Det siger vores kunder

Blot et lille udvalg af de testimonials vi har modtaget fra vores kære kunder

testimonial - gitte kronborg

Tusind tak for din fine mail:) Må sige, at det er en fornøjelse, at være kunde hos Jer. I er simpelhen så serviceminded og venlige. I har en kunde for livet samtidigt med at Jeres produkter er BRAVOUR skønne. Det er en frydelse og bliver flittigt brugt hverdag:) Jeg har vedhæftet mit ordrebekræftelse og jeg tager meget gerne imod en kvajeolie. Jeg blev så G L A D, da jeg modtog Jeres mail. I kan jo ikke gøre for, at Danmark ligger hen i storebedeferie og er høj på 1.maj. Men nuvel vil det jo også være lidt dumt, hvis jeg ikke sagde JA tak til endnu et vidundermidel. Jeg har ikke prøvet Marula olien så den vil jeg med glæde se frem til, at modtage:)

Gitte Kronborg / om CHLEOPATRA

Kære Liezel og Morten!

I ønskes et rigtigt godt Nytår fra en af Jeres trofaste og supertilfredse kunder, der aldrig har haft så pæn en hud før anvendelse af Jeres fantastiske produkter!

Mange tak for Julegratialet, der vil blive anvendt snarest :-)

Unni

tak Morten –

meget hurtigt må jeg sige !!

og så vil jeg godt sige også, at for mig er jeres olier FULDSTÆNDIGT I SÆRKLASSE. De er helt vilde og fantastiske. På 3 uger er der stor forandring i huden – sår er pist væk, gløden er flottere, vinterbleghed er væk, den er mere ensartet og hvide ar er allerede dæmpede

jeg er lykkelig

jeg har ikke nogen blog, men jeg siger det videre ! !

tusind tak for jeres olier :)

bedste hilsner nina 

Nina

Her er mine anmeldelser af jeres produkter:

Jeg kan sige det meget kort – “Ganske enkelt fantastiske produkter alle sammen”.

“Rosenvandet er blidt og behageligt, og ved opbevaring i køleskabet er det en vidunderlig skintonic”.

“Baobab olien har forynget min hud med 10 år efter kun få ugers brug morgen og aften. Alle rynker er nærmest forsvundet, og huden har fået en frisk rosa glød. Huden føles utrolig velplejet og velfugtet. Et sandt vidundermiddel.”

Jeg kan på det varmeste anbefale jeres produkter til andre og har også gjort det. Prøverne på Baobab olien er en foræring til 2 gode veninder med anbefalinger om at købe jeres produkter.

Anja

Hej Chleopatra. Først tusind tak for skønne produkter! Jeg elsker jeres passions-frugt olie, tror jeg er på min fjerde flaske, og det siger en del for den er jo på 50ml.
Jeg vil høre om man kan ‘ønske’ en olie? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve cacay-olie! Har hørt fra flere at den er helt fantastisk. Som argan og ryben olie blandet sammen og ganget med 3. Jeg kan dog ikke finde en sælger som sender til DK og for at være ærlig vil jeg helst købe fra jer, da jeg stoler på kvaliteten af jeres olier!
Ved ikke om i har planer om at tilføje flere olier til jeres sortiment, men ville lige give lidt indput!
Igen tak!

Linnea Lanzky

Hej. Først og fremmest vil jeg lige rose jer for hjemmesiden og de produkter i sælger.
Jeg har i en del år efterhånden haft problemer med bumser, akne lignende udbrud på hagen og op af kinderne. Og i en alder af 25 år er det virkelig frusterende hele tiden at rende rundt og ligne en stort teenage bums. Jeg har købt mig fattig i produkter som kan det ene og det andet, og sjovt nok hver gang man skal købe en creme skal man også lige have en rens og en natcreme og en hel masse andet, så man kommer hjem med en hel serie af nye produkter. Det har været dyrt og tror egentlig også bare min hud er blevet mere på tværs af det set i bagspejlet. Så en aften sad jeg og søgte lidt på nettet efter noget som kunne hjælpe på den ekstrem fedtede hud jeg har i ansigtet, og her kommer i så ind i billedet. Kom tilfældigvis forbi jeres hjemmeside, læste og læste og købte så et par af olierne hjem, i de små udgaver så jeg kunne afprøve dem. Og jeg har aldrig været mere glad. Jeg har stadig lidt bumser i ny og næ på hagen, men min hud er slet ikke så fedtet mere, de udbrud jeg får er hurtigt væk igen. Har stadig nogle grimme ar på kinderne og hagen, men jeg ser stor forskel. Jeg går aldrig tilbage til creme eller andre produkter igen.

Laura

Sikke en go ide ang. fragt. Og tak for jeres super gode og informative hjemmeside. !

