FAQ for Chleopatra’s “Inviter en ven” Henvisnings-program.

Hvad er “Inviter en ven”?

“Inviter en ven” er et henvisnings-program for registrerede CHLEOPATRA brugere. Det gør det muligt at CHLEOPATRA brugere med en konto, at logge ind og henvise venner, bekendte, familie og kollegaer til CHLEOPATRA’s produkter.

Når du inviterer en ven, tilbyder du dem en rabat til Chleopatra. Rabatten kan opnås ved anvendelsen af en rabatkode. Når din ven handler hos os første gang igennem dit invitations-link, opnår du også selv en butikskredit, som automatisk sættes ind på din konto.

Hvordan virker Inviter en ven?

Som CHLEOPATRA bruger, har du mulighed for at invitere dine venner. Du skal være logget ind på hjemmesiden, for at kunne gøre dette.

Når du er logget ind, har du mulighed for at invitere dine venner ved at sende dem en e-mail. Det gør du blot ved at indtaste deres email adresse og trykke på knappen.

Du har også mulighed for at invitere via Facebook eller Twitter. Uanset hvilken metode du anvender, indeholder invitationen et særligt link, der forbindes til din konto. På den måde kan vi registrere hvorfra den nye kunde kommer.

Når din ven foretager et køb (på minimumsbeløbet), vil dels din ven kunne opnå rabatten ved brug af den tilsendte rabatkode. Og dels vil du selv få indsat din bonus som kredit til din konto.

Hvor mange venner må jeg invitere?

Lige så mange du har lyst til. Jo flere des bedre. For hver af dine venner, der køber hos os, får du din belønning sat ind på din konto. Husk dog at lade være med at spamme folk. Du bryder dig ikke om, at modtage noget urelevant, så de gør dine venner naturligvis heller ikke. Send derfor kun til dem du ønsker og tror vil værdsætte din anbefaling.

Hvem må jeg invitere?

Hensigten med “Inviter en ven” er i forbindelse med private og ikke-kommercielle formål. Du må derfor gerne invitere dine nærmeste venner og bekendte. Du må også invitere din nærmeste familie og endda dine allernærmeste kollegaer.

Du må også invitere dine Facebook og Twitter- venner.

Du må ikke invitere hele dit firma eller arbejdsplads og du må ikke spamme. Oplever vi uhensigtsmæssig brug af denne metode, vil din konto blive lukket og din kredit fjernet.

Vær oprigtig og tænkt over hvem, der vil være interesseret i det Chleopatra tilbyder og står for. Der er vitterlig ingen grund til at invitere personer, der slet ingen interesse har i ren kosmetik og naturlige plejende produkter.

Desuden tillader vi ikke, at du inviterer dig selv under en anden e-mail adresse (det opdager vores system, så der er ingen grund til at prøve).

Hvordan tjener jeg henvisnings-kreditten?

Såfremt din ven benytter sig af den rabatkode du har tilsendt, vil systemet efter kort tid indsætte din kredit på din konto. Du vil få besked per email, når det sker.

Des flere der køber igennem dine invitationer, des mere kredit vil du få. Der er ingen begrænsninger.

Kan jeg få udbetalt min kredit?

Nej, butikskreditten er udelukkende til anvendelse ved fremtidige køb af produkter. Du kan ikke få udbetalt din kredit på andre måder end ved at købe varer for dem.

Hvordan anvender jeg min kredit?

Din kredit bliver automatisk sat ind på din konto og vil automatisk blive trukket fra din førstkommende ordre. Har du en større kredit end dit køb er værd, vil den resterende værdi fortsat være tilgængelig på din konto, således at du kan benytte den resterende andel ved næste køb.

Hvornår udløber min kredit?

Den kredit du har opnået ved at henvise nye kunder, udløber ikke. De vil kun være udløbet i det øjeblik du anvender dem på et køb.

Henviste venner

Dine venner får mulighed for at benytte sig af en rabatkode ved første køb. Denne kode kan ikke benyttes sammen med andre rabatter.

Hvor længe virker rabatkoden?

Den rabatkode, som bliver sendt til dine venner udløber efter 4 uger. Man har altså ca. 30 dage til at benytte sig af rabatkoden. Har du modtaget en rabatkode fra en ven, men ikke nået at anvende den, kan du eventuelt anmode din ven om at sende dig en ny invitation.

Jeg har henvist nogen, men har ikke modtaget nogen mail eller noget?

Vi sender dig ikke unødvendige emails. Såfremt din ven foretager et køb, som bevilliger dig en kredit, vil du få besked per e-mail.

Der kan også gå lidt tid fra din ven køber til din kredit godkendes, så ha’ gerne lidt tålmodighed.

Hvorfor virker rabatkoden ikke?

Først og fremmest skal du sikre dig, at din ven har købt for minimum det beløb, der kræves for at koden virker. Dernæst skal du sikre dig, at rabatkoden bliver indtastet ved købet og at der ikke er blevet anvendt andre rabatkoder. Rabatten trækkes nemlig ikke automatisk fra uden, at selve koden bliver indtastet. Sidst bør du sikre dig, at koden ikke er forældet. Rabatkoden gælder i 4 uger fra den bliver genereret, hvilket svarer til det tidspunkt du har modtaget den i en e-mail eller den er blevet postet på Facebook eller Twitter.

Inviter dine venner nu!
Opsigelse og ændringer

CHLEOPATRA kan suspendere eller opsige henvisnings-programmet eller en brugers mulighed for at deltage i programmet til enhver tid uanset årsag.

Vi forbeholder os retten til at suspendere konti eller fjerne kredit, hvis vi bemærker nogen aktivitet, som vi mener er misbrug. Vi forbeholder os ret til at gennemgå og undersøge alle indkommende aktiviteter i forbindelse med denne service og suspendere konti eller ændre henvisninger som skønnes rimelig og passende.

Opdateringer til Vilkår

Vi kan opdatere disse vilkår til enhver tid uden forudgående varsel. Hvis vi ændre disse vilkår, vil vi offentliggøre ændringen på denne chleopatra.dk’s hjemmeside. Fortsat deltagelse i henvisnings-programmet efter alle ændringer udgør samtykke til en sådan ændring.