Vi har i en tid funderet over, hvor vidt vi skulle begynde at udgive artikler om personlig udvikling. Oprindeligt handler vores blog jo om naturkosmetik, rene råvarer og tips og tricks til en sundere hud og et stærkere hår. Efter lang tids summen, har vi besluttet at gøre det og vi lægger ud med denne kærlighedserklæring – jeg elsker dig.

Gratis download bonus

Få glæde af livets små finurligheder og bliv inspireret til en sundere livsstil

Vi har gjort det nemt at leve sundt og holde sindet i et skønt humør. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og oplev kærligheden.

Jeg elsker dig – De tre gyldne ord

 

Som vi ser det, så behøver et firma ikke kun omhandle kerneproduktet. Det der netop gør firmaer specielle, er når de går ud over deres egen barriere og tør være anderledes. Vi har allerede udvidet vores blog med kategorien sundhed, der også går ud over vores normale felt. Så hvorfor ikke fortsætte med emner, der interesserer os som de individuelle personer vi er?

Vi håber I vil tage godt imod det første indlæg, som her handler om kærlighed og mere specifikt betydningen bag de tre gyldne ord – jeg elsker dig.

Tilbud i webshoppen netop nu

Tilbud
SÆT
Ikke på lager
DKK 398,00 (Inkl. moms)
Tilbud
SÆT
DKK 469,00 (Inkl. moms)
-22%
DKK 179,00 (Inkl. moms)
-16%
ØKO
DKK 109,00 (Inkl. moms)
Se alle tilbud her

Jeg elsker dig

 

Med de ord forventer jeg ikke de samme fra dig, før du selv føler dig klar til at mene dem.

Jeg vil elske dig uden at omklamre dig. Jeg vil lære dig at kende bedre end nogen anden og vise dig hvem jeg er på både godt og ondt.

Jeg ønsker at leve sammen med dig og opleve mit liv med dig.

Jeg ønsker at give dig styrke, når du er svag og tage imod din, når jeg selv er det.

Jeg ønsker at føle din kærlighed når jeg allermest har brug for den.

Jeg vil se DIG – og have at du ser MIG.

Jeg ønsker at invitere dig uden at stille krav. Bedømme dig uden at fordømme. Forene mig med dig uden at trænge mig på, og forlade dig uden skyldsfølelser, når jeg har brug for kun at mærke mig selv og tænke mine egne tanker.

Jeg vil kritisere dig uden at anklage dig, og forsøge at hjælpe dig uden at ydmyge dig. Og vil du gøre det samme for mig, så kan vi virkelig berige hinanden.

Jeg vil holde af dig, som du er – og elske dig, som jeg er. Velvidende at dette løfte ind imellem kan være og vil blive meget svært at holde i praksis.  Jeg vil være velvidende om at vi ikke altid kan elske hinanden. Men ønsker, at vi altid genforenes uanset årsag, da jeg er din og du er min i vores indre.

Jeg føler mig elsket:  Når du ser mig, som jeg er med alle de mange sider, jeg indeholder. Og især når du nysgerrigt ser godt efter med åbne øjne, og når du lytter til mig for at høre og prøve at forstå mig. Dvs. når du er nærværende, og jeg kan mærke din interesse.

Jeg elsker at se på dig og høre dig fortælle noget personligt om dig selv.

Jeg elsker at elske med dig, røre og snuse til dig. Især efter du har været i bad og du dufter godt. Men selv en beskidt version af dig kan også have sin charme.  Jeg elsker at lege, og elske med dig, og le med dig. Jeg elsker at udforske dig og din krop.

Jeg elsker at se dit smil på læberne og føle en varm glæde i maven over at være den der får dig til at føle sådan.

Du skal også vide, at når jeg ind imellem holder dig på afstand og er fjern, så er det for bedre at kunne se dig – og når jeg går min vej, kommer jeg tilbage, også selvom jeg smækker med døren. Jeg går ikke for at forlade dig, men for at fortælle dig og mig selv, at jeg ikke helt har glemt mig selv.  Jeg skal ligesom dig, finde mig selv, for at kunne finde dig. Og indse at vi blot er mennesker.

Jeg føler mig elsket, når du venter med at dømme til efter at du har spurgt, lyttet og forstået, hvordan jeg ser på verden. – og uelsket, når du prøver at sælge mig din opfattelse af verden og ufølsomt blot affejer min som “noget sludder” eller “vrøvl”.