Jeg skal ud og undervise i holistisk hudpleje på ungdomsskolen i Varde her i oktober /november og vil helt bestemt oplyse de unge mennesker om jeres hjemmeside 😊

Tanja W. Bæk

Tusind tak for jeres generøse tilbud – jeg vil gerne benytte mig af mulighed 2 – det er klart det nemmeste.

Det er virkelig god kundeservice – jeg er en meget tilfreds kunde :-)

Helena Jane

Wow har modtaget de 3 olier! Tak for meget fornem service! Glæder mig til at prøve jeres lækre olier 😊

Kan man skrive en anmeldelse af jeres firma et sted – i fortjener topkarakterer. Har prøvet at finde jer på Facebook uden held. Tak for god service.

Maria Ørbæk / om CHLEOPATRA

Tak for super god service pr. telefon – det må jeg give jer!

Er der mulighed for at anmelde jer et sted som trustpilot eller facebook?

Christina Emilie Gomez

Hej Chleopatra,

Har netop modtaget min pakke og ville bare lige give jer et klap på skulderen:-)

Hurtig service, super lækre produkter og en flot og nem-at-gå-til webshop! Jeg er allerede afhængig af mine nye olier og er sikker på jeg bliver rigtig glad for dem. Jeg vil klart vende tilbage til jer når et nyt behov skulle opstå:-)

Jeg er selv selvstændig i et lille familiefirma og ved, hvor meget det betyder med glade kunder – nu har I endnu en!

Julia / om CHLEOPATRA

I have been trying this Prickly Pear Seed Oil by Chleopatra Oils (Denmark) for about a week and really am satisfied by the reasult. My facial skin is softer, more tighten and smooth. What I like the most is that it is not greasy, it is very easy to absorb to the skin.

Wannaporn P / om Figenkaktus frø olie

Det er bare så dejligt, at der endeligt er nogen, der begynder at koncentrerer sig om helt naturlige produkter til kosmetik. De fleste “naturlige” produkter jeg har prøvet, har haft alle mulige ekstra ingredienser. Jeg glæder mig til I får resten af jeres varesortiment på plads – tak for prøven.

Hanne Rasmussen / om CHLEOPATRA

Tak for en dejlig olie. Jeg havde nær givet op, men nu har mit hår fået et helt nyt liv. Det er dejligt så lidt, der skal til og Jeres airless flaske er ikke mindre end genial.

Birgit Pauch / om Hybenkerneolie

Der er ikke noget værre for selvtilliden, end når man har et ansigt, der lider af akne. Chleopatra Tamanu Oil har virkelig været været et vidundermiddel. I starten var jeg noget skeptisk, men efter at have læst lidt om det på nettet tog jeg beslutningen. Der var intet at tabe, da jeg i forvejen har prøvet alle andre tænkelige virkemidler. Tamanu lugter noget i starten, men efter en kort tid, så virker den faktisk ikke så slem. Uanset lugten, så er det hele umagen værd, for denne olie kan fjerne selv de grimmeste, store bummelummere i løbet af praktisk talt en nat. Det tog mindre end 14 dage, før mine akne-problemer stort set var helt forsvundet. Nu vil jeg prøve en af Jeres andre olier.

Mia Hougaard / om Tamanu olie

Jeg kan godt forstå at i anbefaler kæmpenatlysolie til os med psoriasis. Jeg har tidligere anvendt argan olie fordi jeg følte det havde en meget god virkning på mine udbrud. Efter at være gået over til kæmpenatlysolie, føler jeg dog, at jeg har fået et bedre resultat og olien fedter heller ikke nær så meget. Samtidig spiser jeg tidselolie og begge dele har hjulpet mig meget. Til alle med psoriasis, vil jeg anbefale, at prøve kæmpenatlysolie.

Maiken Larsen / Chleopatra Kæmpenatlysolie

 

Flere kommentarer fra vores kunder

Under hvert enkelt produkt, har alle vores kunder mulighed for at give deres vurdering. Alle produkter med stjerner betyder at produktet er blevet vurderet, og at du kan finde en omtale af den enkelte kundes mening om det specifikke produkt.

Se flere anmeldelser på vores Facebook side

Se alle anmeldelserne her

Insend din egen testimonial

 

 

 

Felter markeret med * er påkrævet

Denne formular indsamler information om dig, der berører personlige oplysninger. Se vores privatlivspolitik for den fulde version af, hvordan vi håndteter og varetager dine indsendte data.

 

 

Chleopatra vil elske at modtage din testimonials

Har du købt eller brugt et produkt fra Chleopatra Oils, så sætter vi stor på, at du udfylder formularen her til venstre og fortæller lidt om dine oplevelser med produktet.

Du har mulighed for at få en henvisning til dit eget website.

Vi udgiver såvidt muligt alle testimonials her i starten, forudsat, at der er tale om en reel vurdering af vore produkter og at alle gængse regler for ordvalg bliver overholdt.

Kun én testimonials per person.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.