chleopatra magasinet #6 cover

Udgivelse #6 • Februar 2017

Den gamle skik og olien

At bruge rene, naturlige ingredienser som de vigtigste midler i din hud- og hårpleje, behøver ikke være så svært.

I dette nummer, bringer vi dig alt om det, at starte med naturlige ingredienser. Særligt om brugen af rene olier til huden og håret.

Læs alt om, hvorfor olier er gode til huden, hvordan du bruger dem, hvordan du finder den helt perfekte olie netop til din hud, hvilken hudtype du har samt hvordan du kommer sikkert igang og meget mere.

Hent dette nummer.
Download denne udgave som PDF og læs den når du har tid på din mobil, tablet eller computer.

Download

I dette nummer:

Dronninger, faraoer, kejserinder og herskerinder, har alle igennem tiden anvendt olier til kroppen. Det har de gjort dels for at beskytte huden mod vind og vejr, dels for at pleje huden og dels for at forynge huden.

Olier har i sandhed været anvendt som et beskyttende middel, et plejende middel og et kosmetisk middel igennem flere årtusinder. I dag er ingen undtagelse. Olier bliver anvendt som aldrig før. Eksotiske olier fra hele verden, kan i dag nydes helt rene, i den fineste kvalitet af dig, og på din hud.

Kosmetikindustrien anvender olier som aldrig før. Det kan godt være de ikke åbenlyst reklamerer med det, men du finder ikke mange hudpleje-serier på hylderne i dag, uden at de indeholder en eller flere forskellige olier, som det væsentligste fugtighedsgivende og plejende middel på ingredienslisten.

Alt sammen med god grund. For uanset hvor du læser, at huden ikke har brug for olie, så er det noget værre sludder. Huden producerer selv sin egen olie, har altid gjort det og vil altid gøre det. Det ville være det samme som at sige, at blot fordi huden også producerer D3-vitamin, skal du ikke tilføre kroppen med flere vitaminer. Det er jo absurd. For det hele handler om balance.

Din hud er kroppens største organ og ligesom resten af kroppen, gælder det om, at skabe en god balance. For at skabe den perfekte balance, er der flere faktorer, der spiller ind. Heriblandt; dine spisevaner, din daglige motion, dine uvaner, væskeindtag og mangle flere. Men også din hygiejne og din daglige kosmetik, kan spille en væsentlig rolle for en god all-round balance.

Kroppen optager også igennem huden. Derfor har det en betydning, hvilken kemi du pålægger den. De mange forskellige kemikalier fra forskellig kosmetik, kan have stor virkning på din krop. Netop derfor, er der mange i dagens Danmark, der vælger en mere ren kosmetik, som olier, ler og andre naturlige råvarer.

I dette nummer af Chleopatra Magasinet, nummer 6, har vi samlet alle de gode artikler, der handler om at komme godt i gang med brugen og forståelsen af ren kosmetik. Vi går i dybden med brugen af særligt olier i dette nummer og vi håber du får stor glæde af det.

Så velkommen til #6 – Den gamle skik og olien

Med venlig hilsen,

Liezel & Morten

Tags: Downloads