OM CHLEOPATRA

Stay Natural!

Vi værner om dyrene, miljøet og naturligvis din sundhed. Vi leger kun med 100% rene råvarer.
Vil du lege med?

liezel og morten transparant baggrund

OM CHLEOPATRA

OLIER TIL HUD OG HÅR – VELKOMMEN TIL CHLEOPATRA

Rene olier til hud og hår, massage og aromaterapi

Om CHleopatra og personerne bag

Vi hjælper dig til en sundere hud, et mere levende og fyldigt hår samt et strålende smil

CHLEOPATRA er en lille familieoprettet virksomhed, som har valgt at sætte fokus på naturlige kosmetik olier (vegetabilske olier, som anvendes til kosmetiske formål).

I og for sig ikke så meget på grund af det naturlige, og heller ikke for de mange gode egenskaber som olierne bidrager med, det er ganske simpelt bonus.

Hos CHLEOPATRA, har vi valgt naturlige kosmetik olier fordi de virker.

Vi har selv opnået de bedste resultater med disse olier, og det er et resultat vi synes godt om. Vi er så glade for vores egne olier, at vi synes det ville være tarveligt, ikke at dele glæden med andre.

CHLEOPATRA blev oprettet som import/eksport virksomhed af rene, naturlige råvarer i juni 2013. Vi tilbyder naturlige skønheds-mirakler i form en natur-kosmetikserie, der består af både rene råolier til ansigtspleje, hårpleje og kropspleje samt andre råvarer, der med fordel kan anvendes udvortes.

Hvorfor handle hos CHLEOPATRA?

“CHLEOPATRA står for gode og rene varer til en naturlig pleje af huden og håret. Vi tænker økologi, miljø, dyreværn og mange fine finesser. Alt dette gør vi med god service, hurtig betjening og masser af smil og glæde i hverdagen
– STAY NATURAL”

De fleste olier fra CHLEOPATRA er enten EcocertSoil Association, USDA Organic eller Australian Certified Organic certificeret.

om chleopatra

Historien bag om CHLEOPATRA

Det er i tidens ånd, at særligt kvinder går på jagt efter den helt rigtige kur til kropsbehandling, ansigtsbehandling og hårpleje. Det er slet ikke et enestående tilfælde.

Mændende er dog langsomt ved at følge trop.

Liezel kender kun denne proces alt for godt. I flere år har jagten gået ind på, at finde det ultimative produkt, der kunne få hendes hud og hår til at se naturlig ud og blive glansfuld. Efter en lang erfaring ved brugen af alskens forskellige midler med alverdens kemikalier, var sandheden skræmmende.

Intet virkede som det skulle og mandens bekymringer over for indholdet i disse produkter, blev kun større.

En skønne dag faldt valget på det naturlige. Helt rene olier og resultatet var enestående.

Endelig var der et produkt, der ikke blot var naturligt og fri for både parabener og andre kedelige kemikalier, det gav også den ønskede virkning. Huden blev fin, blød og glat og håret levende og skinnende. Med et utal af veninder, gjaldt det om at bringe budskabet videre. Det er præcis det CHLEOPATRA handler om, at give alle andre i samme situation en enestående mulighed for, at slippe af med de mange kedelige produkter til fordel for et langt sundere og renere alternativ til, hvad medierne fortæller om.

CHLEOPATRA Visitkort

CHLEOPATRA blev født

CHLEOPATRA fik en stille og rolig opstart i 2013. Dog var det først i 2015, at vi blev bekræftet i, at danskerne faktisk gerne vil vide, hvad de ligger på deres hud.

Vores mission

 • At tilbyde dig hemmeligheden for at opnå skønhed med naturlige kosmetik olier og hudpleje.
 • At give vores kunder up-to-date information om de naturlige råmaterialer, som er at finde på vores hylder.
 • At informere om mulighederne for at opnå en naturlig skønhed helt uden kemikalier.

Hvem køber hos CHLEOPATRA?

 • Private personer med øje for det naturlige og som selv vil have kontrol over hvad familien påfører huden og håret.
 • Professionelle terapeuter
 • Aromaterapeuter, massage terapeuter, og zoneterapeuter
 • Salon ejere

Hos CHLEOPATRA skal du ikke blive overrasket

Hvis du modtager nogle brugte avispapirer, som beskyttelse i din pakke, eller hvis der ligger anden form for genbrugsmaterialer. Vi genbruger nemlig gerne det materiale vi selv modtager fra vores leverandører eller andre materialer vi alligevel ikke selv skal bruge og ingen vil savne. Det skåner naturen, verden og ikke mindst dig og os for lidt af det skrald vi ellers bringer jorden i hverdagen.

