HVEM KA’ SIGE NEJ TIL DET?

Vi mener alle bør føle varen selv. Men vi har jo ikke lige har en shop rundt om hjørnet hvor du kan prøve varen, så vi gør det lidt anderledes.

Vi giver dig valget imellem 4 olier

Vælg en olie og få den næsten ganske gratis*. Det eneste vi beder dig om er, at betale et beskedent beløb for olien samt for fragten og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

 TRIN 1 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 TRIN 2 

Vælg din olie

kr. 176,14 (Inkl. moms)
kr. 136,78 (Inkl. moms)
ØKO
kr. 107,26 (Inkl. moms)

 TRIN 3 

Tilføj din næsten gratis olie

Tilføj den olie du ønsker at få næsten helt gratis til kurven og brug koden:

NÆSTENGRATIS

Når du kommer til kassen.

Du får 75% rabat på olien og betaler derudover kun for fragten, men har naturligvis fortsat mulighed for at handle flere olier, hvis du har lyst til at prøve mere. Tilføjer du flere af de fire ovennævnte olie, vil det være den første i kurven du får næsten gratis.

Hvorfor vælge din næsten gratis olie

hos chleopatra?

Hmm… well, siden vi er de eneste, der tilbyder dig en næsten gratis olie, så der er det.

Men derudover så tilbyder vi dig de fineste olier. Vi har udelukkende olier, der er specielt produceret med øje for hud- og hårpleje. Du finder ikke filtreret eller efterbehandlede olier her.

Kun den bedste kvalitet, rene varer, koldpresset, uraffineret og ofte økologisk.

* Vi har tidligere givet disse olier væk helt gratis, men det blev desværre misbrugt. Som altid går det jo ud over de uskyldige, men vi mener nu fortsat det er et rigtig godt tilbud og en enestående mulighed for at afprøve en af disse olier. Tilbuddet gælder kun én gang per kunde. Vi tager forbehold for at afvise gratis olie, hvis vi mener, der er tale om misbrug.

Andre olier vores kunder anbefaler

Hybenkerneolie | Baobabolie | Mandelolie