Savner du noget?

savner du nogetVi er altid på udgik efter nye spændende olier og andre relaterede produkter til hylderne i vores online webshop med salg af helt rene og 100% naturlige kosmetik produkter. Savner du noget eller er der et specielt produkt indenfor vores kategorier, som du meget gerne så på hylderne, så har du her muligheden for at give lyd fra dig.

Savner du olier – eller eventuelt andre naturlige varer – hos CHLEOPATRA, som du er nødsaget til at bestille andre steder fra, så kan du med fordel krydse dem af herunder og på den måde, lade os vide, hvilke olier/produkter du er interesseret i.

 

Felter markeret med * er påkrævet

Indtast din email adresse, så vi kan give dig besked, hvis og så fremt vi får dine ønsker på hylden.

Denne formular indsamler information om dig, der berører personlige oplysninger. Se vores privatlivspolitik for den fulde version af, hvordan vi håndteter og varetager dine indsendte data.

 

Vi siger på forhånd tak for dine input ツ

 

Findes det ikke i Danmark?

Vi kender udmærket selv det problem med, at man har fundet frem til det her fantastiske produkt, der efter sigende lige skulle være det du står og har brug for. Problemet er bare, at det ikke er til at opdrive i dette lille land, Danmark.

 

Hvad gør man, når man ikke kan finde produktet i Danmark?

Ja, enten så finder du det i udlandet, venter i en evighed og bliver overrasket over, at told og skat også gerne lige vil have dig til at betale lidt ekstra (alt efter hvorfra du har bestilt produktet naturligvis).

 

Savner du noget særligt naturkosmetik i DK?

Så udfyld ovenstående formular. Står produktet du søger ikke på listen, kan du enten tilføje det i det tekstboksen for andre produkter, eller du kan sende os en e-mail.

Vi kan ikke love, at vi henter produktet hjem, men vi kan i hvert fald lovedig, at vi lytter til dine ønsker. I særlige tilfælde vil vi måske endda ligge en forespørgsel ud iblandt vores andre kunder og på den måde danne en idé om, hvilke produkter det er I som forbrugere i Danmark er mest interesseret i.