinusolie 100ml

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

En naturlig olie fra certificerede økologiske ricinusbønner. Denne tykke olie bruges i kosmetikopskrifter som et beskyttende lag for huden. Det udjævnes på huden og bruges bedst i en blanding men en anden olie. Ricinusolie (Amerikansk olie) er en af de ældste olier og anvedes ofte til at forbedre håret.

OBS: Vær opmærksom på at denne flaske leveres med en lotionpumpe, da ricinusolie er meget tyk i konsistensen og derfor ikke kan samles ordenligt op i en pipette.


castor ricinus communis

Varenummer (SKU): 1009 Kategori: Mærker: , , , ,
Læs mere

Kæmpenatlysolie 30ml, Økologisk

DKK 79,00 (Inkl. moms)

Kæmpenatlysolie 30ml – Et naturligt mirakel

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Den ekstraherede olie er uraffineret og har et højt indhold af essentielle fedtsyrer. Den er naturligt stærkt koncentreret med Gamma Linoleic Acid (GLA). Kæmpenatlysolie er langsom om at absorbere så lidt olier rækker langt.


evening oenothera biennis

Læs mere

Mandelolie 100ml, Økologisk

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Sød Mandelolie 100ml – En fremragende universal olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Sød mandelolie er en fantastisk olie og er også en fremragende tilføjelse til kropsplejeprodukter. Den indeholder gode fedtsyrer samt A-vitamin og E-vitamin og trænger let ind i huden. Det er et ganske effektivt blødgørende middel til fugtighed af hud og hår. Sød mandelolie eller sweet almond oil, som den kaldes på engelsk er produktet alle bør have stående på hylden. Olien er eksponentiel god som massageolie, men fungerer også rigtig godt som fugtighedscreme til daglig anvendelse. Sød Mandelolie fra CHLEOPATRA er 100% naturlig, økologisk og koldpresset olie.


almond prunus amygdalus

Læs mere

Acai olie 10ml

DKK 179,00 (Inkl. moms)

Acai olie 10ml

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Açaí olie (udtales as-saj-i) er rig på Omega 6 og 9 fedtsyrer og indeholder vitaminerne B1, B2, B3, C og E. Den er et naturligt blødgørende middel, der er meget fugtgivende og gendanner hudens elasticitet. Den er velegnet til alle hudtyper, især til tør / flassende, følsom og moden aldrende hud. Den meget let absorberes af huden.

NB: Denne version er lysere end normalt


acai olie euterpe oleracea

Læs mere

Hampefrøolie 100ml, Økologisk

DKK 89,00 (Inkl. moms)

Hampefrøolie 100ml – En god multi-funktions olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne olie har en behagelig nøddeagtig aroma, dybgrøn farve og absorberes godt i huden. Den har en overflod af kosmetiske anvendelser, hvilket gør den til en vidunderlig multi-pupose olie. Hampfrøolie giver kroppen komplet protein, næring og alle de essentielle aminosyrer, der er nødvendige for sundhed og velvære. Hampefrøolie anses for at være den mest næringsmæssige rige olie. Hampefrøolie kan tilføjes til enhver kropspleje eller kosmetisk produkt, herunder lotions, cremer, ansigts eller kropsolier, massageolier, shampoo, balsam, produkter til barbering, læbepomade, sæbe og andre produkter. I hårplejeprodukter øger hampefrøolie elasticiteten, håndterbarheden samt glansen.


hemp cannabis sativa

Læs mere

Havtorn olie 30ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Havtorn olie 30ml – En vitaminbombe uden sammenligning

Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

En nyttig, dyrebar olie, der typisk bruges i hudpleje. Den kan påføres direkte på huden eller indgå i hudplejepræparater. Denne olie indeholder essentielle fedtsyrer, carotener, tocopheroler og phytosteroler, som er en potent antioxidant. Det er en koncentreret olie, og vi foreslår at bruge den sparsomt. Denne havtorn olie er forarbejdet ved koldpressemetoden af hele bæret med frø. Havtorn olie er det ultimative valg for en glimrende udrensning, fugtgivende og toning af huden. Havtorn olie er fundamentet for skabelsen af strålende hud. Et såkaldt “all-in-one” produkt til rensning, eksfolierende og fugtgivende hud, som passer til ansigt og kan også bruges på kroppen.


hippophae rhamnoides

Læs mere

Marula olie 10ml

DKK 149,00 (Inkl. moms)

