chleopatra magasinet #7 cover

Udgivelse #7 • Marts 2017

Olier til håret, hårolier og hårkur

Manken på toppen af hovedet skal bare være i orden. Dagen er bare skøn, når håret også er skønt. Lær her at få en god start på dagen med et hår, der bare sidder lige i skabet.

I dette nummer, bringer vi dig alt om naturlig hårpleje, de bedste olier til håret, opskrifter på hjemmelavet hårkure m.m. Dette er i sandhed et nummer for håret.

Læs blandt andet om, hvilke olier, der er særligt gode til håret. Du kan også læse om hvordan du giver håret en god hårkur med helt naturlige remedier, du højst sandsynligt allerede har i køkkenskabene.

Hent dette nummer.
Download denne udgave som PDF og læs den når du har tid på din mobil, tablet eller computer.

Download

I dette nummer:

Hvornår tog du sidst dig selv i, at nyde dit hår foran spejlet. Jeg mener virkelig nyde hvert enkelt strå på hovedbunden?

Ikke noget med at selv-kritisere for et tyndt hår, et fedtet hår, et kruset hår eller et trist hår. Ikke noget med at fokusere på de hårstrå, der er blevet hvide over tid eller misfarvet. Ikke noget med at se på høje tændinger eller skæl i hovedbunden.

Nyd dit hår – præcis som det er!

Giv dig tid til at lære dit hår at kende på ny. For nu skal du til at forkæle det. I den næste måned (til at begynde med) skal du og dit hår nemlig ud på et helt nyt eventyr.

Fra nu af er der ikke længere noget kedeligt ved dit hår. Du skal elske hvert enkelt hårstrå. Og med de artikler du finder i dette nummer af CHLEOPATRA MAGASINET, skal du sætte dig for, som minimum, at prøve tre tips til et sundere, fyldigere og mere livligt hår.

Vi lover dig, at du ud af disse tre, helt sikkert vil finde mindst én af disse løsninger vil være et vidundermiddel for dit hår. Faktisk vil flere af de tips og tricks du får i dette nummer garanteret få dig til at fortsætte fremover og langt ud i fremtiden.

Dit hår vil i den næste måned elske den frihed du giver det. Slip af med alle de kedelige hårprodukter, der blot fylder kroppen med uønsket problemkemi og lad de naturlige råvarer sejre.

Morten fra CHLEOPATRA har stort set ikke et strå på hovedet, men de få han har får altid en mild behandling. Somme tider er det en vask i ren rasul ler, andre gange er det en mild shampoo og nogle dage, får de resterende hår på hovedet en pause, helt uden vask. Særligt olier i håret (også skægget) har sat ekstra meget gang i hårvæksten. Ikke nødvendigvis flere hår, men de håret gror helt sikkert hurtigere end tidligere.

For Liezel, der har et langt flot hår, har olierne spillet en stor rolle i, at komme sig fra et kemikalietræt hår til et lækkert og fyldigt, langt mere levende hår. Her bliver der også prøvet nye opskrifter og hun er ikke bange for at eksperimentere med lækre naturlige råvarer.

Med det synes vi blot, at du skal gå med et stort smil videre og læse de mange gode artikler om hårpleje med naturlige midler.

Med venlig hilsen,

Liezel & Morten

Hent dette nummer.Download denne udgave som PDF og læs den når du har tid på din mobil, tablet eller computer.

Tags: Downloads