[feedbacks]

 

Feedback – Sammen kan vi gøre CHLEOPATRA til det bedste sted for naturlige råvarer

Vi er vilde med feedback. Derfor har vi oprettet dette område på CHLEOPATRA, hvor du har mulighed for at kommentere med dine erfaringer på vores produkter, services og med mulighed for at bestemme, hvad fremtiden skal byde på.

Kun med feedback fra dig og vores andre kunder, kan vi danne os en fyldestgørende mening om, hvad det er du ønsker dig af os. Vi anbefaler dig derfor altid til at vende tilbage med din feedback, da det er den eneste måde, vi kan vide, hvad du synes er godt eller hvad ikke er så godt.

Lad os høre fra dig, hvis du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er den eneste måde, hvorved vi kan forbedre os og gøre det bedre til næste gang. Vi hører naturligvis også meget gerne, hvis der er noget du synes er gået rigtig godt. Har du generelle spørgsmål, har du også mulighed for at starte en lille debat, eller hvis du har oplevet nogle problemer enten med vores hjemmeside, produkter eller andre steder, så lad os endelig modtage din dom.

 

Sådan gør du

Helt ude i højre side af vores hjemmeside, skulle du meget gerne se en lille knap, hvorpå, der står “feedback”. Tryk på denne og du får mulighed for at skrive hvad dit herte lyster. Du har endda mulighed for at tage et screenshot af den side du befinder dig på – i tilfælde af, at du vil vise os noget, der ikke virker efter hensigten eller måske har fundet noget sludder eller en bunke med stavefejl. Det anbefales derfor, at du vælger at skrive til os fra den side, hvor du oplever et eventuelt problem.

Når du er færdig med at skrive, går du til næste vindue, hvor du kan indtaste dine informationer, så vi kan vende tilbage til dig. Her vælger du også hvilken type af feddback det er du indsender til os. Du har mulighederne; Idé, spørgsmål, problem og ros.

Når vi har modtaget dit svar gør vi så vidt det er os muligt alt for at du skal få svaret. Hvis vi ikke mener, det er til fordel for alle andre, så sletter vi din feedback, men svarer dig tilbage per e-mail. Mener vi derimod, at andre også kan have glæde af det du har indsendt, vil vi svare direkte på siden, plus at vi sender dig et svar per e-mail. Synes vi det du har indsendt er så fantastisk, at vi lige så godt kunne skrive en fyldestgørende artikel om emnet, så er det det vi gør. Her vil vi enten informere om dette i det indsendte eller gøre dig opmærksom via -email.

Vi håber du har lyst til at dele din erfaring sammen med os – på den måde vokser vi os bedre.