Marula olie 10ml – Den nye mirakel olie

Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne luksuriøse olie er hurtigt absorberende og nærende og har traditionelt været brugt i århundreder til hud- og hårpleje. Let og silkeagtig, den hydrerer huden og fremmer elasticitet og en jævn, afbalanceret hudfarve. Glat et par dråber i hud og hår dagligt for en strålende tone og en blød, sund glød. Denne olie er velegnet til normale til tørre hudtyper og er ideel til lejlighedsvis tør hud og ujævn hudfarve. Marula olie kaldes for den nye “mirakel olie” inden for kosmetikindustrien, takket være sin sammensætning af enkeltumættede fedtsyrer og dens rige indhold af antioxidanter, som har en fremragende naturlig stabilitet over for oxidation. Olien er utrolig nærende og fugtgivende og blødgør og revitaliserer huden helt naturligt.


sclerocarya birrea

Læs mere

Abrikoskerneolie 100ml, Økologisk

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Abrikoskerneolie 100ml – En raffinerende mild massage olie

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Kernen i abrikos er det, der bruges til at fremstille denne udsøgte olie. Den ligner meget sød mandelolie, men den er mere velegnet til følsom og moden hud. Økologisk abrikoskerneolie er velegnet til hudplejeprodukter, fordi det er en mild, fugtgivende olie som let absorberes uden at efterlade nogle rester. Abrikoskernelolie er en vidunderlig massageolie til babyer og voksne og bruges i vid udstrækning i aromaterapi. Den anbefales til en moden eller følsom hud. Det høje indhold af oliesyre giver abrikoskerneolie større affinitet med huden sammenlignet med andre olier, hvilket betyder, at den lettere absorberes.


abrikoskerneoli prunus armeniaca

Læs mere

Hindbærkerneolie 30ml, Økologisk

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Hindbærkerneolie 30ml – Naturens beskyttelse til huden

Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Fugtighedsfuld og forbedrer hudens elasticitet, reducerer tørhed og hudlinjer. Den regenererer hudceller. Hindbærkerneolie er også det perfekte valg til al pleje med bad, krop, hud og baby, produkter, hvor den tilbyder fremragende hudbeskyttelse og også vil hjælpe med at stabilisere og forbedre antioxidantaktiviteten. Hindbærkerneolie er utrolig rig på E-vitamin og A-vitamin. Desuden indeholder den en stor mængde Omega-3 og Omega-6 fedtstoffer, som gør den til en rig antioxidant olie, som både virker fugtgivende og beskyttende.


raspberry rubus idaeus

Læs mere

Moringa olie 30ml, Økologisk

DKK 179,00 (Inkl. moms)

Moringa olie 30ml – Super-planten med mange gode egenskaber

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Moringa er en sjælden, helt unik og absolut luksuriøs vegetabilsk olie, der kan anvendes som serum, som ansigtspleje, kropspleje og hårpleje. Også kendt som “benolie” er denne dejlige olie dybt nærende for hud og hår, da den indeholder oliesyre og hjælper huden med at fastholde fugt. Den er blid nok til at blive brugt direkte på huden eller som base til blandinger. Den er super rig på oliesyre (en Omega-9 fedtsyre) og indeholder desuden en god del behensyre, der gør den velegnet til blanding med ansigtscremer og hårbalsam for dets balsamerende effekt. Det får huden til at se fugtet ud gør håret glattere og lettere at håndtere.


moringa moringa oleifera

Læs mere

Avocadoolie 100ml, Økologisk

DKK 99,00 (Inkl. moms)

Avocadoolie 100ml – En olie der kan forbedre alle de andre olier

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Avocado olie er en blødgørende, stærkt penetrerende olie. Det naturlige indhold af A-vitamin og E-vitamin fungerer synergistisk for at forbedre hudens struktur. Avocado olie er en ideel ingrediens til inkludering i opskrifter til hudpleje beregnet til tør, dehydreret og moden hud. Avocado olie er presset fra den kødfyldte masse omkring avocado kernen. Vores avocado er koldpresset for at være så ren som muligt og for at give den bedste skønhed. Avocadoolie er også fremragende til hårpleje og til at give andre produkter proteiner og vitaminer.


persea americana

Læs mere

Cacay olie 10ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Cacay olie 10ml – Den bedste anti-aging olie

Koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Cacay olie har nogle af de højeste mængder naturlig retinol (A-vitamin), E-vitamin og Omega 6 & 9, hvilket gør den yderst effektiv på huden. Denne ædle olie giver næring, blødgøring og stimulerer hudreparation. Hjælper med at forbedre udseendet på hudfarve og rynker. Forøgelse af kollagenproduktionen og hjælper med at bremse tabet af kollagen. Giver længerevarende hydrering. Nærer, giver glans, forhindrer splittede ender og kan bruges som varmebeskyttelsesmiddel. Cacay olie er kendt som en af Amazonas bedst bevarede hemmeligheder. Det er en utrolig næringsrig planteolie, der er sprængfyldt med vitaminer. Den er allerede en vigtig anti-aging ingrediens i naturlig hudpleje på grund af dens evne til synligt, at forbedre hudtonen og reducere udseendet af miljøskader.


