Kokosolie til huden

Kokosolie til hud og hår

Kokosolie til huden – Find alle tricks her

Uanset om du har en tør, fedtet eller normal hudtype, så passer vidundermidlet kokosolie til din hud og din krop. Din krop vil elske den økologiske kokosolie og den plejende effekt olien giver. Læs med her og lær alt om kokosolie til huden.

Her bringer vi dig 49 forskellige måder til, hvordan du kan benytte kokosolie til huden.

Kokosolie er kendt som lidt af et vidundermiddel. Ud over dette, så er kokosolie også et multiprodukt med nærmest uendelige anvendelsesmuligheder.

Alt fra hud- og hårpleje til rensning og polering af møbler og sko samt til anvendelse som velvære produkt og udrensnings-produkt, må kokosolie i sandhed siges, at kunne bruges til det hele.

Kokosolie til din hud

Kokosolie kan bruges til huden, håret, fødderne, neglene, øjenbrynene og faktisk hele kroppen.

Du kan sagtens droppe alle de dyre flasker du har stående på badeværelset – du behøver dem ikke længere! Du kan nemlig anvende kokosolien som lotion, hudcreme og anvende som creme til under øjnene.

En krukke med uraffineret kokosolie er en all-purpose fugtighedscreme, der er fantastisk til alle hudtyper. Hvis du ønsker at lære at bruge kokosolie på din hud, så følg med her.

DKK 44,95DKK 159,00 (Inkl. moms)

Det siger vores kunder om kokosolie til huden

Min tør og kløende hud er i bedring,efter at jeg er begyndt at bruge Chleopatra Kokosolie

Susanne

En virkelig lækker olie, der gør huden meget blød, har en meget tør hud som den hjælper på, så min kløe er mindsket, også drøj i brug

Anny Rendbæk Pedersen

Et rigtig god produkt, der holder huden dejlig blød. 5 stjerner herfra

Zeinab

Hvorfor kokosolie er god til huden

CHLEOPATRAs Ekstra Jomfru-kokosolie til huden er en ren fornøjelse for din krop. Kokosolie er et vidunderligt, naturligt middel til at gøre din hud dejlig blød, strålende, spændstig og sund. Da kokosolie er naturligt, er der absolut ingen kemikalier at finde i det.

Kokosolie

 • Tilfører huden med fugtighed
 • Nærer huden med vitaminer og mineraler
 • Beskytter huden i den kolde tid
 • Lindre udslæt på huden og afhjælper skællet hud
 • Fungerer fint som en god massageolie
 • Fjerner nemt makeup

Sådan anvender du kokosolie til huden

Selvom kokosolie langt fra er den eneste fine vegetabilske olie med mange anvendelsesmuligheder, så er det nok den olie, der både videnskabeligt og offentligt er kendt som olien med flest anvendelses muligheder. Her har vi samlet alle de muligheder – denne vidunder olie giver os i forbindelse med brug til huden.

1. Naturlig deodorant - hjemmelavet deo

kvinde med deodorant til under armene

Det lyder måske mærkeligt. Men at blande natron med kokosolie til huden, giver faktisk en utrolig effektiv og naturlig deodorant. Den er helt fri for kemikalier og endda med antibakterielle egenskaber. Kokosoliens naturlige antibakterielle egenskaber hjælper med at holde kropslugt i skak. Det er en fremragende deodorant helt på sin egen facon, eller når den kombineres til en masse med natron og eventuelle æteriske olier.

2. Naturlig saltscrub til huden

Kokosolie til huden med en blanding af salt. Bland lidt salt eller en smule økologisk brun sukker i kokosolien. Gnid den rundt på huden for at eksfoliere og fjerne døde hudceller. Du kan eventuelt også tilføje et par dråber æterisk olie, for at give din body scrub en ekstra lækker duft.

3. Lip Balm - Læbepomade - for at undgå spruke læber

hjemmelavet læbepomade - kvinde med fyldige læber

Tørre sprukne læber kender vi alle i løbet af flere sæsoner på året. Kommercielle læbepomader er ofte pakket med usunde (og potentielt giftige) ingredienser, som kan være særligt nærtagende, da vi jo lægger det på vores læber. De helbredende egenskaber fra kokosolien er med til at fodre læberne og give dem et strejf af solbeskyttelse.

