HVEM KA’ SIGE NEJ TIL DET?

Vi mener alle bør føle varen selv. Men vi har jo ikke lige har en shop rundt om hjørnet, hvor du kan prøve varen, så gør vi det lidt anderledes.

Vi giver dig valget imellem 4 forskellige olier.

Vælg en olie og få den næsten ganske gratis*. Det eneste vi beder dig om er, at betale et beskedent beløb for olien samt for fragten og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Det er da en fair pris, ikke sandt

Tilbud
kr. 229,00 kr. 109,00 (Inkl. moms)
Tilbud
kr. 159,00 kr. 109,00 (Inkl. moms)

Tilføj din næsten gratis olie

Du kan også vælge at tilføje den allerede nu, så du ikke glemmer den. Tilføj den olie du ønsker at få næsten helt gratis til kurven og brug koden:

NÆSTENGRATIS

Når du kommer til kassen.

Du får 75% rabat på olien og betaler derudover kun for fragten, men har naturligvis fortsat mulighed for at handle flere produkter, hvis du har lyst til at prøve mere. Tilføjer du flere af de fire ovennævnte olie, vil det være den første i kurven du får næsten gratis.

* Vi har tidligere givet disse olier væk helt gratis, men det blev desværre misbrugt. Som altid går det jo ud over de uskyldige, men vi mener nu fortsat det er et rigtig godt tilbud og en enestående mulighed for at afprøve en af disse olier. Tilbuddet gælder kun én gang per kunde. Vi tager forbehold for at afvise gratis olie, hvis vi mener, der er tale om misbrug.