PRODUKTER FRA CHLEOPATRA

INGEN TOKSINER

CHLEOPATRA’s produkter er altid 100% fri for kemiske-konserveringsmidler. Vi bruger aldrig nogen syntetiske stoffer, parabener eller fyldstoffer Vi lister altid enhver ingrediens på vores produkt og på produktsiden her på websitet, så du altid ved, hvad du lægger på din hud. Uden unødvendige fyldstoffer, holder vores produkter sig helt naturlige, blandt andet ved brug af mørke glas flasker, der frasorterer solens værste stråler og ikke udgiver giftige rester. Det holder olierne rene og gør, at de er længere om at blive harske.

FØL DIG GLAD OG TILFREDS

Fra vores grundlæggende filosofi og igennem vores produktudbud, mener vi, at alle skal føle sig i live og stræbe efter deres bedste, ved at være kræsne i deres produkt valg. Vi støtter alle med ønsket om bevidst hudpleje, som gør en forskel i livet for dem selv og deres selvværd, fordi vi er alle smukke og fortjener at føle os vidunderlige, både inden i os selv og naturligvis uden på vores kroppe.

Læs mere om CHLEOPATRAs naturlige kosmetik produkter

Læs mere om Ansigtsolie

Læs mere om Hårolie

Læs mere om Kropsolie

Læs mere om Massageolie

CHLEOPATRA OILS

 

Presse: Rene, naturlige og økologiske vegetabilske kosmetik olier – til hele kroppen…

Chleopatra Oils tilbyder dig de fineste olier til hele kroppen.

Hvad end du er på udkig efter: hårpleje olier, hudpleje olier, olier til ansigtspleje, massageolie, olier, som er gode til at fjerne makeup eller olier til at styrke dit hår, dine negle eller hvad med olier til forbedring af psoriasis, eksem, inflammationer, ar, rynker og de fine linjer?

CHLEOPATRA har dem alle! CHLEOPATRA’s olier er alle kosmetik olier af den fineste kvalitet.

Her finder du primært certificeret økologiske olier, alle – så vidt det er muligt – uraffineret og koldpresset for at bibeholde alle oliens gode egenskaber, vitaminer, mineraler og de mange essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere.

Alle vores kosmetik olier leveres i mørke glasflasker. Det giver produktet en længere levetid og en høj kvalitet uden misfarvning og helt uden brugen af konserveringsmidler.

Alle CHLEOPATRA’s produkter er 100% fri for syntetiske stoffer, parabener og andre fyldstoffer.

Her får du kun den rene vare leveret direkte til døren i løbet af 1-3 dage.

CHLEOPATRA’S VÆRDIER:

Gør noget godt for mennesker
Rene naturprodukter – Ingen kunstige kemikalier
God kvalitet
Miljøvenligt
Informativ og inspirerende
God kundeservice

CHLEOPATRA støtter 

billedtekst - vi støtter miljøpakning - badge

Miljøvenlig pakning

 • Vi genanvender alle de materialer vi får fra vores leverandører
 • Vi bruger minimal emballage hver gang det er muligt
 • Vi anvender genanvendelig emballage
 • Vi anvender emballage fremstillet af genbrugsmateriale
 • Vi anvender emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
 • Vi anvender altid den mindst mulige papkasse
 • Vi anvender miljøvenligt kassefyld (eller genbrug) til at udfylde papkassen med
 • Vi printer en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.

CHLEOPATRA på Facebook

Slut dig til Chleopatra på Facebook, LIKE os, og følg med i alle vores spændende tiltag, nye produkter, konkurrencer og meget mere.

HVAD ER NATURKOSMETIK?

I sagens natur er naturkosmetik, kosmetik, der udelukkende består af naturlige råvarer. Naturkosmetik indeholder altså ingen parabener, pesticider, syntetiske stoffer, fyldstoffer, kemiske konserveringsmidler og ingen toksiner. Naturkosmetik består af 100% naturlige ingredienser.

Så hvad er naturlig kosmetik?