Vigtigst er dog, at det er sikkert at anvende. Kombiner 2 spsk kokosolie med 2 spsk bivoks samt 1 spsk shea butter i en tafal-lignende gryde (slip-let-gryde). Varm langsomt indtil det hele er smeltet. Brug en lille tragt til at genopfylde brugte lip balm containere eller køb nogle nye. Læg evt. i køleskabet for at gøre det fast igen.

Fugt dine læber med ren kokosolie til huden, så undgår du at de sprækker i de kolde vintermåneder. Du kan også smelte 1½ spiseske kokosolie og blande sammen med 1 teske bivoks. Tilsæt eventuelt en til tre dråber af din favorit æterisk olie. Hæld det over i en lille beholder eller en special-designet tom læbepomade beholder.

4. Nem Makeup-fjerner

Massage og massageolie

Ren og kemifri makeup-fjerner. Kokosolie til huden er en imponerende makeup fjerner eller makeup remover. Den fjerner let alt makeup, og opløser også mascara på et øjeblik. Du gnider blot olien ud i ansigtet og fjerner olien og det opløste makeup. Foretag proceduren igen, hvis påkræves og tør efter med en våd klud. Til sidst kan du jo lige så godt give huden en god omgang fugtighed. Ved at påføre olien i et tyndt lag i ansigtet.

5. Massageolie - God for både krop og sind

kvinde renser huden i ansigtet med vatrundel mens hun smiler

Skulle du være i tvivl, så lad os slå det først en gang for alle. Det er ikke kun mandelolie, der kan anvendes til massage. Kokosolie til huden fungerer også som en fantastisk massageolie. Giv din elskede en god omgang massage. Fjern den værste stress fra kroppen. Kom åreknuder og ømme muskler til livs. Kokosolie er en beroligende og behagelig balsamerende massage olie. Tilføj blot et par dråber lavendel olie og/eller pebermynte olie for at hjælpe med at helbrede ømme muskler og stimulerer en forfriskende afslapning.

Læs mere om massageolie.

6. Strækmærker - forebyg før og mens du er gravid

strækmærker på rumpen

Beklager piger, men har I først fået strækmærker, så er det meget svært at slippe af med dem. Er du til gengæld i god tid og vil forebygge fremkomsten af strækmærker, så er kokosolie lige sagen. Gnid kokosolie ud på hele maven under og efter graviditeten for at reducere grimme strækmærker, når hudens elasticitet bliver kompromitteret. Olien hjælper med at falme mørke mærker, misfarvning og rødme – plus at den fugter huden og gør det at det heler hurtigere. Strækmærker er af en særlig karakter, så sørg også for at læse op på emnet før du bliver gravid.

Læs også Sådan undgår du strækmærker, hvis du er i god tid

7. Akne/acne - Kom bumserne til livs

hudproblem akne

Ved mildere acne-udbrud og små bumser kan kokosolie anvendes som behandling for at tilføre dens antibakterielle egenskaber. Her hjælper den også på mindre hudirritationer, hævelse og rødme.

Læs også Kom akne-problemer til livs med Tamanu olie

8. Healing og lindring af mindre brandsår

brandsaår, blærer, bakterier

Ved brandsår bør du altid konsultere en læge eller tage direkte på hospitalet. Kokosolie kan både helbrede brændbar hurtigere og giver en øjeblikkelig beroligende effekt.

9. Naturlig ansigtscreme

Fugtighedscremer

Kroppen har brug for fugtighed. Særligt i en tid hvor den udtørres af vind og vejr og bliver udsat for kemiske produkter. Kokosolie kan påsmøres hele kroppen og både fugter og nærer den samtidig med, at den forebygger fremkomsten af bumser (akne). Nogle anvender den også som en ansigtsbehandlende fugtighedscreme til at forebygge rynker og stramme op på huden.

10. Anti-svampe creme

svamp på huden

På grund af sine antibiotiske egenskaber, kan kokosolie med fordel anvendes topisk til at behandle blandt andet fodsvamp og hudsvamp. Påfør olien til det berørte område og lad den enten tørre ind af sig selv eller dub den tør med et stykke køkkenrulle efter at den har haft tid til at absorbere ind i huden.

