Hudproblemer

Plej dem væk!

Med naturlige olier

Naturlig holistisk behandling

Alternativ behandling af

Den bedste hudpleje er den, du selv kan udføre

Vi mener, at en holistisk tilgang til løsning af hudproblemer er den bedste måde at behandle dem på. Vores produkter er lavet med naturlige olier og rene ingredienser, så du kan føle dig godt tilpas med det, du putter på din krop.

Huden er det største organ i menneskekroppen. Det er også vores første forsvarslinje mod infektioner.

Alle hudtyper har problemer, lige fra tørhed til akne, fra rynker til udslæt. Vores kroppe har deres egne måder at håndtere disse problemer på, men nogle gange er de ikke nok.

Vi tror på holistisk behandling af hudproblemer. Vi arbejder sammen med dig indefra og ud for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dine unikke behov og hjælper dig med at opretholde balance i alle aspekter af dit liv.

Vores produkter er fremstillet med 100 % naturlige olier og rene ingredienser, så du kan være sikker på, at det, du smører på din hud, faktisk er godt for den – ikke bare i generel forstand, men specifikt godt for din individuelle hudtype og dine behov.

Hudproblemer og naturlig behandling

Akne er nok den mest almindelige form for hudproblem, som langt de fleste personer oplever i en eller anden form i løbet af deres liv.

Men akne er langt fra den eneste hudirritation, der kan gøre livet besværligt. Vi fortjener alle at være tilfredse med vores krop og udseende, så vi kan føle os godt tilpas og nyde livet.

Naturlige olier plejer og blødgør huden og de mange gode vitaminer og essentielle fedtsyrer kan desuden være med til at lindre, forbedre, hele og i visse tilfælde helt kurere forskellige hudproblemer.

Alternativ behandling af hudproblemer

Rene vegetabilske olier og i og for sig også æteriske olier, har i tusindvis af år været anvendt som naturlige behandlingsformer mod forskellige hudproblemer, hudirritationer og hudsygdomme.

I dag er vestens medicin blevet presset ned over forbrugerne og selvom almindelig medicin kan være nødvendig, så er der alligevel mange hudirritationer, der fortsat kan klares med de gamle gode Egyptiske, Græske og Kinesiske metoder.

Du bør altid forhøre dig med din egen praktiserende læge, før du begiver dig ud på egen eventyr i jagten på at hele, lindre og forbedre hudproblemer.

Til almindelig hudpleje, kan din læge dog ikke bestemme og hvis du oplever, at du kan få de ønskede resultater kun med rene olier, kan det være du skal tale sammen med din læge igen.

Disclaimer

 

Vær opmærksom på, at selvom vegetabilske olier indeholder mange gode egenskaber, så er det ikke alt de kan kurere og du må under ingen omstændigheder tro, at medicin du får ordineret fra din læge kan erstattes med olier.

Du bør altid konsultere med din læge før du eventuelt fravælger normal medicin eller andre lægepræparater til fordel for olier.

Til almindelig kosmetisk brug, er det heldigvis stadig dig selv der bestemmer, hvad du vil ligge på din krop, din hud og i dit hår. I de fleste tilfælde kan olierne anvendes som en naturlig, holistisk løsning.