Bliv Affiliate Partner

Henvis dine besøgende til vores produkter og tjen penge

Affiliate Program Update (Maj 2018)

Opnå høj indtjening ved at samarbejde med os igennem vores affiliate program. Kontakt os idag og få adgang til vores afilliateprogram.

Vi glæder os til du bliver vores affiliate partner.

Du kan tjene penge på at henvise dine læsere til CHLEOPATRA.

Vi tilbyder en affiliate aftale igennem Partner-ads.

Vi tilbyder:

  • God kvalitet
  • God konverteringsrate
  • God sparring til at komme godt i gang
Opret en konto hos partner-ads her

Sådan kommer du i gang

Hvis du har en blog eller et andet website, hvor det giver mening, at henvise dine besøgende til vores produkter, har du mulighed for at tjene 10% i fortjeneste for alt salg du henviser.

Når en besøgende kommer til din hjemmeside eller blog og klikker på et link eller banner fra os, og derefter laver en ordrer, betaler vi dig som affiliate partner 10% af denne ordre.

Alt det kræver er, at du opretter dig hos Partner-ads og begynder at henvise dine besøgende til et eller flere af vores produkter.

Har du et større website med mange besøgende eller et større projekt, hvor det giver mening, at henvise til os, hører vi gerne fra dig.

Fortæl os gerne om dit projekt, lidt om din blog eller din idé. Giv gerne et link til din side samt lidt information om dine besøgende, din målgruppe mv.

På den måde kan vi måske hjælpe dig bedre i gang.

Vi glæder os til at høre fra dig.

affiliate mappen

Download vores “affiliate mappe” og lær mere om, hvordan du kommer godt i gang.

Step by step…

Download affiliate mappen

Sådan virker det

Som affiliate for Chleopatra Oils får du mulighed for at tjene penge ved at henvise nye kunder til Chleopatras webshop. De henvisninger som resulterer i et salg, giver dig en provision, hvorved du optjener penge.

Kommissionen for hvert salg er på 10%, som udbetales direkte til din konto hver den 1. i måneden såfremt du har optjent over kr. 150,-

Har du optjent mindre end 150,- bliver din optjente kommision overført til næste måned.

Cookie tid på links er på 30 dage, hvilket betyder, at du tjener penge på en henvisning helt op til 30 dage efter, at de første gang klikkede på linket. Det vil altså sige, at du tjener også penge på de salg, der først bliver gennemført ugen efter eller ja faktisk helt op til 30 dage efter.

Blogger samarbejde

Er du også blogger, så tilbyder vi dig en særlig blogger aftale.

Læs mere om muligheden for at tjene penge ved at blogge dig til kommission.