Naturlig behandling af hudproblemer

Rene vegetabilske olier og i og for sig også æteriske olier, har i tusindvis af år været anvendt som naturlige behandlingsformer mod forskellige hudproblemer, hudirritationer og hudsygdomme.

I dag er vestens medicin blevet presset ned over forbrugerne og selvom almindelig medicin kan være nødvendig, så er der alligevel mange hudirritationer, der fortsat kan klares med de gamle gode Egyptiske, Græske og Kinesiske metoder.

Du bør altid forhøre dig med din egen praktiserende læge, før du begiver dig ud på egen eventyr i jagten på at hele, lindre og forbedre hudproblemer. Til almindelig hudpleje, kan din læge dog ikke bestemme og hvis du oplever, at du kan få de ønskede resultater kun med rene olier, kan det være du skal tale sammen med din læge igen.

 

Block "plej-det-vaek-blok" not found

Vær opmærksom på, at selvom vegetabilske olier indeholder mange gode egenskaber, så er det ikke alt de kan kurere og du må under ingen omstændigheder tro, at medicin du får ordineret fra din læge kan erstattes med olier. Du bør altid konsultere med din læge før du eventuelt fravælger normal medicin eller andre lægepræparater til fordel for olier. Til almindelig kosmetisk brug, er det heldigvis stadig dig selv der bestemmer, hvad du vil ligge på din krop, din hud og i dit hår. I de fleste tilfælde kan olierne anvendes som en naturlig, holistisk løsning.