Her får du opskriften på en ægte kropssmør, der både giver en god fugtighed til huden og nærer den med mange gode vitaminer. Ved hjælp af denne DIY body butter kan du hjælpe huden med en ekstra dyb fugtighed og øge hudens elasticitet. Dette smør absorberes hurtigt og efterlader din hud glat og uden en klæbrig følelse.

Vi mener den hjælper med at forhindre strækmærker, men det beroliger også kløe og almindelige bivirkninger, der kan følge med en normal graviditet. Mere om dette senere…

Her får du en blanding med ​​4 af de bedste olier og smør, der er kendt for sine evner til at forebygge strækmærker og for at blive brugt som graviditetsmavesmør.

Alt sammen blandet i én og samme krukke for at vi gravide kan få alle fordelene med på én gang.

    • 55 ml – kakaosmør
    • 25 ml – sheasmør
    • 30 ml – kokosolie
    • 30 ml – Hindbærkerneolie
    • 8 dråber E-vitamin

Æteriske olier er valgfrit. (Vi anbefaler IKKE gravide at anvende æteriske olier, da de er alt for kraftige)

Sådan mikser du din skønhedssmør sammen

 

Smelt alt smøret i en skål med kogt vand nedenunder (du kan også varme det i mikrobølgeovnen, men pas på med ikke at overopvarme indholdet).

Når det hele er smeltet, blandes resten af ​​ingredienserne sammen. Rør det rundt, indtil det er godt blandet og lad det så køle ned (i køleskabet), indtil det igen får konsistensen som smør.

Jeg ved med sikkerhed, at du også vil elske denne blanding på din mave.

body butter

Korpssmør mod strækmærker

 

Strækmærker er en af ​​de ting der ligger nederst på kvinders bekymrings-liste under en graviditet. Men selvom det ligger langt nede på listen, så er det alligevel en god idé at tænke det igennem i starten af graviteten.

På den måde har du nemlig langt større mulighed for at forebygge og mindske forekomsten af strækmærker.

Og langt de fleste kvinder under denne vidunderlige rejse i deres liv, bliver desuden mere selvbevidste om, hvad det er de lægger på deres krop.

Færre produkter med et kedeligt indhold eller endnu bedre, INGEN kedelige kemikalier til sikkerhed for den lille i mavsen.

Strækmærker bygger på genetik

 

Ja, det er sandt at strækmærker sker i henhold til primært tre faktorer: genetik, hydrering og elasticiteten i din hud (og måske også hormoner).

Strækmærker sker naturligt ved, at huden bliver for stram og strakt omkring maven ved hurtig vægtøgning.

Når huden strækkes meget og for hurtigt, er det en god idé at fugte din hud så ofte som muligt for at holde hudens elasticitet i bedre form.

Der er ingen officielle påvisninger om at naturlige produkter eller andre, har en påvirkning på strækmærker. Så vi taler om egen erfaring.

Vi har i samme familie en mor med fire børn uden strækmærker, to af dem er kvinder og selv mødre i dag. Den ene med flere strækmærker (som ikke har forebygget med en god smørelse til kroppen) og den anden stort set uden (som har beskyttet huden tilstrækkeligt under graviditeten).

Så det er testet på egen mave 😊

Om det fortæller noget skal vi ikke gøre os kloge på, men vi tror fortsat det har en betydning. Om ikke andet, så kan man jo glæde sig over en dejlig blød mave under forløbet.

Det er stadig vigtigt at hydrere dig selv med en masse væske under din graviditet, at spise sundt og få en masse vitaminer.

Vi hævder ikke, at noget produkt kan fjerne strækmærker, heller ikke at de kan undgås, men vi mener det kan være med til forebygge alvorlige skader på din hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.