Vegetabilske olier

Alle vegetabilske olier kan bruges direkte på huden og i hået

Bliv dus med olier i en fart

Når først du får øjnene op for naturlige og rene olier og deres fantastiske indhold i form af vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer, så varer det ikke længe, før du også får indsigt i deres mange anvendelsesmuligheder.

Vegetabilske olier som anvendes til kosmetiske formål har nemlig de naturlige gaver, at de kan lindre, forbedre, mindske og hele mange forskellige hudirritationer, hudproblemer, hudsygdomme og andre sygdomstilstande eller udfordringer, der ellers ville kræve medicinske eller kemiske remedier*

Guide til naturlige olier – kom godt i gang med kosmetik olier

Her på CHLEOPATRA’s hjemmeside tilbyder vi dig mange spændende ressourcer for at blive klogere på emnet og for at dyrke dine olier til en pænere hud. Vi har defor samlet et lille arkiv af artikler, der kan hjælpe dig med at komme godt fra start. Det er spændende læsning for alle, men måske særligt for dig, som netop skal til at udforske denne nye gylden-fagre verden fyldt med olier til (næsten) ethvert tænkeligt formål.

Basisolier, vegetabilske olier og kosmetikolie

Kært barn, mange navne. Vegetabilske olier kaldes også for basisolier, rene kosmetik olier og vegetabilske olier. Her får du en liste over mange af de kendte olier og en lille samlet information om, hvor de stammer fra og hvilken effekt de bidrager med.

Fremstilling af olier

Læs hvordan vegetabilske olier bliver til og hvad du bør være særlig opmærksom på i forbindelse med olier, du skal bruge udvortes til kosmetiske formål.

Forskellen på almindelig spiseolie og olie til kosmetik

Er der nogen forskel på de olier du spiser og kommer i maden til de olier du lægger på din krop og smører ind i dit hår? Læs med her og bliv klogere!

Allergitest dig selv for olie-allergi

Kan man virkelig have allergi over for olier? Ja, desværre, men der er faktisk nogle som ikke tåler olier. Læs her hvordan du nemt kan kontrollere om du har allergi over for en bestemt type olie – æterisk såvel som vegetabilsk.

Hudtyper og olier der matcher

Din hudtype afgør i høj grad, hvilke produkter du bør anvende. Her finder du frem til hvilken hudtype du har og hvilke produkter, der således passer godt til netop dig.

Opbevaring og holdbarhed af olier

Sørg for at give dine olier den bedste holdbarhed ved at opbevare dem rigtigt. I denne artikel finder du svaret på den gyldne regel for opbevaring af de fleste rene olier.

Vitaminer i olier

Find olier ud fra indholdet af vitaminer. Alle naturlige vegetabilske olier indeholder forskellige vitmainer. Her finder du en liste over de forskellige oliers vitamin-indhold.

Omega fedtsyrer i olier

Se også listen over oliernes Omega-fedtsyre indhold. Er du på udkig efter nogle af de essentielle fedtsyrer, så er det her du finder den bedste liste.

Læs også: alle vores guide-artikler

Hvorfor får vi tør hud?

Hvis du lider af meget tør hud, vil det være en god idé at få fornemmelse af, hvad der kan være årsag til det. På den måde kan du langt bedre undgå det i fremtiden.

Hvorfor får vi fedtet hud?

Omvendt, hvis du lider af en meget fedtet og uren hud, vil det være andre årsager og tiltag du bør være opmærksom på.

Hvad er rynker og fine linjer?

Rynker og fine linjer er ikke kun for personer over en vis alder. Vi har dem alle, men det er forskelligt, hvordan du udvikler sig – særligt i forhold til, hvordan vi passer på vores hud.

Hvad er sebum?

Hvem sagde sebum? Hudens egen olie er super vigtig for vores hud. Den både beskytter os imod udefrakommende partikler og passer på den indre balance.

Brug af olier i solen

Kan du smøre dig ind i olie og gå ud i solen? Kan olier beskytte dig imod de farlige stråler fra solen og hvad er det nu SPF betyder? Læs med her og bliv klar til sommeren.

FAQ – Spørgsmål og svar

Vi har sammensat en liste over almindeligt spurgte spørgsmål i forbindelse med vores produkter. Her giver vi dig svar på mange af de spørgsmål du må have omkring vegetabilske olier og naturlig kosmetik.

Fagord

Alle emner kan være svære at hitte rede i, hvis man ikke kender til de mange forkortelser og fagord. Derfor har vi et arkiv af specielle fagord, som ofte anvendes inden for behandling af rene olie, kosmetik og planter mv.

