Hvorfor skal dyr lide for din skønhed?

Hvert år dræbes mere end 100 millioner dyr. Dette er både mus, rotter, frøer, hunde, katte, kaniner, hamstere, marsvin, aber, fisk og fugle i laboratorier til biologiske eksperimenter, medicinsk uddannelse, af ren nysgerrighed samt for testning af mad og kosmetik.

Hvad de udsættes for og gøres til genstand for, vil vi spare dig for her på siden (hvis du er interesseret, kan du læse mere her). Pointen er, at vi – ligesom du – absolut ikke synes dette er i orden. Desværre findes der mange kendte mærker, der fortsat benytter uskyldige dyr til at teste deres produkter på.

Synes du det er i orden?

Produkter der ikke er testet på dyr

Økologiske Basisolier

Tamanu olie 30 ml

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Økologiske Basisolier

Jomfru Kokosolie, Ekstra 250 ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Økologiske Basisolier

Figenkaktus frø olie 10 ml

DKK 159,00 (Inkl. moms)

Økologiske Basisolier

Jojobaolie (Voks) 100 ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Økologiske Basisolier

Hybenkerneolie 30 ml

DKK 169,00 (Inkl. moms)

Økologiske Basisolier

Argan olie 100 ml

DKK 129,00 (Inkl. moms)

Økologiske Basisolier

Kæmpenatlysolie 50 ml

DKK 139,00 (Inkl. moms)
Tilbud

Økologiske Basisolier

Ricinusolie 100 ml

DKK 79,00 DKK 69,00 (Inkl. moms)

Go Explore

Stay Natural

Vælg naturlige vegetabilske olier og rene ler til hud og hårpleje. Dyrene har ikke noget valg, men det har du.

Se liste over firmaer der anvender dyr til test

Seneste artikler

Følg os på Instagram

Skøn som du er
Du er uddannet til ikke at føle dig skøn og god nok.

Prøv engang at gå tilbage i tankerne til dengang du var 5 år gammel. Det er måske lidt svært, men uanset om du husker det eller ej, så bare prøv at forestil dig selv dengang du var fem.

Dengang var alt bare som det skulle være. Din næse sad præcis hvor du havde brug for den. Din fødder kunne bære dig derhen, hvor du ville og alle smilede til dig og gav dig komplimenter, når du havde tegnet nogle streger på et stykke papir.

For efterhånden som du er vokset op, er du blevet uddannet på lige fod med alle andre, der har fået samme uddannelse. Så har det pludseligt slået klik. Og vupti så har du fået et helt andet syn på tingene.

På et eller andet tidspunkt i dit liv, er det gået op for dig, at din mor synes du lignede en klovn i en bestemt kjole. Du har indset, at alt ikke er helt så perfekt, som du tidligere ellers mente det var.

Pludseligt var der ikke grænser for hvad, der ikke var godt nok. Dit hår sad forkert. Dit ansigt så for blegt ud. Du havde de forkerte sko på, du brugte tandbørsten forkert. Dine negle var forfærdelige og dine knæ så pludseligt mærkelige ud.

I dette øjeblik gik det op for dig – formentligt ganske ubevidst dog – at din mor ikke var tilfreds med sit eget hår, sin egen næse, hendes egne knæ og hendes egen hudpigment.

Siden er det bare eskaleret til oceaner af selvkritik på et nærmest kosmisk niveau.

Du dømmer dig selv alt for hårdt – andre ser dig helt anderledes – Er det ikke på tide, at du lærer at se på dig selv, som andre gør og føle og indse, at du er god nok, som du er?
Sut fred med din krop nu! 
#slutfredmeddinkrop #fuckidealet #jegerheltalmindelig #københavn #duergodnok #skønsomduer #slutfredmeddinkrop #selvværd #kropspositiv #katrinegisiger #chleopatraoils
Skøn som du er Du er uddannet til ikke at føle dig skøn og god nok. Prøv engang at gå tilbage i tankerne til dengang du var 5 år gammel. Det er måske lidt svært, men uanset om du husker det eller ej, så bare prøv at forestil dig selv dengang du var fem. Dengang var alt bare som det skulle være. Din næse sad præcis hvor du havde brug for den. Din fødder kunne bære dig derhen, hvor du ville og alle smilede til dig og gav dig komplimenter, når du havde tegnet nogle streger på et stykke papir. For efterhånden som du er vokset op, er du blevet uddannet på lige fod med alle andre, der har fået samme uddannelse. Så har det pludseligt slået klik. Og vupti så har du fået et helt andet syn på tingene. På et eller andet tidspunkt i dit liv, er det gået op for dig, at din mor synes du lignede en klovn i en bestemt kjole. Du har indset, at alt ikke er helt så perfekt, som du tidligere ellers mente det var. Pludseligt var der ikke grænser for hvad, der ikke var godt nok. Dit hår sad forkert. Dit ansigt så for blegt ud. Du havde de forkerte sko på, du brugte tandbørsten forkert. Dine negle var forfærdelige og dine knæ så pludseligt mærkelige ud. I dette øjeblik gik det op for dig – formentligt ganske ubevidst dog – at din mor ikke var tilfreds med sit eget hår, sin egen næse, hendes egne knæ og hendes egen hudpigment. Siden er det bare eskaleret til oceaner af selvkritik på et nærmest kosmisk niveau. Du dømmer dig selv alt for hårdt – andre ser dig helt anderledes – Er det ikke på tide, at du lærer at se på dig selv, som andre gør og føle og indse, at du er god nok, som du er? Sut fred med din krop nu! #slutfredmeddinkrop #fuckidealet #jegerheltalmindelig #københavn #duergodnok #skønsomduer #slutfredmeddinkrop #selvværd #kropspositiv #katrinegisiger #chleopatraoils