Hvor ønsker du at følge Chleopatra?

De sociale medier er på ingen måde vores primære kanal. Det er og bliver vores egen hjemmeside. Vi anvender dog flittigt flere forskellige sociale medier, så hvor kan du forvente at finde os? Via Facebook? Via den flyvende internetfugl, twitter? Måske via kongen af internettet, Google? eller hvad med via billed-interesse-tjenesten Pinterest?

Chleopatra er på dem alle, men det er ikke det samme indhold du finder på hver især*

*Update: 16. oktober 2016
Vi har over de sidste tre år prøvet os frem med diverse sociale medier. Det er utrolig svært at følge med på dem alle, når vi kun har 2 eller til tider 4 hænder at gøre godt med. Vi har derfor valgt primært at anvende Facebook og Instagram. Vi forsøger dog altid at følge trenden, så det det kan ændre sig igen i fremtiden.  

Hos Chleopatra Oils anvender vi de sociale medier forskelligt. Det betyder, at du ikke får de samme informationer ved samtlige kanaler. Vi har valgt at dele vores informationer ud på forskellig vis dels for at gøre alle medier spændende og værdige at deltage i, og dels for at gøre det nemmere og lettere at hitte rundt i – både for os selv, men også for vores følgere.

For at det skal fungere, så kræver det naturligvis at du ved, hvad du kan forvente fra de forskellige kanaler. I denne artikel forklarer vi dig, hvor du finder hvad.

 

Chleopatra via de Sociale Medier

Chleopatra er at finde via følgende sociale medier:

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • Instagram

 

Hvilke kanaler er du på? Her får du en oversigt af hvad vi foretager os på de forskellige medier.

 

Facebook

Facebook er stedet hvor Chleopatra gør sig umage for at informere om nye tiltag, nye produkter og nye artikler og endvidere bringer korte historier, sæson tilbud samt nyt om hvad der rører sig i shoppen. Det er her vi opererer oftest og er mest synlige.

Besøg Chleopatra på Facebook her

 

Twitter

Chleopatra anvender Twitter primært som en nyhedsportal. Det betyder, at du via Twitter får nys om nye produkter og produkter på tilbud.

Vi har konstateret, at vores følgere ikke er at finde på twitter-fuglen, hvorfor vi har valgt ikke at føre denne konto videre.

 

Google+

Google Plus anvender vi som vores åbne forum, hvor du kan stille spørgsmål om olier og komme med kritik og få hjælp til vore produkter.

Bliv medlem og deltag i debatten via Google+ her

 

Pinterest

Chleopatra Oils er konstant i udvikling. Vores brand går derfor mange ændringer igennem lige fra logo-ændringer, nye produkt-billeder, koncept-billeder med mere. På Pinterest finder du alle de billeder vi har lyst til at dele med Jer. Vi har i 2015 besluttet, at pinterest skal bruges til det det er rigtig velegnet til – nemlig visuel interesse-skabelse. Vi delever derfor billeder, der oftest ligger en historie bag. Du vil derfor se ændriger i løbet af 2015.

Se med på alle de fine Chleopatra billeder via Pinterest her

 

Instagram

Nyeste skud på tavlen. Instagram overtager den del, som vi startede på pinterest – billeder. Her deler vi en mere personlig side af CHLEOPATRA ved at dele billeder med korte beskeder. Her får du mulighed for at komme mere bag facaden og følge med, hvor ingen andre får lov at være med.

Skynd dig forbi CHLEOPATRAs Instagram konto

 

Du er altid velkommen til at følge os på alle medier, men nu er du i hvert fald i stand til at danne dig en idé om, hvor du finder den information du ku være mest interesseret i. Vi glæder os til at se dig.

 

Sociale Medier via Chleopatra

Du har også mulighed for at følge lidt med i hvad der sker for Chleopatra på de Sociale fronter direkte her fra webshoppen. Ude i venstre side af webshoppen finder du nemt de respektive 4 ikoner for hver af ovenstående sociale medier.

Hvis du klikker på en af disse, vil du blive ført over til de respektive sociale medier, hvor du kan læse mere og interagere.

Vi behøver ikke overtale nogen til at blive fan af Chleopatra på Facebook, for årsagen til at du netop vælger at trykke LIKE, skulle gerne være fordi du har en reel interesse og lyst til at følge os. Så hvis vi ikke gør os fortjent til dit LIKE, så kan vi kun håbe på, at du vil fortælle os hvorfor…?

Mangler du lige 5 gode grunde til at følge os på Facebook?

Så kommer de her. Vi har nemlig sat lidt ord på, hvorfor du bør følge os via Facebook. Det er på ingen måde de eneste kriterier vi gemmer i ærmerne, men det er da en god start.

 

 1. Du får Chleopatra nyheder med det samme

  Ingen nyheder fra Chleopatra går din næse forbi. Alle nye tiltag og eventyr, som Chleopatra påtager sig, vil blive offentliggjort på Facebook.

 2. Du går ikke mere glip af gode tilbud

  Chleopatra tilbyder Facebook fans mange gode og forskellige tilbud. Her bliver du informeret om rabatkoder, tilbud, introduktions priser på nye varer samt meget mere.

 3. Du får hurtigt besked om nye produkter

  På Facebook kan du ikke undgå at se, når vi introducerer nye produkter. Alle olier hos Chleopatra vil altid være ledsaget af en god og dybdegående information om alt hvad du bør vide om produktet.

 4. Du bliver altid informeret om nye fede konkurrencer

  Det er altid cool at vinde ting og Chleopatra udlover i ny og næ forskellige produkter til heldige vindere. Konkurrencerne kan variere fra tid til tid, men ofte kræver det blot, at man er fan af Chleopatra på Facebook, for at man er med i de mange fede konkurrencer.

 5. Du har lyst til at vide mere

  For at blive fan af Chleopatra skal du naturligvis have en interesse i vegetabilske olier som værrende en del af din naturlige kosmetik. Vi tvinger ingen til at være fan, for det hjælper jo intet, så din interesse skal være ærlig og af et frit hjerte.

 6. EKSTRA: Din stemme bliver hørt

  Som en lille bonus til de 5 gode grunde til at blive fan af Chleopatra på Facebook, så bringer vi her et 6. bud.
  Vi lytter til dig. Ganske simpelt. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at spørge os, har du gode idéer så send dem straks til os og har du kritik, så hører vi også på det. Uden din feedback kan vi jo ikke gøre tingene bedre for dig.

Ku’ du tænke dig at være med?

 

Psssst… Savner du noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest

Share This