11. Naturlig mundskyl - slip for de værste bakterier

kvinde der skylder munden foran spejlet

Bland lige dele af kokosolie og natron og tilføj derefter et par dråber pebermynte olie. Brug dagligt for at hjælpe med at blege tænder, forbedre gummernes sundhed og for at opfriske din ånde. Ifølge forskere er de antibiotiske egenskaber fra olien med til at ødelægge de bakterier, der forårsager huller i tænderne.

12. Naturlig fugtighedscreme til huden

ansigtspleje - kvinde smører ansigtet i creme

Brug Kokosolie for give huden en ekstra blød og fin struktur. Anvend din olie som fugtighedscreme til dit ansigt. Olien absorberes relativt hurtigt og er ikke-fedtende for huden. Ved stuetemperatur er kokos et fast stof, men det smelter hurtigt, når det kommer i kontakt med hænderne. Vask dit ansigt og dub det tørt før sengetid. Varm en klat kokosolie på størrelse med en ært og gnid det i dine hænder for at varme olien op og derefter i en cirkulær bevægelse på dit ansigt. Lad det sidde i fem minutter og tør det derefter af – hvad der stadig måtte sidde tilbage på overfladen.

13. Beskyt neglebåndene - ren manicure derhjemme

flotte negle - neglepleje

Månedens Produkter

Tilbud
DKK 169,00 DKK 148,72 (Inkl. moms)

En cuticle er det punkt på neglen, hvor roden og selve neglen mødes. Man kan sige, at kutikula (på dansk) er det beskyttende lag på planters overhud – i overført betydning – dermed neglerodens overhud. Anvend kokosolie til din finger for at at mindske risikoen for at udvikle svampeinfektioner og for at gøre det nemmere at skubbe neglebånd tilbage så dine negle kan vokse hurtigere helt naturligt. Hvis du går til manicure saloner for at få fikset dine negle, kan du være i risiko for at komme i kontakt med forskellige vira og bakterier, der ofte lever på salon udstyr. Kokosolien tilbyder endnu et lag eller forsvar imod disse.

14. Helbred sprukne hæle

Kvinde viser sin hæl som er spruken med hård hud

Find lindring for dine tørre, revnede hæle helt naturligt ved at gnide dem ind i kokosolie og lad olien trænge ind i din hud. Prøv at bruge 2 spsk olie til begge hæle og gerne med en blanding med et par dråber æterisk olie som for eksempel lavendel. Dette kan bidrage til at reducere yderligere tørhed og bakterier samtidig med, at det giver en dejlig afslappende aroma.

15. Hjemmelavet eksfoliering - Rens huden

eksfolierende salt på kvindes nøgne skulder

Kombiner økologisk kokosolie med sukker eller formalet kaffebønner for at skabe en hjemmelavet ansigtsbehandling eller body scrub. Den vil vil hjælpe med at fjerne tør hud og døde hudceller. Gør dette en til to gange om ugen for at opnå en glat hud, der er mindre tilbøjelig til at udvikle indgroet hår, akne og hudorme.

Læs mere om eksfoliering her.

16. Behandling af forkølelsessår

kvindelæber med forkølelsessår

Hvis du oplever forkølelsessår i eller omkring munden, kan du forsøge at duppe dem med kokosolie flere gange om dagen for at reducere tiden det tager at hele samt noget af smerten. olien indeholder laurinsyre, som effektivtil kan indkapsle indtaste virus, der lever inden i forkølelsessåret og dermed lukke deres evne til at reproducere. Dette vil betyde en hurtigere lindring og at såret vil være mindre tilbøjelig til at give ar eller misfarvning.

17. Fremhæv dine kindben

kvinde med fremhævet kindben

Prøv at bruge kokosolie til huden i stedet for makeup for at tilføje en skinnende effekt til dine kindben og øjenlåg. Dette giver dig en naturlig ungdommelig glød og kræver påføring af andre giftige kosmetikprodukter.

18 . Naturlig tonet læbepomade/lip gloss eller læbestift

kvinde påføre neutral læbepomade til hendes fyldige læber

Du kan helt naturligt tone dine læber med ren kokosolie enten helt for sig selv eller blandet op med eksempelvis rødbedepulver, kakaopulver, gurkemeje eller kanel. Alt du behøver for at give det farve, er blot en lille mængde krydderi, hvilket rækker langt, da der ikke skal bruges særlig meget.

