Affiliate program update:

Affiliate update (august 2017)

Nu kan du tjene penge på at henvise dine læsere til CHLEOPATRA.

Vi tilbyder en affiliate aftale igennem Partner-ads.

Hvis du har en blog eller et andet website, hvor det giver mening, at henvise dine besøgende til vores produkter, har du mulighed for at tjene 10% i fortjeneste for alt salg du henviser.

Alt det kræver er, at du opretter dig hos Partner-ads og begynder at henvise dine besøgende til et eller flere af vores produkter.

Har du et større website med mange besøgende eller et større projekt, hvor det giver mening, at henvise til os, hører vi gerne fra dig.

Fortæl os gerne om dit projekt, lidt om din blog eller din idé. Giv gerne et link til din side samt lidt information om dine besøgende, din målgruppe mv.

På den måde kan vi måske hjælpe dig bedre i gang.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få en konto hos Partner-Ads her

Bliv affiliate eller blogger for Chleopatra Oils

Som affiliate for Chleopatra Oils får du mulighed for at tjene penge ved at henvise nye kunder til Chleopatras webshop. De henvisninger som resulterer i et salg, giver dig en provision, hvorved du optjener penge.

Kommissionen for hvert salg er på 10%, som udbetales direkte til din konto hver den 1. i måneden såfremt du har optjent over kr. 150,-

Har du optjent mindre end 150,- bliver din optjente kommision overført til næste måned.

Cookie tid på links er på 30 dage, hvilket betyder, at du tjener penge på en henvisning helt op til 30 dage efter, at de første gang klikkede på linket. Det vil altså sige, at du tjener også penge på de salg, der først bliver gennemført ugen efter eller ja faktisk helt op til 30 dage efter.

Læs mere om muligheden for at tjene penge ved at blogge dig til kommission.