chleopatra magasinet #8 cover

Udgivelse #8 • September 2017

Naturkosmetik, bedste olie, argan, neglesvamp, marula olie og fejl

Læs om alt dette og meget mere i dette nummer af Chleopatra Magasinet.

I dette nummer lærer du om, hvad naturkosmetik er, hvilken olie der er bedst til dit formal og om almindelige kendte fejl folk begår, når de anvender rene olier til hud og hår.

I dette nummer, får du også gode tips til at behandle neglesvamp helt naturligt og uden brug af skadelige kemikalier.

Hent dette nummer.
Download denne udgave som PDF og læs den når du har tid på din mobil, tablet eller computer.

Download

I dette nummer:

Naturkosmetik i sin egentlige forstand er uforståeligt ikke specielt populært. I hvert fald ikke selve begrebet. For der er mange personer hele verden over, hvor begrebet naturlig, står øverst på listen – også når det gælder kosmetik.

Så hvorfor er selve ordet naturkosmetik ikke rigtig slået igennem?

I dag søger de fleste faktisk naturlige remedier, når de kan komme til det. Også dem som ellers ikke til dagligt er natur-freaks og derfor kræver naturlige midler til hverdagen.

Det er kosmetik-industrien udmærket klar over, hvorfor de naturlige midler bruges i stort omfang. I hvert fald når det gælder markedsføringen af nye produkter. De fleste forbrugere er bare ikke bevidste nok om, at der er en forskel. For et er sikkert – ingen kan tage patent på helt naturlige produkter. Det er derfor industrien bruger millioner af kroner på, at udvikle særlige cremer, lotions og andre produkter. Vel at mærke produkter, der indeholder kemiske og syntetiske sammensætninger, så de netop kan tage patent på produktet.

Når det kommer til selve markedsføringen, så lyder disse kemiske sammensætninger jo ikke af noget du har lyst til at lægge på din hud. Det er her det naturlige aspekt kommer ind i billedet. For selvom de fleste kosmetikprodukter indeholder en god mængde vand blandet med alskens kedelige kemikalier, så ligger tricket i også at tilføje noget naturligt, vi alle kan forholde os til.

Lad os tage en pære, eller måske endda granatæbleolie. Det blandes i produktet og bliver derefter markedsført som værende fyldt med lækker granatæbleolie eller essensen fra lækre pærer. Se så lyder det straks meget bedre og derved får forbrugeren lyst til at bruge produktet – på trods af den lange liste over uigenkendelige ingredienser, du ingen anelse har om, hvordan det påvirker din hud.

Hos CHLEOPATRA får du kun den rene vare

Sådan er det heldigvis ikke hos CHLEOPATRA. Vi forhandler nemlig kun helt rene varer, hvor der ingen tvivl er om, hvad produktet indeholder. En argan olie hos os består 100% af Argania spinosa. Dermed indeholder vores arganolie ikke nogle tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andre toksiner.

Det er ren naturkosmetik – helt fri for kedelige kemi.

Med venlig hilsen,

Liezel & Morten

Hent dette nummer.Download denne udgave som PDF og læs den når du har tid på din mobil, tablet eller computer.

Tags: Downloads