Bliv en del af CHLEOPATRA og oplev en helt ny verden med gyldne olier

Viden er vejen til visdom. Bliv en del af CHLEOPATRA mens vi vokser. Bag CHLEOPATRA står mand og kone og vi har ligesom dig også skulle starte fra begyndelsen. Er du interesseret i vegetabilske kosmetik olier og deres mange eminente egenskaber, så tag del i vores udvikling og start nu med rene olier til hud og hår!

CHLEOPATRA produkter

Alle vores naturlige olier er såvidt det er muligt økologiske og koldpresset. De er urafinerret og ikke tilsat nogen som helst former for tilsætningsstoffer. Du finder ikke nogle parabener, pesticider eller andre toksiner i vores olier. Til gengæld, så finder du altid en masse information om hvert enkelt produkt, hvor vi gør vort aller bedste for at informere dig om produktets tilstand, egenskaber og virkning. Se selv efter og gennemse vores kontinuerligt voksende udbud af fine, rene vegetabilske olier til hud og hår.

Nyhedsbrev

Vi tilbyder alle, at tilmelde sig vores nyhedsbrev, hvor vi jævnligt bringer endnu flere nyttige informationer om vores produkter og deres anvendelse. Her fortæller vi også mere om emnet generelt samt om hvem vi er og hvad du kan forvente dig af CHLEOPATRA, som dit naturlige kosmetik brand. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du automatisk medlem af vores fordelskundeklub Club Chleo, hvor du får gode tilbud og adgang til samtlige CHLEOPATRA MAGASINER – et gratis skønheds-magasin med alle de gode artikler fra vores blog + lidt ekstra.

CHLEOPATRA MAGASINET

Som medlem af Club Chleo (vores nyhedsbrev og fordelskundeklub), modtager du automatisk CHLEOPATRA MAGASINET, som er en samling af alle vores tidligere artikler og i nogle tilfælde med et ekstra speciale. Magasinerne er helt gratis og bliver sendt direkte til din indbakke. Herefter kan du i ro og mag læse de mange spændende artikler om olier, naturlige ingredienser og viden om et bedre liv.

Blog

CHLEOPATRA udgiver jævnligt nye artikler omhandlende især artikler om de olier vi sælger, men du finder også mange andre spændende tiltag. Bloggen handler om, hvordan du selv kan lave kosmetik produkter ved brug af vegetabilske olier, æteriske olier og ganske almindelige råvarer, som du eksempelvis finder i dit køkken. Besøg CHLEOPATRA ofte og du er sikker på, at finde noget nyt og spændende hver gang.

Sociale medier

Selvom vi har mest travlt med at skabe et godt indhold til vores hjemmside og skabe nye gode produkter, så giver vi os også tid til lidt af det sociale. Du finder os både på Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest og Google+. Alle medierne bliver brugt lidt forskelligt, så det vil ikke nødvendigvis være det samme du ser på alle kanalerne. Eksempelvis kommer du bag om facaden af CHLEOPATRA via Instagram, hvor vi langsomt giver dig mere information om hvem vi er som virksomhed og hvordan vi ellers lever – du kommer lidt bag kulisserne så at sige. Sådan gør vi lidt forskelligt på hver sit medie.

Arkiver

Ud over vores blog, så udgiver vi også artikler omhandlende forskellige hudlidelser, hudproblemer og andre sygdomme, som du har mulighed for at enten lindre, afhjælpe eller i bedste fald behandle ved brug af vegetabilske olier. Under arkivet finder du også et arkiv af ingredienser, som vores olier i al sin enkelthed består af

Testimonials og kundehenvendelser

Vores kunder er første prioritet. Det er DIG, der køber vores produkter og dig vi skal leve af. Derfor handler det i stor grad for os om, at du er tilfreds med vores produkt og kundeservice i det hele taget. Vi kan ikke altid garantere at vi kan give dig alt, men et er sikkert – vi lytter til dig og tager både imod ros og kritik. Det er kun ved feedback fra vores kunder, at vi kan forbedre vores virksomhed. Vi mener derfor, at du skal være med til at skabe CHLEOPATRA. Du kan læse hvad andre kunder har sagt om vores produkter og du er altid velkommen til at give os feedback på det vi laver.

*Husk på, at selvom olier er lidt af et vidundermiddel, så er det ikke alt de kan kurere og du må under ingen omstændigheder tro, at medicin du får ordineret fra din læge kan erstattes med olier. Du bør altid konsultere med din læge før du eventuelt fravælger normal medicin eller andre lægepræparater til fordel for olier. Til almindelig kosmetisk brug, er det heldigvis stadig dig selv der bestemmer, hvad du vil ligge på din krop, din hud og i dit hår.