19. Anti-aging - Foryng din hud

kvinde ansigt fri for rynker - anti aging

Formindsk rynker under øjnene. For problemområder som omkring øjnene, kan kokosolie til huden hjælpe med at bekæmpe aldrende hud, rynker, fine linjer og under øjne-poser. Lad olien virke natten over og vågn op til en udhvilet dag med færre problemer under øjnene. Kombiner evt. med ekstra E-vitamin for at tillægge yderligere anti-aging fordele.

20. Beroligende barberskum/creme

kvinder der barberer sine ben med barberskum

Hvis barbermaskinen brænder på huden, kan der nemt opstå indgroede hår eller andre former for hudirritation. Begynd derfor at bruge ren kokosolie som din creme til barbering. Varm en lille smule i din hule hånd og gnid på dit ansigt, under armene, på benene, eller bikini området og begynd derefter barberingen. Skyl godt efter og dup området tørt. En ekstra fordel ved dette er, at olien både tilfører huden fugt og anti-bakterielle egenskaber.

21. Naturlig nedkøling og lindring for luftevejene

barn - pige der trækker vejret igennem munden

Kombiner kokosolie med eukalyptus olie og gnid blandingen på brystet eller på brystet af dit barn (sørg for at have testet for eventuel allergi forinden) for til at åbne op for luftveje og lette vejrtrækningen. Denne kombination vil hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn, når du er syg.

22. Mild ansigts vask

Fedtet hud

Kokosolie til huden kan bruges som en naturlig ansigt vask for at rense og fugte. Bland med lavendel olie, tea tree olie og rå honning for bedre resultater.

23. Intim smøremiddel

intim samværd - mand og kvinde i seng

Kokosolie er et effektivt og sikkert personligt smøremiddel. I modsætning til kommercielle præparater, hjælper dens anti svampe, antibakterielle og antimikrobielle egenskaber med at holde den vaginale flora sund.

24. Badeolie

kvinde i spa bad

Healende bad med havsalt. Uanset sæsonen, trænger vores hud til at hele og slappe af. Tilføj ¼ kop Havsalt (Epsom salt eller salt fra det døde hav) og ¼ kop kokosolie til et varmt bad. Læn dig tilbage og nyd vandet. Tilføj en dråbe eller to af dine foretrukne æteriske olier for at tilføje yderligere aromaterapeutiske fordele. Havsalten vil bidrage til at trække toksiner ud fra kroppen, mens kokosolien vil bidrage til at lindre tør hud.

25. Aftershave

kvinde i bad mens hun barberer sine ben med en skraber, stearinlys i forgrunden

Kvinder barberer sig jo også – dog typisk under arme og på benene. Ikke så ofte i ansigtet. Uanset, så kan huden nemt blive irriteret, rødlig og kløende efter en barbering. Det er derfor vigtigt, at holde barbergrejet særligt rent. Men du kan også forhindre irritation og rødme efter en barbering med en god kokosolie. Den fungerer fint som en lotion til huden, som både fugter og nærer huden.

26. Sårsalve

pasta eller salve mod hudproblemer, irritationer og sår

Kokosolie har været anvendt i tusinder af år til at fremskynde heling af udslæt, forbrændinger og åbne sår. Du kan bruge det ligesom du ville bruge et antibiotikum fra apoteket (er såret slemt tilredt, bør du dog søge læge). Du kan blande olien med lavendel og tea tree olie. De antibakterielle og antifungale egenskaber af kokosolie er med til at holde området fri for infektion, og laurinsyren i olien hjælper til at fremskynde helbredelse.

27. Naturlig solfaktor /solbeskyttelse

vegetabilske olier spf - naturlig solbeskyttelse

Kokosolie er en helt naturlig solcreme og afhjælper også solskoldning. Vær dog opmærksom på, at du som udgangspunkt kun opnår en SPF på 4, som kun lige nok til at beskytte mod solskader. Du bør også lade olien absorbere før du går ud i solen, da den glatte olierede overflade vil have den direkte omvendte effekt. Olien kan fint genanvendes hele dagen eller efter behov. Hvis du får for meget sol, gnid da forsigtigt kokosolie på de berørte områder og det vil fremme helbredelse og lindre smerten. Du kan også blande den med eksempelvis hindbærkerneolie, for at opnå en højere SPF.

