Bliv Affiliate Partner

Henvis dine besøgende til vores produkter og tjen penge

Affiliate Program Update: 17. OKT 2019

Opnå høj indtjening ved at samarbejde med os igennem vores affiliate program. Kontakt os idag og få adgang til vores afilliateprogram.

Vi glæder os til du bliver vores affiliate partner.

Du kan tjene penge på at henvise dine læsere til CHLEOPATRA.

Vi tilbyder en affiliate aftale igennem Partner-ads.

Vi tilbyder:

  • God kvalitet
  • God konverteringsrate
  • God sparring til at komme godt i gang
Opret en konto hos partner-ads her

Sådan kommer du i gang

Hvis du har en blog eller et andet website, hvor det giver mening, at henvise dine besøgende til vores produkter, har du mulighed for at tjene 10% i fortjeneste for alt salg du henviser.

Når en besøgende kommer til din hjemmeside eller blog og klikker på et link eller banner fra os, og derefter laver en ordrer, betaler vi dig som affiliate partner 10% af denne ordre.

Alt det kræver er, at du opretter dig hos Partner-ads og begynder at henvise dine besøgende til et eller flere af vores produkter.

Har du et større website med mange besøgende eller et større projekt, hvor det giver mening, at henvise til os, hører vi gerne fra dig.

Fortæl os gerne om dit projekt, lidt om din blog eller din idé. Giv gerne et link til din side samt lidt information om dine besøgende, din målgruppe mv.

På den måde kan vi måske hjælpe dig bedre i gang.

Vi glæder os til at høre fra dig.

affiliate mappen

Download vores “affiliate mappe” og lær mere om, hvordan du kommer godt i gang.

Step by step…

Download affiliate mappen

Sådan virker det

Som affiliate for Chleopatra Oils får du mulighed for at tjene penge ved at henvise nye kunder til Chleopatras webshop. De henvisninger som resulterer i et salg, giver dig en provision, hvorved du optjener penge.

Kommissionen for hvert salg er på 10%, som udbetales direkte til din konto hver den 1. i måneden såfremt du har optjent over kr. 150,-

Har du optjent mindre end 150,- bliver din optjente kommision overført til næste måned.

Cookie tid på links er på 30 dage, hvilket betyder, at du tjener penge på en henvisning helt op til 30 dage efter, at de første gang klikkede på linket. Det vil altså sige, at du tjener også penge på de salg, der først bliver gennemført ugen efter eller ja faktisk helt op til 30 dage efter.

Bliv Blogger

Skriv om vores produkter og få gratis prøver til test

Du kan både blogge og have en affiliate aftale

Blogger samarbejde

Er du også blogger, så tilbyder vi dig en særlig blogger aftale.

Blog dig til olie

Hvis du har din egen blog (og her mener vi en hjemmeside, som du selv ejer) og som du skriver på jævnligt, så er der gode muligheder for at du kan blive lidt rigere på olie i dit badeværelse.

CHLEOPATRA – altså os – vi søger nemlig gerne en masse forskellige blogger, som skriver om skønhed, mode, helse og naturlige produkter og alt muligt andet i den dur, hvor vores produkter nu kan passe ind. Så har du en blog, der vil være i stand til at rumme omkring en 200 – 500 ord om os og vore produkter, så hører vi meget gerne fra dig.

Sådan blogger vi

Når vi blogger på CHLEOPATRA så forsøger vi at finde nogle emner, der matcher op om vore produkter. Vores produkter er jo som bekent vegetabilske olier til anvendelse på kroppen, som kosmetik. På den måde, har vi hurtigt et mega hav af muligheder – faktisk så mange, at vi ville kunne skrive fra nu af og så til nytårsaften år 3045. For der er immervæk meget man kan skrive om – lige fra selve produkterne, de planter de kommer fra, de forskellige lokationer, hvor de plantes, hvilke mennesker der anvender dem, hvilke stoffer de indeholder og især hvilke stoffer de ikke indeholder, hvilke fordele der er ved naturlige produkter, hvordan man anvender dem og til hvad…

Du har vist fanget den – der er rigtig mange mulige emner at skrive om.

Vi gør blot det, at vi tager en artikel af gangen – det som falder os ind og som vi har lyst til at fortælle om, bliver ganske simpelt dagsorden på vores første blanke dokument. Og så skriver vi…

Sådan kan du blogge

Hvis vi synes om din blot om mener, at det vil godt for os begge, at du skriver nogle linjer om CHLEOPATRA og vores produkter, så kan der være omtrent lige så mange mulige indfaldsvinkler. Det bedste vil derfor være, hvis du selv kunne komme på en god idé til en indholdsmæssig artikel.

Vi kan da godt lide, når bloggere og andre skriver pænt om os på nettet, giver os ros og anbefaler os til andre. Men det vi ELSKER, er når der kan fortælles en historie, som andre kan få noget brugbart ud af. Hvis du f.eks. skriver en artikel om, hvordan man kommer af med den dumme bums på næsen og du selv har en god oplevelse med en af vore olier, som gjorde det nemmere. Så bliver vi rigtig glade, for det fortæller ikke kun noget godt om vore produkter og mulighederne med olierne, men fungerer samtidig som noget andre kan få gavn af – men det skal naturligvis være sandt.

Er du fortsat frisk på at skrive?

Så læs resten af denne efterhånden lange tekst – for det er her til sidst, at du beviser, at du er helt med på idéen.

Vi har nemlig nogle regler, men bare rolig, for de er ganske simple.

  1. Først og fremmest skal du selv eje din hjemmeside. Det skal være dit domæne (så ikke noget med en blog på wordpress.org og den slags)
  2. Du skal have rimelige skriveegenskaber og kunne skrive minimum 200 ord og gerne meget mere om os, vore produkter og eventuelt et emne du indfletter i historien.
  3. Sidst men ikke mindst, så skal vi godkende dig – og her kikker vi primært på ovenstående kriterier

Bliver vi enige om et samarbejde, så aftaler vi hvilke produkter, som vi skal sende til dig, som du så kan skrive om ud fra egne erfaringer.

Interesseret? Så tag fat i os med det samme :)