CHLEOPATRA’s lille familiedrevet webshop, leverer rene hud- og hårpleje produkter til personer med øje for det naturlige. Med helt rene varer til dig, der selv ønsker kontrol over, hvad familien påfører huden og håret. Vi leverer unikke, håndlavet produkter samlet i København. Med hurtig levering til hele landet og med omtanke for miljøet. Det er ren skønhed på flaske med god samvittighed ツ

Hvem vi er

CHLEOPATRA er en lille familieoprettet virksomhed, som har valgt at sætte fokus på naturlige kosmetik olier (vegetabilske olier, som anvendes til kosmetiske formål).

I og for sig ikke så meget på grund af det naturlige, og heller ikke for de mange gode egenskaber som olierne bidrager med, det er ganske simpelt bonus.

Det er vores mål, at guide dig til en sundere hud, et mere levende og fyldigt hår samt et strålende smil

liezel og morten transparant baggrund

Vi er mand og kone (og nu også børn), som går meget op i sundhed og forskning indenfor det naturlige.

CHLEOPATRA er vores bud på en sund og livsglad hudpleje og hårpleje.

Liezel P. er uddannet receptionist og har været en vant bruger af alskens kosmetik. Både naturligt og “kommercielt”. I årene før CHLEOPATRA har hun læst og studeret om naturlige råvarer i forhold til en renere hudpleje. I fritiden dyrker hun motion, økologiske madvarer og tilbringr tid med den lille nye familie (nybagt mor i 2018). Hun er også idékvinden bag denne virksomhed og event koordinator.

Morten P. (CEO) er uddannet indenfor kontor,administration, men arbejder normalt med IT. Han er super interesseret i videnskaben bag naturlige olier og andre råvarer, samt i opbygningen af olier og deres unikke egenskaber – især i forhold til hudproblemer. I hans fritid cykler og løber han foruden de mange gåture. Han er autodidakt indenfor handel og marketing. Desuden er han manden bag disse sider du sidder og læser og derfor samtidig webadministrator, indkøber og sælger.

Chleopatra’s kerneværdier

Hvad vi sammen står for, både os som forhandler og dig som kunde.

coming soon
ikon - eco soil association

De fleste olier fra CHLEOPATRA er Soil Association, certificeret.

om chleopatra

chleopatra visitkort

CHLEOPATRA blev født

CHLEOPATRA fik en stille og rolig opstart i 2013. Dog var det først i 2015, at vi blev bekræftet i, at danskerne faktisk gerne vil vide, hvad de ligger på deres hud.

Hvem køber hos CHLEOPATRA?

 • Private personer med øje for det naturlige og som selv vil have kontrol over hvad familien påfører huden og håret.
 • Professionelle terapeuter
 • Aromaterapeuter, massage terapeuter, og zoneterapeuter
 • Salon ejere

Missionen om at finde de perfekte olier til hud og hår, krop og sind…

VELKOMMEN TIL CHLEOPATRA

Rene olier til hud og hår, massage og aromaterapi

PRODUKTER FRA CHLEOPATRA

INGEN TOKSINER

CHLEOPATRA’s produkter er altid 100% fri for kemiske-konserveringsmidler. Vi bruger aldrig nogen syntetiske stoffer, parabener eller fyldstoffer Vi lister altid enhver ingrediens på vores produkt og på produktsiden her på websitet, så du altid ved, hvad du lægger på din hud. Uden unødvendige fyldstoffer, holder vores produkter sig helt naturlige, blandt andet ved brug af mørke glas flasker, der frasorterer solens værste stråler og ikke udgiver giftige rester. Det holder olierne rene og gør, at de er længere om at blive harske.

FØL DIG GLAD OG TILFREDS

Fra vores grundlæggende filosofi og igennem vores produktudbud, mener vi, at alle skal føle sig i live og stræbe efter deres bedste, ved at være kræsne i deres produkt valg. Vi støtter alle med ønsket om bevidst hudpleje, som gør en forskel i livet for dem selv og deres selvværd, fordi vi er alle smukke og fortjener at føle os vidunderlige, både inden i os selv og naturligvis uden på vores kroppe.