Jeg elsker at føle mig hørt, forstået og værdsat, inden jeg hører din mening og vurdering.

Jeg ved nu, efter at have elsket og blevet skuffet før, at løgnen er roden til skam, fortvivlelse og desperation, og at angst æder sjæle op, så jeg vil bestræbe mig på, at være ærlig overfor dig, også selv om min ærlighed kun er ufuldkommen og svær at udtrykke enkelt, og desuden kan gøre ondt.

Jeg kan som du fare vild i mine tanker om dig og mig, ganske som du ind imellem ikke ser længere end næsetippen.

Denne ydmyghed overfor hvor svært det er at forstå hinanden, ved jeg kan føre til en ægte tolerance for vores forskelligheder og det er der, jeg vil hen – også med disse ord.

Når du sårer og skuffer mig og gør mig utryg, så ser jeg dig som en person der er menneskelig. Også selvom det ikke er min umiddelbare reaktion. Du er ikke perfekt præcis som jeg selv.

Jeg forventer, at du ikke gør mig ondt med vilje og derfor angrer, når det sker mod din vilje. Og at du lærer af det for aldrig igen at foretage det samme.  Vi skal alle lære mange ting og vi må sammen erkende, at vi ikke altid lærer uden at prøve.

Når jeg overvinder min angst og følelser for at blive såret og skuffet af dig, er det en af de måder, hvorpå jeg kan vise dig, at min kærlighed til dig er større end min angst for mig selv – for når jeg gør det, jeg frygter, så elsker jeg både mig selv og dig mere end før.

Når vi sårer hinanden viser vi ægte kærlighed ved at tilgive og blive stærkere mennesker sammen. Vi må for alt i verden forsøge at lære og blive bedre, for til sidst at blive fuldendte. Desværre opnår ingen dette uden tragedier, nederlag og skuffelser. Men nøgleordet for kærligheden består her i at holde sammen. Ellers begynder man blot forfra.

At lyve for den vi elsker, er at lyve for os selv. Kun med sandhed opnår vi hvad vi virkelig ønsker. Sammen.

Jeg er tryggest ved de stille blide tætte og intense danse og stadigvæk bange for de mere voldsomme og dramatiske danse vi skal igennem her i livet. Jeg er heldigvis ved at lære ikke at være så bange for at opdage vores forskellighed – selv om den stadigvæk både skræmmer, fascinerer og forundrer mig og til tider gør rigtig ondt.

Jeg vil ikke altid kunne forstå dig, men med mit bånd om hjertet, vil jeg være der for dig. Også i svære tider, der mest gør ondt på mig.  Når jeg synes at være væltet, af at din kærlighedskonto er nær nul, vil jeg give mit sidste ønske om en ægte kærlighed – en oprigtig håndsrækning – for ellers klippes vores bånd over for evigt.

Jeg vil holdes og danse tæt, føle mig holdt af og samtidig have afstand nok til at kunne se med mine egne øjne. Og ganske som dig, har jeg også sorg og smerte i mine åbne øjne, der dog let kan fyldes med lys og glæde, når jeg føler mig tryg og elsket på den måde, jeg her har prøvet at skitsere for dig.

Hvis vi ønsker at blive elsket, må vi lære at elske og lade kærligheden sejre over alt andet.

Jeg håber du ønsker den samme sang i livet som jeg.

Jeg elsker at elske dig.

For evigt?

Oprindelig kilde: Ovenstående er udsnit af en kærlighedserklæring skrevet af en kvinde til sin mand.  Undertegnet ville gerne skrive en kærlighedserklæring selv, men følte at disse ord ikke kunne skrives bedre, hvorfor der blot blev rettet til, redigeret og pyntet op på teksten (tilbage i 2012). Jeg kan desværre ikke huske den oprindelige kilde. Den oprindelige tekst var på ca. 600 ord – den nye er på godt 1.100.  Med disse smukke ord, er kategorien “personlig udvikling” sat i gang.

Jeg elsker dig – De tre gyldne ord

 

Lad os gerne vide hvad du mener om denne – jeg elsker dig – erklæring. Fortæl os også gerne, hvad disse tre ord “jeg elsker dig” betyder for dig, når du bruger dem eller hører dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.