Den syntetiske kosmetikindustri anvender allerede naturlige ingredienser i deres formler. Du kender med garanti mange af dem i forvejen. Eksempelvis anvendes jojobaolie, arganolie og kokosolie i rigtig mange kommercielle kosmetikprodukter. Forskellen ligger blot i, at de fleste produkter inden for den ikke-naturlige del af kosmetik-linjen, oftest primært består af vand.

Nu tænker du naturligvis, at vand jo også er naturligt og det har du helt ret i. Forskellen ligger her igen i, at du dermed betaler i dyre domme for et produkt, der måske består af 60-70% vand, et par naturlige ingredienser og utvivlsomt flere forskellige syntetiske fyldstoffer og kemiske konserveringsmidler, der sørger for, at produktet kan holde sig meget længere.

Ikke nok med at du fylder kroppen med alskens kedelig kemi – og hvem ved hvilke bivirkninger de medbringer på den lange bane? Du betaler altså også en mindre formue for noget, der reelt består af vand.

Naturlig kosmetik er helt rent for uønsket stoffer. De gode og rene produkter får du i deres helt rene version uden det er fyldt med vand og kedelig kemi.

Naturlige råvarer er ikke kun sundere for din hud. Naturkosmetik stimulerer og støtter hudens naturlige funktioner, snarere end at fortrænge de fysiologiske processer. Disse produkter tilbyder en blid, sund pleje og er således et vigtigt hjælpemiddel til sundhed i huden for alle alderstrin. Naturkosmetik genopliver og harmoniserer kroppen, sjælen og ånden.

HVORFOR OLIER?

Vegetabilske olier har været anvendt som naturlig pleje til kroppen i flere årtusinder. Trenden var stor blandt andet under tiden, hvor Cleopatra herskede Ægypten. Fra dengang og til i dag, har trenden med olier været on and off så at sige, men særligt i de seneste 30 år, er olierne tiltaget i popularitet.

Flere og flere har – især i dag – fået nok af alle de kemikalier, som typisk er at finde i almindelig kosmetik. I dag vil personer som du, gerne vide, hvad det er du lægger på din krop. Derfor har specielt vegetabilske olier fået et comeback.

Medierne og almindelig markedsføring spiller dog også ind. Særligt argan olie er en nyligt genopdaget naturlig olie, der har fået stor opmærksomhed de seneste år. Men sandheden er at, mange andre vegetabilske olier har været og bliver fortsat brugt i den almindelige og kommercielle kosmetik industri. Flere og flere ønsker dog den ægte vare, uden at den bliver fortyndet med billige tricks, som vand og syntetiske fyldstoffer.

Det er også blevet mere populært, at stå for egne produktioner af hud- og hårpleje produkter netop ved brug af rene råvarer som eksempelvis vegetabilske olier. Dette hænger igen sammen med både et ønske om, at gå den naturlige og holistiske vej samtidig med at være bevidst om, hvilke stoffer vi anvender på vores kroppe.

Det fantastiske ved vegetabilske olier er, at du som udgangspunkt kan bruge alle olierne direkte på kroppen uden, at fortynde dem med andre produkter. De er nemlig så milde i deres natur, at huden ikke klager – tværtimod. Men er du i forvejen allergisk over for eksempelvis nødder, anbefales det, at du som minimum foretager dig en allergitest før du forsøger dig med olierne.

Æteriske olier er meget fine og koncentrerede ekstrakter fra planter, rødder og frø – og selvom æteriske olier også er 100% naturlige, så skal man som udgangspunkt være lidt mere varsom, når man har med æteriske olier at gøre.

Netop fordi de er så koncentrerede, så må man ikke bruge dem ufortyndet på kroppen. Æteriske olier skal ALTID fortyndes med andre produkter – eksempelvis vegetabilske olier – da de ellers er alt for skrappe for huden.

Til gængæld, kan æteriske olier styrke og forbedre dine egne formler med både dufte, flere egenskaber og ikke mindst helende muligheder.

Du bør altid foretage en såkaldt patch-test, før du forsøger dig med nye æteriske olier, da der er en forhøjet risiko for at udvise allergiske reaktioner over for denne type af olier.

Tåler du æteriske olier, giver det dig pludseligt et ocean af nye muligheder inden for aromaterapi og alternativ helende formler med 100% naturlige ingredienser.

Med venlig hilsen,

Liezel & Morten