Karriere

kiss

Ledige stillinger

Pt. Ingen ledige!!!

Vi søger altid nye dejlige bloggere

Med en hang til en blød og lækker hud

Personer med egen blog og interesse for naturkosmetik og skønhed søges:

 

Naturkosmetik gør både kvinder og mænd skønne. Allerede for tusinder af år siden farvede kvinder deres læber røde og mænd smurte deres kroppe ind i duftende olier.

Men der er endnu en fordel ved naturkosmetik, som er en tillægsbonus i forbindelse med skønheden.

Mange af naturprodukterne hjælper nemlig ikke kun forbrugeren ved at gøre dem pæne og smukke, de får også løst forskellige hudproblemer.

Faktum er, at rigtig mange mennesker kæmper med forskellige hudproblemer, hudlidelser og hudsygdomme, hvor den almindelige kosmetik må give op.

Dem der ikke giver op, tilføjer alverdens kemi og det ender nærmest med, at det er det rene gift, man er nødsaget til at påføre sin krop for at slippe af med problemerne.

Det er ikke tilfældet med naturkosmetik, som i mange tilfælde helt naturligt kan lindre, mindske, ophæve, formildne og i bedst tilfælde hele og helbrede de mange hudproblemer.

Derfor er vi interesserede i ansøgere, der på samme tid er interesseret i kosmetik og skønhedspleje, men også, hvis du selv lider med et hudproblem og har interesse i en sund og naturlig kosmetik.

Er du en pige med et levende og fortællende tastatur, hører vi gerne fra dig

 

Har du en blog, hvor du skriver om f.eks. mode og kosmetik eller om naturlige midler til et bedre velvære? Eller måske du hellere vil være kreativ som video-producer?

Vi søger bloggere og vloggere, der har lyst til at prøve vores produkter og derefter lave en anmeldelse af produkterne. Bliver du glad for produkterne ser vi også mulighed for flere artikler i form af anbefalinger til hjemmelavet kosmetik-blandinger – konkurrencer for dine læsere – giveaways m.m.

Hvis det har din interesse, så kontakt os endelig og fortæl lidt om dig selv og din blog eller video-side.

Skriv en lille ansøgning, hvor du fortæller os om

  • Dit navn og alder (skal være over 18 år.)
  • Kort beskrivelse af din blog og/eller /vlog
  • Hvor lang tid du har blogget/vlogget
  • Din interesse og din viden om kosmetik, hudpleje og skønhed.
  • Vedlæg links til din blog eller din vlog i ansøgningen

Vi forventer, at du allerede har en blog eller en ”Youtube” kanal, og at du har kørt med den regelmæssigt i et års tid. Det er ikke nok at have en ”Facebook” side! Vi er interesseret i ansøgere, der har lavet en god og læseværdig blog eller en seværdig Youtube kanal.

Det er en fordel, men ikke en betingelse, hvis din Blog eller Youtube kanal allerede har fokus på kosmetik og skønhed.

Kontakt os

UOPFORDRET ANSØGNING

Selvom vi i øjeblikket ikke skulle have nogle ledige stillinger, der matcher dine jobønsker, er du fortsat meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

UOPFORDRET ANSØGNING

Selvom vi i øjeblikket ikke skulle have nogle ledige stillinger, der matcher dine jobønsker, er du fortsat meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

 

Vi kan naturligvis ikke love, at vi kan ansætte alle som søger job hos os, men med de rette egenskaber og værktøjer i baggagen er alt muligt. Vi lover at svare alle uopfordrede ansøgninger. Hvis vi vurderer, at din ansøgning kunne blive relevant på et senere tidspunkt, så gemmer vi din ansøgning.

Din uopfordrede ansøgning skal som minimum indeholde:

  • Begrundelse for, hvorfor du gerne vil arbejde hos CHLEOPATRA
  • Beskrivelse af hvilket job du ønsker hos CHLEOPATRA
  • Samt hvad du vil kunne bidrage med.

Det er naturligvis en stor fordel, hvis du har erfaring inden for den ønskede faggruppe, når du søger. Uddannelse og baggrund spiller ikke lige så meget ind som erfaring eller passion.

Send din uopfordrede ansøgning til: kontaktos [at] chleopatra.dk, mrk. ”uopfordret ansøgning”