Derfor bør du handle hos clehopatra

Tingene er ikke altid hvad de giver sig ud for i vores verden…

Økologi er ikke altid nok

98% eller 100% – hvad er nok for dig?

ikon - soil association

Hvorfor handle hos CHLEOPATRA? – Det handler først og fremmest om, at være bevidst om, hvad det er du smører på din hud og din krop.

Rigtig mange mennesker er efterhånden blevet langt mere bevidste om, hvad det er de køber, når de skal have mad på bordet. Flere og flere er blevet klar over, at sundhed og velvære og det, at tage de rette beslutninger går hånd i hånd. I dag gælder det ikke kun for madvarer.

Det gælder alt, uanset hvad vi som forbruger går og tager ned fra hylderne i butikkerne eller som vi køber online.

I dag er vi mange, der har fået øjnene op for økologi, en sundere livsstil, pleje og omsorg for dyr og ikke mindst for de risici vi udsætter os selv for ved anvendelsen af de mange masseproducerede produkter, der indeholder alskens former for kedelig kemi.

Vi er blevet mere bevidste om vores køb, om hvad vi spiser, hvordan vi behandler dyr og ikke mindst om, hvad vi lægger på vores krop og i håret, også når det gælder hud- og hårpleje. Og heldigvis for dette.

Som bevidst forbruger, er det din opgave, at lære at kende de butikker du handler hos, og hvad det er de står for.

Hvorfor skal dyr lide for din skønhed?

Vi passer på dyrene og dig

ikon - ingen dyretest

Hos CHLEOPATRA holder vi meget af dyr og ser absolut ingen grund til, at de kære små må lide for din eller nogen andres skønhed – hvorfor handle med dyretestede produkter, når du ret nemt kan undgå det?

Kosmetikindustrien fremstår som en verden af skønhed, men det sørgelige billede, som ingen ser, er de mange tussinde dyr, der må lide for test af diverse kemiske sammensætninger, som mange producenter udsætter dyrene for, når de skal have nye produkter på markedet.

Selv almindelige børster, du anvender til ansigtet indeholder i mange tilfælde hår fra dyr. Vi går ind for at INGEN dyr skal lide for CHLEOPATRA og derfor er vores produkter ikke testet på dyr og vil heller aldrig blive det.

CHLEOPATRA STÅR FOR

MERE AF ALT DET GODE

Rene varer | Ingen giftstoffer | Ingen parabener | Ingen tilsætningsstoffer | Ingen kemiske konseveringsmidler | Ingen fyldstoffer | Ingen toksiner | Ingen pesticider

Ingen kedlig kemi hos os

Altid 100% naturlige produkter

ikon - hjerte diagram

Alt i verden består af kemi, men søger du 100% rene varer, så har du fundet dem. For her finder du absolut ingen kedelig kemi.

Og hvad mener vi så med det? Jo, mange andre hudpleje og hårpleje producenter producerer deres produkter med kemiske processor, der ikke er naturlige. Nogle produkter kan sågar bestå af gen modeificerede organismer, som er blevet menneskeskabte superpowers til eksempelvis, at få korn til at vokse fem gange hurtigere og give langt flere korn. Men disse korn kan ikke bruges til at så nye korn med, tror du det er sund livsstil?

Det gør vi i hvert fald ikke og derfor vil vi kun høre tale om helt naturlige produkter, der rent faktisk har en holdbarhedsdato.

Zero Waste – Genbrug og recycle

Vi skal passe på Moder jord

ikon - genbrug recycle

Det er umuligt slet ikke at skabe spild, men vi kan i hvert fald nedsætte det kraftigt, hvis blot vi gør en indsats.

Der er nemlig altid flere led i en handel og her mener vi, at det handler om at holde hele kæden ren – så hvorfor handle hos os?

For mange er økologi nærmest blevet et must – en salgs livsstil.

Men vi må ikke glemme alle de andre elementer, som emballage, indpakning, forsendelse mm.

Hos CHLEOPATRA har vi eksempelvis bestemt os for at bruge 100% genanvendelige glas- og plastikflasker. Det betyder dog ikke, at flaskerne altid bliver genanvendt, da dette er op til forbrugerne om de smider flaskerne ud det rigtige sted. Men vi gør det i hvert fald muligt og vi tror, at langt de fleste husstande har nemmere ved at huske på, at glas skal i den specielle skraldespand for glas, end hvad er tilfældet for genanvendeligt plastik. Derfor anvender vi så vidt muligt glas frem for plastik.

Af samme grund er vores flasker heller ikke pakket ind i et pap-karton, der alligevel bare havner i skraldespanden.

Vores indhold består af 100% rene naturprodukter og i langt de fleste tilfælde er de økologiske.

Vi benytter os også af 100% naturligt, miljøvenligt, bionedbrydeligt og genanvendeligt kassefyld, der naturligt nedbrydes i kontakt med luft og vand. I hvert fald når vi selv køber pakkefyld.

De postæsker vi benytter til forsendelse, består af minimum 75 % genbrugspapir. Dertil kommer, at vi også genanvender det kassefyld, som vi modtager fra vores leverandører. På den måde, bliver også det anvendt mindst to gange.

Men vent – der er mere

Og det kommer alt sammen fra vores faste kunder

Hvorfor handle hos CHLEOPATRA?
Andre gode grunde til at handle hos CHLEOPATRA – som rent faktisk kommer fra vores kunder:

 God kvalitet

Informative produktbeskrivelser

Rene naturprodukter

samt naturligvis

Fantastiske lækre olier