Julegaven til hende (eller dig selv, din mor eller en god veninde)

Julegaven til hende

Julegaven til hende 2016

Det sker hvert år. Tiden nærmer sig med lynets hast og det burde egentligt ikke komme som nogen overraskelse. Julen er på vej. Det er tid til at finde julegaven til hende du har kær i dit liv.

Alligevel, er det overraskende at ca. hver 10. person vælger at vente med juleindkøbene til kun nogle få dage forinden juleaften.

Månedens Produkter

Tilbud
DKK 79,00 DKK 67,15 (Inkl. moms)
Tilbud
DKK 99,00 DKK 84,15 (Inkl. moms)
Tilbud
DKK 179,00 DKK 157,52 (Inkl. moms)

Ok, så vi generaliserer mht. julegaven til hende

Ved at sige, at alle kvinder kan lide, at få hudplejeprodukter i julegave. Ja ja, hvis vi dømmer, kan du vel også :)

Men faktum er i hvert fald, at langt de fleste kvinder ikke vil have noget imod, at få nogle lækre hudpleje produkter fra under træet. I toppen af de varer der sælger bedst op til jul, ligger spil og legetøj, køkkenudstyr, smykker og bøger efterfulgt af kosmetikprodukter til personlig pleje. Så vi kan jo ikke være helt forkerte på den.

Julegaven til hende – Vi anbefaler en pakke

Her på CHLEOPATRA tilbyder vi forskellige pakkeløsninger, hvor du får lov til at prøve en samling af forskellige olier til en lidt billigere pris end ellers.

Det vil være et godt bud på en god gave, som kan bruges af både mænd og kvinder. En god gave til både mor og datter samt kæreste, kone og veninde. Kan også bruges som værtindegave.

Pakke-tilbud -12.5%

Julehandlen er eksploderet online

Siden 2007 er julehandlen begyndt at gå online og det ser ikke ud til at ændre sig i den nærmeste fremtid. Faktisk har online handel haft et gigantisk vokseværk over de seneste år. En god del af årsagen hertil er formentlig, at i dag er det også mormor og farfar, der handler på nettet. Bedsteforældrene har nemlig fået smag for internettet og de mange gode muligheder for at få tilsendt varer hjem direkte til døren.

Convenience betyder alt (bekvemmelighed)

Det praktiske ved online handel er jo netop, at det kan foretages sent på aftenen hjemme fra stuen, alt i mens at F∙r∙i∙e∙n∙d∙s kører på skærmen. Nem bestilling og betaling samt hurtig levering fører til bekvemmelighed. Det er nemt, at handle online og med online handelsbetingelser, er det også helt risikofrit og problemfrit.

Bestil din julegave i god tid

CHLEOPATRA holder kun lager i forhold til efterspørgsel og derfor kan noget som julehandlen nemt komme til at overraske os. Hvis du vil sikre dig dine olie-julegaver i år, anbefaler vi, at du bestiller i god tid. På den måde er det langt mere sikkert, at vi fortsat har produkterne på lager.

Hvis du alligevel hører til en af dem, der venter til det absolut sidste. Så kan vi fortæller dig, at sidste frist for bestilling med en næsten-garanti* for levering før jul, er den 20 december 2015.

* Post Danmark lover levering før jul ved denne dato, men hvis du ikke er hjemme når pakken kommer, kan den jo ende med at skulle holde jul på posthuset.

Start allerede nu – Gå på jagt efter de gyldne dråber!

Og når tiden kommer, så ønsker vi alle jer en dejlig jul og et hjerteligt godt nytår!

Pakker – dine kære vil elske

Pakke-tilbud -12.5%
Pakke-tilbud - 12.5%
Pakke-tilbud -12.5%
DKK 300,08-DKK 399,88
Pakke-tilbud -12.5%

 

Gå på udkig i alle de dejlige naturlige produkter fra CHLEOPATRA
chleopatra emblem hvid farve

Tilmeld dig Vores Nyhedsbrev
Det er fyldt med alle vores seneste tips og tricks

Få indsigt i, hvordan du får en skøn hud og et glansfuldt og levende hår med helt naturlige skønhedsprodukter og vær samtidig den første, der får nys om nye spændende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.