Feedback – Sammen kan vi gøre CHLEOPATRA til det bedste sted for naturlige råvarer

Vi er vilde med feedback. Derfor har vi oprettet dette område på CHLEOPATRA, hvor du har mulighed for at kommentere med dine erfaringer på vores produkter, services og med mulighed for at bestemme, hvad fremtiden skal byde på.

Kun med feedback fra dig og vores andre kunder, kan vi danne os en fyldestgørende mening om, hvad det er du ønsker dig af os. Vi anbefaler dig derfor altid til at vende tilbage med din feedback, da det er den eneste måde, vi kan vide, hvad du synes er godt eller hvad ikke er så godt.

Lad os høre fra dig, hvis du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er den eneste måde, hvorved vi kan forbedre os og gøre det bedre til næste gang. Vi hører naturligvis også meget gerne, hvis der er noget du synes er gået rigtig godt. Har du generelle spørgsmål, har du også mulighed for at starte en lille debat, eller hvis du har oplevet nogle problemer enten med vores hjemmeside, produkter eller andre steder, så lad os endelig modtage din dom.

 

Sådan gør du

Du kan kontakte os på forskellige måder:

  • Svare tilbage på et af vores nyhedsbreve eller din bestillingsbekræftelse
  • Kontakte os vis hjemmesiden
  • Ring til os på +45 50 15 02 01

Når vi har modtaget dit spørgsmål/feedback gør vi så vidt det er os muligt alt for at du skal få et godt svar eller en god løsning.

Hvis vi ikke mener, det er til fordel for alle andre, så sletter vi din feedback, men giver dig et svar tilbage.

Mener vi derimod, at andre også kan have glæde af det du har indsendt, vil vi svare dig direkte. Samtidig vil vi muligvis skrive en fyldestgørende artikel om emnet. 

Vi håber du har lyst til at dele din erfaring sammen med os – på den måde vokser vi os bedre.

 

Savner du noget

Vi er altid på udgik efter nye spændende olier og andre relaterede produkter til hylderne i vores online webshop med salg af helt rene og 100% naturlige kosmetik produkter. Savner du noget eller er der et specielt produkt indenfor vores kategorier, som du meget gerne så på hylderne, så har du her muligheden for at give lyd fra dig.
 
Savner du olier – eller eventuelt andre naturlige råvarer – hos CHLEOPATRA, som du er nødsaget til at bestille andre steder fra, så kan du med fordel fortælle os om dem herunder og på den måde, lade os vide, hvilke olier/produkter du er interesseret i.
 
 
Vi siger på forhånd tak for dine input ツ
 
 

Findes det ikke i Danmark?

 
Vi kender udmærket selv det problem med, at man har fundet frem til det her fantastiske produkt, der efter sigende lige skulle være det du står og har brug for. Problemet er bare, at det ikke er til at opdrive i dette lille land, Danmark.
 
 

Hvad gør man, når man ikke kan finde produktet i Danmark?

 
Ja, enten så finder du det i udlandet, venter i en evighed og bliver overrasket over, at told og skat også gerne lige vil have dig til at betale lidt ekstra (alt efter hvorfra du har bestilt produktet naturligvis).
 
 

Savner du noget særligt naturkosmetik i DK?

 
Så udfyld ovenstående formular. Står produktet du søger ikke på listen, kan du enten tilføje det i det tekstboksen for andre produkter, eller du kan sende os en e-mail.
 
Vi kan ikke love, at vi henter produktet hjem, men vi kan i hvert fald lovedig, at vi lytter til dine ønsker. I særlige tilfælde vil vi måske endda ligge en forespørgsel ud iblandt vores andre kunder og på den måde danne en idé om, hvilke produkter det er I som forbrugere i Danmark er mest interesseret i.