Bliv forhandler af chleopatra

Sælg vores lækre olier – køb engros til wholesale priser

B2B vegetabilske skønhedsolier

 

Chleopatra Oils tilbyder andre CVR registrerede virksomheder, at købe vores unikke CHLEOPATRA olier engros med henblik på videresalg.

Ønsker du at sælge unikke skønhedsprodukter i form af 100% naturlige vegetabilske olier til kosmetisk anvendelse i din spa, frisørsalon, skønhedssalon, webshop eller i din urte- eller helsebutik?

Så rul ned til bunden af denne side og udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Vi har blandt andre: Hybenkerneolie, Jojobaolie, Mandelolie samt mange flere.

Bliv Forhandler Nu!

Olier engros – Massageolie, olie til håret og olie som ansigtsserum

 

Hører din butik ind under massage, spa, frisør, wellness eller andre former for skønhedssaloner eller måske endda hoteller, så har vi olierne som matcher.

Uanset om dit formål er at sælge skønhed i form af produkter der ynder et lækkert fyldigt hår til dine kunder, at mindske rynker eller at give den bedste massage, så kan vores olier anvendes.

Køb olier engros – til videresalg i egen butik

 

Det kan også være at du påtænker, at handle varer ind til din helsebutik, urtebutik, webshop eller anden form for forretning.

Hvis du ønsker at sælge rene, koldpresset og uraffineret olier af den fineste slags til dine kunder, så tag fat i os nu med det samme.

CHLEOPATRAs olier er alle 100% naturlige

 

CHLEOPATRAs olier er alle naturlige vegetabilske olier uden nogen former for tilsætningsstoffer, uden parabener, uden konserveringsmidler, uden parfume, uden syntetiske stoffer, helt uden kedelig kemi og andre toksiner. Det gælder desuden også vores andre produkter. Alt vi producerer er helt naturligt.

Her på Chleopatra’s hylder er det kun den ægte vare du finder.

Alle olier er så vidt muligt certificeret økologiske, uraffineret, ikke deodoriseret og ikke fraktioneret.

De fleste olier passer mange forskellige hudtyper og du finder masser af informationer og inspiration om hvert enkelt produkt her på chleopatra.dk.

De fleste af vores olier kommer i flasker med pipette for at give den samme dosering hver gang. Nogle kommer med pumpe, hvis olien er for tung til pipette og både pumper og sprays kan tilkøbes. Alle flasker er i mørkebrun glas for at beskytte olierne bedst muligt mod lys og skadelige UV-stråler og for at spare miljøet mest muligt.

Betingelser, priser, forsendelse og minimumsbestilling m.m.

Betingelser

 

Ved engroshandel hos CHLEOPATRA er minimum antal samtidige bestilte varer 10 stk ved første bestilling. Herefter kan du bestille præcis det antal du har brug for.

Det betyder at du kan bestille 10 af det samme produkt eller eksempelvis fem af et produkt og fem af et andet.

Forsendelse beregnes ud fra vægt for hver enkel bestilling og sendes via Post Danmark. Det er også muligt at aftale afhentning.

Der ydes ingen kredit. Alle bestillinger betales forud for levering.

Vi sælger udelukkende CHLEOPATRA brandet olier i de størrelser du finder på vores hjemmside. Vi tilbyder ikke bulk-størrelser.

Grundet vores lager altid er basseret på efterspørgsel, kan der være længere leveringstid ved engros handel. Normalt sender vi din ordre inden for 14 dage.

Vær opmærksom på, at enkelte produkter ikke sælges som engros (ved større ordre, forhør dig gerne om muligheden).

For aktuelle priser – venligst udfyld nedenstående formular.

Vi håber du vil vælge CHLEOPATRA næste gang du ønsker at forkæle dine kunder.

CHLEOPATRA Varekatalog

 

Læs gerne vores varekatalog for yderligere oplysninger. Her finder du yderligere informationer om firmaet og om de forskellige produkter.

chleopatra oils engros salg b2b 2018
Download vores engros varekatalog

Stregkoder

Alle vores produkter bærer stregkoder fra Juni 2019.

Tag kontakt allerede i dag – Lad os starte et samarbejde

Se alle chleoaptra forhandlere