Læs mere om CHLEOPATRAs naturlige kosmetik produkter

Læs mere om Hårolie

Hos CHLEOPATRA skal du ikke blive overrasket…

Hvis du modtager nogle brugte avispapirer, som beskyttelse i din pakke, eller hvis der ligger anden form for genbrugsmaterialer. Vi genbruger nemlig gerne det materiale vi selv modtager fra vores leverandører eller andre materialer vi alligevel ikke selv skal bruge og ingen vil savne. Det skåner naturen, verden og ikke mindst dig og os for lidt af det skrald vi ellers bringer jorden i hverdagen.

 

CHLEOPATRA’S VÆRDIER:

Gør noget godt for mennesker
Rene naturprodukter – Ingen kunstige kemikalier
God kvalitet
Miljøvenligt
Informativ og inspirerende
God kundeservice

CHLEOPATRA støtter 

billedtekst - vi støtter miljøpakning - badge

Miljøvenlig pakning

 • Vi genanvender alle de materialer vi får fra vores leverandører
 • Vi bruger minimal emballage hver gang det er muligt
 • Vi anvender genanvendelig emballage
 • Vi anvender emballage fremstillet af genbrugsmateriale
 • Vi anvender emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
 • Vi anvender altid den mindst mulige papkasse
 • Vi anvender miljøvenligt kassefyld (eller genbrug) til at udfylde papkassen med
 • Vi printer en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.

Presse: Rene, naturlige og økologiske vegetabilske kosmetik olier – til hele kroppen…

Chleopatra Oils tilbyder dig de fineste olier til hele kroppen.

Hvad end du er på udkig efter: hårpleje olier, hudpleje olier, olier til ansigtspleje, massageolie, olier, som er gode til at fjerne makeup eller olier til at styrke dit hår, dine negle eller hvad med olier til forbedring af psoriasis, eksem, inflammationer, ar, rynker og de fine linjer?

CHLEOPATRA har dem alle! CHLEOPATRA’s olier er alle kosmetik olier af den fineste kvalitet.

Her finder du primært certificeret økologiske olier, alle – så vidt det er muligt – uraffineret og koldpresset for at bibeholde alle oliens gode egenskaber, vitaminer, mineraler og de mange essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere.

Alle vores kosmetik olier leveres i mørke glasflasker. Det giver produktet en længere levetid og en høj kvalitet uden misfarvning og helt uden brugen af konserveringsmidler.

Alle CHLEOPATRA’s produkter er 100% fri for syntetiske stoffer, parabener og andre fyldstoffer.

Her får du kun den rene vare leveret direkte til døren i løbet af 1-3 dage.

CHLEOPATRA på Facebook

Slut dig til Chleopatra på Facebook, LIKE os, og følg med i alle vores spændende tiltag, nye produkter, konkurrencer og meget mere.

HVAD ER NATURKOSMETIK?

I sagens natur er naturkosmetik, kosmetik, der udelukkende består af naturlige råvarer. Naturkosmetik indeholder altså ingen parabener, pesticider, syntetiske stoffer, fyldstoffer, kemiske konserveringsmidler og ingen toksiner. Naturkosmetik består af 100% naturlige ingredienser.

Så hvad er naturlig kosmetik?

Den syntetiske kosmetikindustri anvender allerede naturlige ingredienser i deres formler. Du kender med garanti mange af dem i forvejen. Eksempelvis anvendes jojobaolie, arganolie og kokosolie i rigtig mange kommercielle kosmetikprodukter. Forskellen ligger blot i, at de fleste produkter inden for den ikke-naturlige del af kosmetik-linjen, oftest primært består af vand.