caryodendron orinocense

Læs mere

Baobab olie 100ml, Økologisk

DKK 249,00 (Inkl. moms)

Baobab olie 100ml – Olie fra Afrikas magiske Baobab træer

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne udsøgte olie koldpresses fra frøene fra Baobab-frugttræer, der vokser i Afrika. Den normale levetid for et Baobab-træ er 500 år, hvor de ældste træer når en alder af 5000 år. Frøolien har i sig selv en lys, nøddeagtig, næsten blomsterduft. Baobab olie absorberes hurtigt og er en vidunderlig olie til brug på ru hud og i produkter designet til at fugtigholde håret. Baobab olie er ekstremt stabil mod harskning. Baobab olie er en semi-flydende gylden-gul olie, der er blidt duftende og indeholder næsten lige store mængder af mættet (33%), monoumættede (36%) og polyumættede (31%) fedtsyrer og den essentielle linolsyre er af særlig interesse.


baobab adansonia digitata

Læs mere

Macadamia olie 100ml, Økologisk

DKK 109,00 (Inkl. moms)

Macadamia olie 100ml – Skab en blød ungdommelig hud

Økologisk, koldpresset og uraffineret – 100% Ren Naturlig Olie

Denne fine olie kommer fra de pressede nødder af Macadamia-træet. Det er en uvurderlig glæde for huden. Den indeholder enumættede fedtsyrer og minder meget om sebum (den olie, der naturligt produceres af ens hud for at hjælpe med at beskytte den). Macadamia olie er en fabelagtig olie med en høj absorptionshastighed. En uraffineret olie, der er følsom overfor lys og vil nedbrydes i overensstemmelse hermed. Denne olie har en smuk nøddeagtig aroma. Macadamia olie er en fantastisk regenerativ olie. Den har et højt indhold af monoumættede fedtsyrer (omega 3 og omega 6) og indeholder masser af palmitolsyre (omega 7), som fremmer en ung og blød hud. Olien har været anvendt med stor succes til at hjælpe med, at helbrede ar og solforbrændinger og den betragtes som meget sikker at anvende i ansigts-og babyprodukter.


macadamia macadamia integrifolia

Læs mere

Naturlig olie oversigt

Lad os præsentere dig for den forunderlige verden af alt for mange skønne olier, som du kan bruge til huden og håret.

Naturens olier

Læs mere om alverdens olier og deres gode egenskaber for huden og håret.

Læs artiklen

Naturlig olie anbefaling

Lær hvordan du udvælger den olie der bedst passer til netop din hud.

Læs Artiklen

Naturlig DIY opskrifter

Lær hvordan du nemt laver din egen hjemmelavet naturlige kosmetik til huden og håret.

Se artikler

Må sige, at det er en fornøjelse, at være kunde hos Jer. I er simpelthen så serviceminded og venlige. I har en kunde for livet samtidigt med at Jeres produkter er BRAVOUR skønne.

testimonial - gitte kronborg

Gitte Kronborg

Yogainstruktør

Den polynesiske olie Tamanu Nut Oil har antioxidant virkning og forhindrer dermed forharskning (oxidation) af cellerne i huden og stimulerer heling af huden og dannelse af nyt væv. Forskere fra Europa har allerede i 1930’erne undersøgt virkningen af Tamanu olien ved nervebetændelse, da det viste sig at kunne hjælpe ved nervebetændelse med spedalskhed og lindre smerterne ved nervebetændelse.

testimonial carsten vagn hansen

Carsten Vagn-Hansen

Læge

100% Ren.

Vi går efter helt naturlige og 100% rene varer, der er gode for huden og håret.

Økologi.

Det er ikke alt økologi, der giver mening, men hvor det lader sig gøre, vælger vi altid økolog, når det er fornuftigt.

Zero Waste.

Vi driver en zero waste virksomhed, hvor alt der kan genbruges bliver genbrugt og vi går også efter produktioner, hvor spildprodukter kan anvendes til noget fornuftigt istedet for at skulle kasseres.

Lad os hjælpe dig

Vi har tonsvis af nyttige information omkring naturlige produkter og naturlig kosmetik til kroppen. Lad os hjælpe dig igang med en renere hudpleje allerede i dag.

Kom godt i gang

Chleopatra Oils