28. Babyolie

Bleudslæt - baby i ble

Som baby salve og ble udslæt livreder. Når dit barn oplever smertefulde ble-udslæt, kan du gnide lidt kokosolie omkring det berørte område for at berolige hævelse, rødme, kløe, og den brændende fornemmelse. Prøv at bruge 1 tsk eller 1 spiseskefuld til at starte med og tillad den at sive godt ind i huden.

29. Hjemmelavet tandpasta

kvinde der børster tænder foran spejlet

Bland lige dele af kokosolie med natron og tilføj derefter et par dråber pebermynte olie (æterisk olie) for at lave en hjemmelavet tandpasta. Kokos olien har antibakterielle, antimikrobielle og antifungale egenskaber. Undersøgelser har vist, at kokosolie ødelægger de bakterier, der kan forårsage huller i tænderne. Natron fungerer som et meget mildt slibemiddel, der hjælper med rengøring og kridtning af tænderne samtidig med at genoprette en god pH balance.

30. Beskyttelse mod insekter

kvinde sprøjter eller sprayer insekt frastøddende middel på huden på benene

Bland en spiseskefuld kokosolie med et par dråber pebermynte olie, rosmarin og tea tree olie for at afvise fluer, myg, bier og andre små væsner du ønsker at holde på afstand. Dette er et sikkert alternativ til kommercielle anti-myggespray og kan anvendes sikkert over hele kroppen.

31. Ansigtsmaske Hjemmelavet og helt naturlig

Ansigtsmaske

I sig selv går kokosolien til huden nok ikke som en god ansigtsmaske, men du kan mikse olien sammen med noget mineralsk ler. På den måde, kan du give din ler-maske endnu flere fordele. Ansigtsmasken skal sidde og tørre på ansigtet til den er næsten helt tør, hvorefter du skylder den af igen. Også her kan du anvende kokosolie til at løsne den nu stramtsiddende ansigtsmaske løs.

Læs mere om ansigtsmasker.

32. Ansigtsolie - Ren eliksir til ansigtet

Ansigts massage

Nogle siger, at man ikke skal anvende kokosolie i ansigtet, men dem der sværger til kokosolien, anvender den faktisk over hele kroppen – også i ansigtet. Det der kan være en vis risici for er, at du lettere slår ud i ansigtet. Er det tilfældet skal du naturligvis stoppe brugen af olien i ansigtet. Men er det ikke tilfældet, både fugter og nærer den huden. Især kinder, hagen og halsen kan have god glæde af olien.

Læs mere om ansigtsolier.

33. Negleolie - Plej dine neglerødder

Negleolie

Blot en lille mængde kokosolie rækker langt til neglene. Efter at have brugt kokosolie på dine neglebånd et par gange, vil du hurtigt opdage, at det er en effektiv neglebånds behandling. Olien hjælper både neglene med at blive sundere, gro hurtigere og fjerne eventuelle svampeinfektioner. Det forhindre neglerødder og fugter neglene rigtig godt.

Læs mere om negleolie.

34. Bodyscrub

kvinde får body scrub på ryggen med sukker eller salt

Tilføj blot lidt økologisk grov sukker og du har en fin body scrub. Anvend den under badet, når din hud er våd. Tag en lille del i den ene hånd, overfør en lille del af dete til den anden hånd og masser roligt indholdet ud på armen (over og under) samt armhulen. Fortsæt med at lægge en lille del over i den anden hånd og giv så den anden arm samme tur. Fortsæt på den måde med ben og mave. Din hud bliver eksfolieret samtidig med at olien fugter og nærer huden.

35. Fodpleje - saltskrub

saltskrub-salt-scrub-body-scrub

Miks olien med lidt groft salt. Anvend på fødderne for at fjerne hård hud. Du kan ved samme lejlighed give fødder et godt forbad, hvor du også tilføjer salt og olie til fødderne. Sid med fødderne i varmt vand i en 20 minutter og skrub så fødderne bagefter.