Nu tænker du naturligvis, at vand jo også er naturligt og det har du helt ret i. Forskellen ligger her igen i, at du dermed betaler i dyre domme for et produkt, der måske består af 60-70% vand, et par naturlige ingredienser og utvivlsomt flere forskellige syntetiske fyldstoffer og kemiske konserveringsmidler, der sørger for, at produktet kan holde sig meget længere.

Ikke nok med at du fylder kroppen med alskens kedelig kemi – og hvem ved hvilke bivirkninger de medbringer på den lange bane? Du betaler altså også en mindre formue for noget, der reelt består af vand.

Naturlig kosmetik er helt rent for uønsket stoffer. De gode og rene produkter får du i deres helt rene version uden det er fyldt med vand og kedelig kemi.

Naturlige råvarer er ikke kun sundere for din hud. Naturkosmetik stimulerer og støtter hudens naturlige funktioner, snarere end at fortrænge de fysiologiske processer. Disse produkter tilbyder en blid, sund pleje og er således et vigtigt hjælpemiddel til sundhed i huden for alle alderstrin. Naturkosmetik genopliver og harmoniserer kroppen, sjælen og ånden.

HVORFOR OLIER?

Vegetabilske olier har været anvendt som naturlig pleje til kroppen i flere årtusinder. Trenden var stor blandt andet under tiden, hvor Cleopatra herskede Ægypten. Fra dengang og til i dag, har trenden med olier været on and off så at sige, men særligt i de seneste 30 år, er olierne tiltaget i popularitet.

Flere og flere har – især i dag – fået nok af alle de kemikalier, som typisk er at finde i almindelig kosmetik. I dag vil personer som du, gerne vide, hvad det er du lægger på din krop. Derfor har specielt vegetabilske olier fået et comeback.

Medierne og almindelig markedsføring spiller dog også ind. Særligt argan olie er en nyligt genopdaget naturlig olie, der har fået stor opmærksomhed de seneste år. Men sandheden er at, mange andre vegetabilske olier har været og bliver fortsat brugt i den almindelige og kommercielle kosmetik industri. Flere og flere ønsker dog den ægte vare, uden at den bliver fortyndet med billige tricks, som vand og syntetiske fyldstoffer.

Det er også blevet mere populært, at stå for egne produktioner af hud- og hårpleje produkter netop ved brug af rene råvarer som eksempelvis vegetabilske olier. Dette hænger igen sammen med både et ønske om, at gå den naturlige og holistiske vej samtidig med at være bevidst om, hvilke stoffer vi anvender på vores kroppe.

Det fantastiske ved vegetabilske olier er, at du som udgangspunkt kan bruge alle olierne direkte på kroppen uden, at fortynde dem med andre produkter. De er nemlig så milde i deres natur, at huden ikke klager – tværtimod. Men er du i forvejen allergisk over for eksempelvis nødder, anbefales det, at du som minimum foretager dig en allergitest før du forsøger dig med olierne.

Æteriske olier er meget fine og koncentrerede ekstrakter fra planter, rødder og frø – og selvom æteriske olier også er 100% naturlige, så skal man som udgangspunkt være lidt mere varsom, når man har med æteriske olier at gøre.

Netop fordi de er så koncentrerede, så må man ikke bruge dem ufortyndet på kroppen. Æteriske olier skal ALTID fortyndes med andre produkter – eksempelvis vegetabilske olier – da de ellers er alt for skrappe for huden.

Til gængæld, kan æteriske olier styrke og forbedre dine egne formler med både dufte, flere egenskaber og ikke mindst helende muligheder.

Du bør altid foretage en såkaldt patch-test, før du forsøger dig med nye æteriske olier, da der er en forhøjet risiko for at udvise allergiske reaktioner over for denne type af olier.

Tåler du æteriske olier, giver det dig pludseligt et ocean af nye muligheder inden for aromaterapi og alternativ helende formler med 100% naturlige ingredienser.

Med venlig hilsen,

Liezel & Morten