Chleopatra Magasinet #5

Udgivelse #5 • Januar 2016

Akne, uren hud og andre hudproblemer

Ville det ikke bare være skønt at slippe af med bumser? .

I dette nummer lærer du om de forskellige stadier af akne, om rosacea og om eksfoliering af huden.

Læs blandt andet om, hvilke olier, der er særligt velegnet til akne, bumser og uren hud. Lær alt om den velkendte olie mandelolie, men også om den knapt så almindelige tamanu olie..

Hent dette nummer.
Download denne udgave som PDF og læs den når du har tid på din mobil, tablet eller computer.

Download

I dette nummer:

Chleopatra Magasinet nummer 5, er både det første og det sidste, der er udgivet under navnet CHLEOPATRA. Magasinet er tilbage fra januar 2016, men indholdet er fortsat ganske aktuelt.

Før dette nummer hed magasinet “Chleopatra Magasinet” og det hedder det igen fra nummer 6. Dog kender flere det også blot som Magasinet.

Bumser, akne, akne ar, hudorme, pustler, papler, knuder og cyster er alle former for akne. Ingen bryder sig om det og alligevel er det noget de fleste af os på et eller andet tidspunkt i livet oplever.

Alt fra stress, til dårlige spisevaner og mangel på vitaminer, kan være med-årsag til bumser og uren hud. I dette magasin, bliver du lidt klogere på forskellen af de forskellige stadier og fromer for akne. Du får også vejledning i, hvordan du kommer dem til livs ved brug af helt naturlige metoder.

Læs også om naturlig eksfoliering af huden med helt rene mineralske ler eller saltskrub. Alt efter din hudtype, kan den ene type være bedre en den anden. Ler fås i flere forskellige varianter og i dette magasin lærer du lidt om dem alle.

Med venlig hilsen,

Liezel & Morten

Mærker: Downloads