Affiliate program update:

Affiliate update

Vi har tidligere kørt med et affiliate program igennem en af de store affiliate netværk i Danmark. Vi har også forsøgt at føre dette med vores eget system.

Vi har dog valgt ikke at fortsætte med nogen af disse muligheder. Dette skyldes at vi ikke har været helt tilfredse med den kvalitet, som det har bragt med sig.

Skulle du være interesseret i en aftale. Og mener du at du besidder evnen, muligheden og ønsket om virkelig at gøre brug af denne mulighed. Så skal du fortsat være meget velkommen til at tage kontakt til os.

Fortæl os gerne om dit projekt, lidt om din blog eller din idé. Giv gerne et link til din side samt lidt information om dine besøgende, din målgruppe mv. På den måde vil der måske være mulighed for, at vi kan lave en helt særlig aftale. En aftale som er til gavn for både dig og dine læsere.

 

 

Bliv affiliate eller blogger for Chleopatra Oils

Som affiliate for Chleopatra Oils får du mulighed for at tjene penge ved at henvise nye kunder til Chleopatras webshop. De henvisninger som resulterer i et salg, giver dig en provision, hvorved du optjener penge.

Kommissionen for hvert salg er på 20%, som udbetales direkte til din konto hver den 1. i måneden såfremt du har optjent over kr. 150,-

Har du optjent mindre end 150,- bliver din optjente kommision overført til næste måned.

Cookie tid på links er på 30 dage, hvilket betyder, at du tjener penge på en henvisning helt op til 30 dage efter, at de første gang klikkede på linket. Det vil altså sige, at du tjener også penge på de salg, der først bliver gennemført ugen efter eller ja faktisk helt op til 30 dage efter.

 

Læs mere om muligheden for at tjene penge ved at blogge dig til kommission.