Kontakt CHLEOPATRA

Vil du gerne i kontakt? Vi vil elske at høre fra dig. Her finder du vore kontaktoplysninger…

Gå til faq

Spørg os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

CHLEOPATRA

Åstræde 7
2630 Tåstrup

NB: Ingen fysisk butik

Rutevejleedning

CHLEOPATRA OILS

VAT: DK35982035

Bank

Reg: 3409 | Konto: 12522789 | IBAN: DK8630000012522789 | BIC/SWIFT: DABADKKK |
Vipps MobilePay: 16344

Feedback

Hos Chleopatra værdsætter vi altid ærlighed og åbenhed. Vi vil derfor være glade, hvis du har lyst til, at indsende din kritik såvel som ros. Vi lærer kun noget om vore kunder, hvis vi får at vide, hvad vi gør forkert/rigtigt – og det er jo også den eneste vej til dig – kære forbruger, så du kan få det du ønsker i sidste ende. Så send os gerne din feedback – Vi tager glædeligt imod den.

Hjælp til hjemmesiden og olierne

Har du spørgsmål om olierne eller til anvendelsen af denne hjemmeside, så anbefaler vi, at du først ser vores FAQ igennem (Frequently Asked Questions – Spørgsmål og Svar). Her finder du svar på en del spørgsmål om både dette website samt om vores olier. Vi yder ikke som sådan support på vore produkter, men du er altid velkommen til at skrive til os.

Reklamation

Har du modtaget en defekt vare, et beskadiget produkt eller er du på anden måde utilfreds med dine produkter fra Chleopatra, så synes vi du skal tage fat i os med det samme. Hvis du ønsker at sende produkter retur til os af en anden grund, så beder vi dig udfylde en returformular.

Du finder vores returformular her