36. Tørre albuer - Ikke mere ru

kvinde med tørre albuer

Kokosolie er et fantastisk middel mod tørre albuer. Du skal blot smøre en lille del ud på hver albue og massere olien godt ind i huden. I løbet af få dage, vil du opleve, at huden bliver blød og frisk. Du kan ved samme lejlighed give hele armen en omgang og på den måde få langt pænere arme med en blødere struktur.

Læs mere om tørre albuer.

37. Smertelindring

rødt illustreret smerte i ryggen på en kvinde

Olien har en lindrende effekt på smerter fra eksempelvis solskadet hud, smerte og kløe fra brandenælder samt giftsumak og skoldkopper.

38. Lås fugten inde i huden

Fugtighedscremer

Efter et brusebad eller et karbad, kan du massere kokosolie ind over hele kroppen. Når du anvender kokosolie til huden vil den hydrere den ellers tørre hud. Hvis du også smører olien på dine fødder, skal du være påpasselig, da du nemt kan skride på gulvet, når fødderne bliver rigtig glatte. Til gengæld vil du hurtigt opleve, at hele din hud hurtigt vil føles glat og helt fornyet.

39. Psoriasis og eksem

Naturlig behandling af psoriasis - kvinde med udslæt i nakken

Olien kan have en lindrende effekt på psoriasis og eksem. De fleste personer med psoriasis foretrækker dog kæmpenatlysolie, men kokosolien gør det i hvert fald ikke værre. Netop meget tør hud, har godt af at blive fugtet med kokosolie fordi den er super blødgørende.

Læs mere om psoriasis.

40. Rens munden for bakterier

Oil Pulling - Holistisk mund detox

En såkaldt oil pulling, hvor du skvulper en lille mængde olie godt rundt i alle hjørner og kanter af munden, skulle frigive tonsvis af bakterier og urenheder i munden og svælget. Metoden anvendes som en mund-detox for at få et sundere tandkød, pænere tænder og en bedre ånde.

Læs mere om oil pulling.

infografik - kokosolie til huden

41. Anti-svamp - En ekstra bonus

Huden består af mange svampe, både gode og dårlige. Tager de dårlige overhånd får du hvad man kalder for en svampeinfektion. Det kan være vidt forskellige steder på kroppen. Bånde mænd og kvinder kan også få det i skridtet eller i lysken. Det kan der være flere årsager til. Så snart du oplever et udbrud, kan du med fordel anvende denne olie, da dens anti-svampe-bakteriellle egenskabr hurtigt kan få gjort kål på svampene. Er du hårdere angrebet, anbefaler vi tamanu olien, der indeholder endnu flere anti-bakterielle egenskaber.

Læs mere om lyskesvamp.

Hvor kan man købe kokosolie?

Du kan købe kokosolie i stort set et hvilket som helst supermarked. Du skal dog være opmærksom på, at kokosolie du finder disse steder oftest er behandlet. Til huden bør din kokosolie være helt ren, koldpresset og u raffineret. Det skriver mange af de billige producenter desværre om deres produkter, men sammenligner du dem, kan du mærke forskellen.

De fleste behandler olien efterfølgende, så de derved får fjernet eventuelle naturlige bakterier olien måtte have. På den måde sikre de sig, at olien kan indtages og bruges til madlavning, hvilket 99% af alle olier i supermarkedet er til. Dette foregår typisk ved en opvarmning af olien, der dels dræber disse bakterier, men også fratager olien nogle af dens gode egenskaber. Desuden er der ofte tale om billige olier, der er lavet ved brug af kokosnødder, der har ligget og tørret i solen over lang tid (de brune kokosnødder). Det er de friske grønne du er interesseret i til huden og håret (de grønne). Dem kan du købe lige her:

 

Hvordan bruger du kokosolie til huden?

Dette er kun et lille uddrag af kokosoliens mange anvendelsesmuligheder. Fortæl os lidt om hvordan du anvender kokosolie i forhold til skønhed og velvære. Anvender du koksolie til huden, til håret, til kroppen eller måske noget helt fjerde?

 

Kokosolie hud

Folk er ofte dovne og vi har lagt mærke til, at de fleste der søger efter kokosolie til huden, kun benytter sig af dette søgeord. “Kokosolie hud” er naturligvis ment som værende en forespørgsel på, hvordan og til hvad du kan bruge kokosolie på huden og kroppen.

