Normalt siger man, at hvis du vil forkæle dig selv eller en du har kær, så byd på et spaophold med en god massage, damp sauna eller et spabad. Men i disse tider vi oplever for nuværende er det ikke just et realistisk billede lige i den nærmeste fremtid. Desværre. Vi siger “Elsk din krop”

Det skal dog ikke afholde os – eller dig – fra at tage det bedste hverdagen kan give og forkæle dig selv med noget ekstraordinært – beroligende og afslappende. Lad os vise dig en vej ind i 2021, hvor du kan få stor glæde af at være alene hjemme og alligevel nyde godt af holistisk wellness inden for husets fire vægge.

Du siger spabad, vi siger karbad med hjemmelavet badebomber

 Det varme vand sætter hele din krop i centrum af noget stort. Du føler en øjeblikkelig tilpasning, som et naturligt signal din krop sender ud i en 360 graders radius.Det er et afslapende signal og du mærker, hvordan din krop med det samme begynder at slappe af i alle muskler, led og sener. Du er omringet af et miniocean, der ufatteligt gør dig i kontrol over det hele – trods at du er helt nøgen.Det er her du lægger mærke til den sjove boblende effekt en badebombe giver. Som den bruser derudaf, fanger du dig selv i at være både facineret, en smule hypnotiseret og samtidig helt og aldeles glad over noget så simpelt.Pludseligt mærker du noget der sitre ved dine tæer og det er naturligvis salten der sætter liv i de gamle løbestænger. Du føler dig fri, afstresset og helt aldeles afslappet.Det er hvad du kan opleve med blot et badekar, lidt vand, en babdebombe og lidt salt. Dette karbad med ægte trylleri kan nydes alene eller med en du elsker.Se så at hoppe ned i baljen :)
spa karbad

Er du mere til thaimassage? – Kan vi så friste med en kærlighedsmassage?

 Vi spørger altid “hvem kan sige nej til massage?”, når det kommer til dette emne. Men lige her, kræver det en ekstra person – og en villig en. For at du kan få massage, kræver det nemlig at der er en anden der skal give massage. Så her gælder det ikke blot om “elsk din krop”, men også om at få en anden til det ;)Er der sørget for dette, så kan du roligt læse videre.En massage hjælper med at afspænde, lindre ømme led og muskler og i det hele taget med at trække vejret en ekstra gang.Det er godt for helbredet og vi kan varmt anbefale at I skiftes til at få og modtage en god omgang massage.

Hvis du siger hårkur, siger vi helt sikkert – give it hot oil

 Er der noget mere skønt end at vågne op om morgenen med et hår, der føles mere fyldigt, kraftigere, mere shiny, lettere at håndtere og bare et skønt hår? Nej vel…Det er den effekt olier kan have for dit hår. Især hvis det har været udsat for længere tids brug af kemikalier, som farve, permantente, brug af glatte- og krøllejern med mere.Til denne mission kræves blot en god hårolie, lidt varme fra en gryde med vand og dit dejlige humør.Læs vores artikel om hot oil for at finde ud af hvordan du laver din egen hot oil behandling.
kratigt hår

Føler du dig trist til mode – så lad olier peppe lidt liv i din sjæl

 Depression kan have en ødelæggende virkning og forårsage følelsesmæssig nød, frustration og stress. I denne tid, kan flere end normalt måske føle sig en anelse trist til mode.Brug dufte.Duft er ofte dybt knyttet til stemninger og minder. Opløftende dufte kan lyse ethvert aspekt af vores dag og hjælpe os med at føle os mere håbefulde, glade og energiske.Denne friske, blomsteragtige, citrusagtige blanding er opløftende og trøstende og tilskynder til et positivt syn og følelsesmæssig velvære.
    • Bergamot (Citrus bergamia)
    • Frankinsense (Boswellia serrata)
    • Citrongræs (Citrus aurantium)
    • Pebermynte (Mentha piperita)
    • Cedertræ
rasul ansigtsmaske

Er du til anti-stress og detox?

 Når du nu har været igennem et lækkert karbad, lidt aromaterapi og en særlig kur for håret. Så kan du da lige så give dit ansigt en afstressende og detoxificerende anigtsbehandling.Sig hallo til ansigtsmasken, der trækker giftstoffer ud af kroppen og lader din hud få en følelse af totalt fornyelse. Alt det kræver er lidt vand eller blomstervand og ler.Du kan også vælge at lave en ansigtskrub ved at blande lidt sukker i en spiseskefuld olie.

Elsk din krop

Det er hvad denne artikel handler om. At være lidt ekstra gode ved sig selv i en tid, der for mange godt kan virke lidt ensom og trist.Det vigtige er, at du holder dig selv beskæftiget og også får kræset lidt om dig selv og dine kære omkring dig.Nyd hinanden og tiden alene.Stay safe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.