Hvad kan Chleopatra hjælpe dig med?

Find svar på mange almindelige spørgsmål i boksen her til høje.

Savner du svar på dit specifikke spørgsmål, så kontakt os med det samme.

ikon - eco soil association
icon vegan
icon gluten free
icon dairy free
icon soy free
icon GMO free

Kundeservice for viderekomne

Hos CHLEOPATRA ønsker vi at alle skal forstå hvad det er vi står for.

Har du derfor den mindste tvivl om hvem vi er, hvad vi står for, hvilke varer vi sælger, hvad du kan anvende vore produkter til eller om vores olier er økologiske (det er mange af dem), eller måske du bare er faret vild på vores hjemmeside?

Det spiller ingen rolle, for du skal altid være velkommen til at tage fat i os og vi er af den holdning, at der findes ingen dumme spørgsmål, kun dårlige svar.

Er der noget du savner her på CHLEOPATRA, så er det måske fordi, vi ikke har gjort det tydeligt nok – og det ønsker vi så sandelig også at blive informeret om, så du gør kun os begge en tjeneste ved at spørge.

For at hjælpe dig i gang med det samme, bringer vi her:

De tre oftest stillede spørgsmål til CHLEOPATRA

 

CHLEOPATRA er en dansk virksomhed med hovedsæde i København.

Faktisk er CHLEOPATRA ikke en stor verdensomspændende kosmetik virksomhed. CHLEOPATRA er blot en lille familieejet virksomhed, hvor mand og kone hjælpes ad for, at bringe kunderne de bedste vegetabilske olier til kosmetisk anvendelse.

De fleste olier fra CHLEOPATRA er ganske milde og kan som udgangspunkt anvendes af de fleste. Faktisk har mange af vore olier særlige egenskaber, som kan hjælpe på hudproblemer som ar, eksem, psoriasis, rosacea, inflammationer, rynker og fine linjer samt strækmærker med flere.

Lider du af nødde-alergi bør du ikke anvende olier fra Chleopatra, da de fleste olier stammer fra nødder.

Du bør også være opmærksom på forskellen mellem vegetabilske olier og æteriske olier. Hvor vegetabilske olier er gode, at anvende direkte på huden, må du slet ikke anvende æteriske olier direkte på huden. Æteriske olier skal som udgangspunkt altid fortyndes – eksempelvis i en vegetabilsk olie.

Vi gør meget ud af at beskrive vores produkter, så hvis du ser på et produkt, vil du opleve en kort introduktions beskrivelse samt en lidt længere beskrivelse under selve produktet. Alle produkter har desuden yderligere forklaring under beskrivelse og er du rigtig nørdet, kan du se under detaljer, som giver dig alle de tekniske data. Du kan blandt andet se det botaniske navn samt hvilken certificering den enkelte olier har.

Hvis du ønsker at vide, hvilke produkter du kan bruge til et bestemt hudproblem, kan du gå til vores oversigt af hudproproblemer og læse mere om hvert enkelt hudproblem derfra.

For flere spørgsmål og svar kan du besøge vores FAQ