Kokosolie er i sandhed en fantastisk olie til huden. Men olien gør sig også godt til håret. Den er forholdsvis drøj i brug og en bøtte på 250ml rækker derfor ganske længe. Er din hud tør eller dehydreret, kan kokosolie derfor være en rigtig god all-round olie til hele kroppen. Enkelte steder på kroppen, som f.eks. i ansigtet, kan du have brug for en anden olie.

Er du blevet inspireret til at at anvende ren koksolie til huden? Du har i hvert fald ikke nogen undskyldning for, at du nu ikke ved, hvad du kan bruge den til.

Vi er selv både super glade og stolte over vores kokosolie, som en både uraffineret, koldpresset og økologisk. En rigtig god kvalitet – det fortjener din hud.

Hvordan anvender du kokosolie til huden?

DKK 44,95DKK 159,00 (Inkl. moms)

Gode ting

Naturlig og frisk
Dufter af skøn kokos
Fri for kedelig kemi
Giver en ren fornemmelse

Knapt så gode ting

Nogle personer med akne, kan opleve, at udslæt forværres.

kokosolie til huden
 • Læsernes vurdering
 • Vurderet 5 stjerner
  5 / 5 (4 )
 • Din Vurdering


2 tanker om “Kokosolie til huden

 1. Sigrid siger:

  Hej .
  Sikke et godt opslag :)
  Jeg har tænkt mig at bruge det til huden i ansigtet.
  Jeg har fået lavet en fejlbehandling med diamantslibning og min hud er godt “brugt” – altså den er overbelastet.
  Det har gjort at jeg har tynd hud, rød hud, ikke så tykt hud, slap hud og meget tør hud.
  Måske vil dette hjælpe eller hvad mener du/i?
  Jeg har en tid til en hudlæge/kosmetolog. Men i det at de nok ikke vil afsløre/kommentere kokoks oliens egenskaber. Vil jeg også bare være forberedt og læse og gøre hvad jeg kan, for at vide hvad jeg skal gøre.
  Lige pt. bruger jeg en creme fra beauty pasifiq tror jeg det nogenlunde staves med a vitamin. Men jeg synes ikke den hjælper meget meget.
  Er dette produkt det rette når jeg skal lede efter DET BEDSTE produkt til ansigtet eller vil i anbefalde mig noget andet. Et ærligt svar modtages :)
  Jeg håber på i kan hjælpe mig.

 2. Chleopatra siger:

  Hej Sigrid,

  Tak for din kommentar.
  Nu kan vi naturligvis bedst tale med, når det gælder olier til huden, men ud fra det du fortæller, så lyder det også som om, at din hud godt kunne trænge til at slappe lidt af. Med det mener jeg, at hvis huden udsættes for alt for meget, kan den hurtigt blive slidt, tynd og træls. Huden har også brug for at trække vejret så at sige.

  Heldigvis er olier meget milde og fungerer fint som en naturlig fugtighed til huden – ved siden af, at tilføre huden med vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer. Derfor tror jeg helt sikkert, at din tørre hud vil have glæde af lidt olie.

  Kokosolie er super god til mange ting, men det er dog ikke alle, der har lige god succes med at anvende den i ansigtet. Her er der mange andre olier, der kan være bedre. For hurtigere at rette op på skaderne, vil jeg foreslå en olie med både A- og E-vitamin. Begge indeholder kraftige antioxidant. Det kunne eksempelvis være en hampefrøolie.

  Det er vigtigt, at du lytter til din hud. Påfør meget lidt olie og lad den absorbere naturligt. Huden må ikke føles fedtet efter kort tid. Hampefrøolie absorberes ganske hurtigt. Fedter huden for længe efter påføring, anvender du for meget. I begyndelsen, hvor huden er ekstra tør, kan du anvende olie et par gange dagligt. Efterhånden som din hud bliver mættet, kan du trappe ned til én gang dagligt. Men lyt til din huds behov og lad den bestemme, hvor meget du anvender. Så tror jeg du hurtigt vil opleve en forbedring i huden.

  Håber det hjælper dig lidt i gang og hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.