Hvor ofte fanger du dig selv i lige, at skulle prøve en ny creme? De fleste kvinder kender til det, at der i ny og næ kommer en ny creme på hylden. Gerne til en mindre formue. Og oftest i håbet om, at netop denne creme er den bedste, som nogensinde har fået plads på hylden.

Hvad de fleste dog – bevidst eller ubevidst – glemmer at se efter, er indholdet.

Du betaler en formue for vand

 

Er du klar over, at du i mere end 90% af tilfældene, kommer hjem med en creme, der primært består af vand?

Faktisk kan din nye creme med stor sandsynlighed bestå af op til 75% vand. På trods af dette har den alligevel kostet dig en mindre formue.

Skift til rene olier istedet for dyrt vand fyldt med konserveringsmidler

Vælg naturlige olier som fugtighed til din hud

de er helt rene og fri for kemi

Vælg CHLEOPATRA

Olier er populære fordi de er rene og nemme at bruge

Og så koster de faktisk ikke en formue

 

Rene olier til ansigtet og kroppen er over de seneste ti år blevet langt mere populært. Dels fordi mange mennesker har opdaget oliernes mange gode egenskaber. Og dels fordi, at rigtig mange mennesker er blevet langt mere bevidste i deres valg. Bevidste om, hvad det er de indtager og lægger på deres hud i henhold til ingredienser.

Olier er nemme at anvende og kan bruges på det meste af kroppen. De er rige på vitaminer og næringsstoffer. De virker helende, regenererende og stimulerende for huden – vel at mærke uden nogen form for kedelig kemi. Desuden har de fleste olier anti-inflammatoriske egenskaber.
Olie skal ikke smøres ind i store mængder. Gør du det, vil det resultere i en meget fedtet fornemmelse. Det er slet ikke hensigten ved brugen af olier i forbindelse med en fugtgivende løsning til huden. Olie bør påføres med få enkelte dråber i ansigtet. På den måde vil du opdage, at de ikke fedter, men at huden ganske naturligt optager indholdet. Olien bliver nemt absorberet, hvilket påfører huden den fugt, som den har brug for.

Problemet med vand i creme

 

Vand har det problem, at det fordamper. Det betyder, at resten af de ingredienser, du finder i en hvilken som helst creme primært består af konserveringsmiddel. Dette skal først og fremmest sørge for at produktet holder og ikke går i forrådnelse.

Dernæst vil ingredienser have til opgave at holde på vandet, der giver størstedelen af den fugtgivende effekt. Resten er primært til for at gøre cremen tiltalende med duft. Slutteligt med bindende midler, der kan give den en mere lækker følelse.

Problemer består i, at det ganske simpelt er en falsk måde at bevare fugten på. Fordi de fleste fugtighedscremer, på trods af deres forbløffende indhold af ingredienser, stort set fungerer på den samme måde. De fanger og holder det vand tilbage, som allerede er inde i huden, i modsætning til at tilføje fugt udefra. Fugtighedscreme hjælper med at forsegle ting fra at komme ud og derved tillade mindre fugt at undslippe huden.

Kombination af vand og olie

 

For at opnå denne forsegling af din indre fugtighed, består fugtighedscreme typisk af en kombination af olie og vand. Du kan gå fra ren olie i den ene ende til rent vand i den anden.

Des mere olie du har, des større er fugtighedscremens evne til at forsegle vandet under den. Des mere vand cremen indeholder, des lettere og nemmere vil det være, at gnide cremen på huden. Men den vil også forsvinde tilsvarende hurtigt igen. Så både forbrugerne og producenterne roder konstant med finde den perfekte kombination. Kun for at give dig følelsen af, at du nu har den perfekte creme i brug.

Hvis du ikke kan eller vil undvære din creme, men alligevel gerne vil nyde godt af oliernes virkestoffer. Så kan du vælge at bruge olien under din sædvanlige creme. Eller tilsætte cremen nogle få dråber olie.

Den bedste fugtighedscreme

Rene olier er uden vand

 

Olier til kosmetik indeholder ikke vand. De er utrolig drøje i brug i modsætningen til fugtighedscremer. Mange fugtighedscremer ses oftest med et indhold af vand på helt op til 75%. Olier er oftest anti-inflammatoriske og langtidsholdbare i modsætning til vand-holdige cremer, der bliver tilsat konserveringsmidler for at kunne holde sig. Olier indeholder udelukkende naturens egne virkestoffer.

Hos CHLEOPATRA forhandler vi udelukkende rene råvarer. Vores olier er så vidt det er muligt altid koldpresset, økologiske og uraffineret. Olierne er tappet på brune flasker med pipetter* for at beskytte indholdet mod solens stråler. Samtidig for at give den bedst mulige dosering hver gang du bruger den. Du finder hurtigt ud af hvor mange – eller få dråber – din hud har brug for. For at tilføre den fugt, som din hud kræver. Pipetten er forseglet, så hygiejnen, hvilket også er din garanti for, at flasken er ubrudt.

* Visse tykke olier kan være forsynet med en lotion pumpe, da olien er for tung for en pipette.

Hvordan kan en fugtighedscreme kaldes for en fugtighedscreme. Når den ikke tilfører fugt, men primært holder på den fugt din hud prøver at give slip på?

Find rene produkter helt uden vand

I rene vegetabilske kosmetik olier er der kun det vand du selv tilføjer… men hvorfor i alverden skulle du gøre det?

Konklusion

 

Sandheden er, at vi betaler den pris, som producenterne forlanger. Det er uanset om det er pengene værd eller ej. Selvom et produkt primært består af vand. Så kan mange af de andre ingredienser og deres unikke komposition godt være en dyr process for virksomhederne.

Dog ved vi nok alle godt, at det handler om penge. Du kommer i sidste ende alligevel til at betale mere end det er værd. Sådan er spillet. Spørgsmålet er om du virkelig er villig til at betale den høje pris for “vand”? For slet ikke at tale om de mange andre ingredienser du reelt ikke aner hvad er. Stoler du på kosmetik-industrierne og deres udvikling? Og på at de ved hvad der er bedst for dig og din krop? Eller vil du hellere tage valget selv og starte et sted, hvor også du kan følge med i indholdet?

Hvad siger din fornemmelse dig?

 

Føler du at din fugtighedscreme har den rette pris? Er du tilfreds med indholdet (ved du overhovedet hvad den indeholder)? Har du prøvet både creme og olier hver for sig? Fortæl os om dine oplevelser – skriv en kommentar til andre fugtigheds-søgende sjæle.

P.S. Et sted, hvor det dog er helt normalt, at betale en højere pris for vandet, er når det rent faktisk er vand med vilje, så at sige. Altså hvor det er vandet du i første omgang går efter.. Eksempelvis blomstervand, der fungerer som en naturlig skintonic til huden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.